jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Dzien dobry kochane mamusie 
.
U nas tez dzis nocka marna bo maly obudzil sie przed polnoca i go probowalam przez 1,5h smokiem ululac ale ciagnal go i ciagnal i nie mogl w pelni zasnac, wiec poszlam i 90ml mleka zrobilam. Zjadl i poszeld spac. Obudzil sie po 7 zjadl ok 130, pobawil sie i jak zasnal o 9 tak spi nadal

. A maz juz tylko czeka jak on sie obudzi i zje i chce z nim na spaerek wyskoczyc.
Ataata, Elcia wspoczuje moze to rzeczywiscie zabki. Az sie boje jak to bedzie u nas jak sie zacznie

.
Monia mi juz tydzien zostal i tez do pracy :-
-
-
-
-(. Babcia wczoraj byla i bedzie teraz czesto przychodzic zeby sie maly oswajal. Moze tez bedzie ok jak u Was.
Joanna Danonka
, a to nie za wczesnie, pytalas jakies lekarza czy mozna czy tak sama z siebie dalas?
Elcia milego weekndu zycze

.U nas tez dzis nocka marna bo maly obudzil sie przed polnoca i go probowalam przez 1,5h smokiem ululac ale ciagnal go i ciagnal i nie mogl w pelni zasnac, wiec poszlam i 90ml mleka zrobilam. Zjadl i poszeld spac. Obudzil sie po 7 zjadl ok 130, pobawil sie i jak zasnal o 9 tak spi nadal

. A maz juz tylko czeka jak on sie obudzi i zje i chce z nim na spaerek wyskoczyc.Ataata, Elcia wspoczuje moze to rzeczywiscie zabki. Az sie boje jak to bedzie u nas jak sie zacznie

.Monia mi juz tydzien zostal i tez do pracy :-
Joanna Danonka

, a to nie za wczesnie, pytalas jakies lekarza czy mozna czy tak sama z siebie dalas?Elcia milego weekndu zycze
Też tak miałam jakiś czas temu że mała się odłożyć z rąk nie dała. Byłam wkur...... 

Zostało na troszkę samo w tym żłobku, jak składałam wniosek. Oczywiście był super grzeczny, bo dostał jakąś (troszkę damską co prawda) grzechotkę i już jej nie oddał :-) Jak brałam Go z powrotem to tak ją trzymał w rączce, że panie stwierdziły, żeby ją sobie wziął, bo wszelkie próby zabrania kończyły się podkówką ;-)