• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry Kochane
U nas za okznem ani nie słonecznie ani zbyt pochmurno ale zimnooo, więc jak uda nam sie wyjśc to na krótko.
Z rana się zdenerwowałam. Staram się o zasiłek do urlopu wychowawczego i K. pojechał rano do US złożyc podanie o zarobki i wyobraźcie sobie że nie złożył podania bo mu kasy zabrakło na opłate skarbową - dwa podania 42 zł :szok::szok::szok: a jak brał z domu 40 zł to jeszcze mówił że za reszte coś tam kupi :rofl2: powalone.
Jakas paranoja, pamiętam jak się starałam o stypendium socjalne to pierwsza opłata była 5 zł, potem drożąło z roku na rok. ale żeby az 21 zł za podanie płacić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
No i K. pewnie będzie mi wiercił znowu dziure w brzuchu żebyśmy sie zwijali z tego kraju.

reklama
No więc dziewczyny przed samym porodem ważyłam 86 kg na 172 cm :sorry2:
a teraz ważę jakieś 67 kg;-) bez odchudzania ponieważ nie lobię sobie odmawiać :sorry2::sorry2:

Jak to jest że jedna jest od razu sucha a druga musi się borykać z kilogramami...
Kiepska sprawiedliwość.:dry:
Ja 3 dni przed porodem ważyłam 68 na 166cm a dwa tygodnie po porodzie 52.
A teraz to już wogóle załamka. Wyglądam jak anoreksja-50kg. bleee... Muszę z 5kg przybrać bo mnie rodzina zacznie ze zdjęć wycinać.... :-D:-D:-D

Witam Was Kochane Moje:-):-):-):-):-)

Kasia na pewno nie jesteś gruba!!!! Wiesz jak wyglądają angielki:tak: One to są grube:szok:

Wiecie co te zasiłki w Pl :no::no: Oni się ośmieszają dając takie pieniądze:no::no:

Kurcze nie powinnam się na głos chwalic ale Marcel dziś w nocy obudził się tylko raz:szok::szok::szok: i dał nam pospac aż do 7:szok::szok::szok: Czyli potrafi wytrzymac bez cycusia:tak:

W zeszłym roku schudłam w jednym miesiącu 11 kg ponieważ miałam kamień w nerce który powodował u mnie takie infekcje bakteryjne że brałam cały miesiąc antybiotyki i ciągle miałam temperaturę 41 stopni którą nie można było zbić bo od nerki ona była i nie jadałam po 6 dni żadnego pożywienia tylko piłam no stop plus jeszcze ataki bólu kamienicy nerkowej co trwało nawet po trzy dni okropne jak sobie przy pomne :baffled: ale jakoś sobie wtedy radziłam sama się dziwie bo od mówiłam 3 razy szpitala bo dziećmi kto się zajmie i jakimś cudem po tym wszystkim zaszłam w ciąże co lekarz stwierdził że inne kobiety to by ze 3 razy już poroniły i mam wyjątkowo silny organizmy :sorry2:

No widzisz Sylwia! Dorośleje wam Marcelek... :-)
U mnie dwie pobudki w nocy...

Asia wysłałam Ci wiadomość na gg z dokładną instrukcją. :-)

Kasiu ja też lubię dżemiki i co z tego jak przytyć nie mogę... :wściekła/y:

Viki dzień dobry ;-) ;-) ;-)

reklama
Dzień dobry Viki :-)
Asiu już widzę Ksawerka z suwaczka :tak:
Paula jak chcesz mogę Ci troszkę kilogramów uzyczyć;-):-p
Dobra, spadam, bo zaraz się spóźnię :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry