• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dom wariatów :crazy:
viki
u nas to samo - nowe zabawki by sie przydały, dzisiaj kombinowałam i robiłam cuda ze szmatek i woreczków ...ale one to na pewno atestów nie mają :-)

U nas to generalnie zabawki są be. Tylko sporadycznie młodego zainteresują:crazy::crazy::crazy::crazy: Więc nawet nie próbuję inwestować w matę edukacyjną bo szczerze wątpię żeby go zaineresowała.

Dota a do nas nc nie napiszesz????

Ewedja chyba razem będziemy odliczac dni do Twojego wyjazdu, bo kilka dni później ja jadę do Polandii:-):tak:

Mój Marcel jak wieczorem zasypia to muszę dac mu moją piżame, w którą on sobie nosek wciska i odjeżdża:tak::tak: Czasami zanim zaśnie to wędruje po całym łóżeczku i najlepsze jest to że wędruje z tą piżamką:tak::-) Ale mi jest miło wtedy:-):-)

Witam

Kubus dziekuje za zyczonka i przesyla buziolki dla wszystkich.

U nas dzis pogoda marna ale chlopaki i tak zaliczyli spacerek 2 h. Udalo im sie w czssie kiedy nie padalo.
A mamusia w tym czasie pojechala do Biedronki bo dzis sie zaczela promocja wszystko dla dzieci i deserki Bobovity byly po 1,99 ate od 4 i 6 m-ca (duzy wybor pewnie z 10 rodzai) zupki i obiadki po 2,19 za te po 4 m-cu (marchewkowa z ryzem) i po 5 m-vu (z indykiem, kurczakiem, kroliczkiem(. Byly tez 2 rodzaje zupek po 6 m-cu w tych duzych sloiczkach po 3,19. W sumie fajna promocja bo to ok 0,50 groszy taniej niz w najtanszym sklepie u mnie. Byly tez kaszki Bobovity (mleczno-ryziwe po 5,49) i herbatki po 7,99. Naprawde niskie te ceny. I ie zdadniecie ile sloiczkow kupilam (zupki, obiadki i deserki).............w sumie 40 :szok::szok::szok::szok:. Mowie Wam ma normalnie manie kupowania malemu jedzenia, mam pewnie z 70 sloiczkow w domu :zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::szok:.

A odnosnie kierownicy to tez chce taka dla mojego malego do jego jeepa :-D:-D. Fajna jest ze mozna ja do wozka przypiac.

Co do zasilkow to w Polsce poprostu porazka. Jakies glodowe kwoty a do tego trzeba albo na czarno pracowac ale miec umowe za grosze zeby sie komus nalezalo. Nam sie oczywiscie nie nalezy bo oboje pracujemy. A moja siostra co ma 3 dzieci tylko maz pracuje, a ze jest policjantm i ma wszystko na papierze to im nawet na 5 osob nie wychodzi. Do tego ma dziecko niepeslnosprawne wymagajace ciaglej rehabilitacji a zasilek pielegnacyjny to chyba ok 150 zl :no::no::no::no:. Ciekawe na co to moze wystarczyc.

Ewedja super ze polecisz do meza, tylko szybko do nas sie odezwij po przylocie.

Sorki ale nie pamietam o czym jeszcze byla mowa bo jakos dzis nie mam natchnienia.

Witam nowa grudniowke, moze zagoscisz u nas na stale.

A gdzie Was wszystkie wywialo????? :szok::szok::szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::baffled:.

Haaaaaaallllllllllllloooooooooooooo. Gdzie jestescie?????

Dobra to ide i ja, sama ze soba nie bede gadala. Dobrej nocki dla Was i maluszkow.

Witam Pryzybelke z rana.

Witajcie Kochane!

Komputer w naprawie, na razie mam pożyczony ... ale udało mi się przebrnąć przez te moje ogromne zaległości:tak:.
U nas w porządku, Wiktorek jest grzeczniutki, nie daje Babci w kość wcale aż się jej trochę nudzi ;-).
Ja nadal za nim strasznie tęskni e, ale mam coraz więcej zajęć w pracy także ten dzień leci coraz szybciej, niestety wspólne popołudnie również:baffled: ... Wiktor jest już taki słodziutki, widać z dnia na dzień, że jest coraz mądrzejszy i zabawniejszy jednocześnie ... nawet nie wiecie ... JAK JA STRASZNIE GO KOCHAM :zawstydzona/y::happy: mój Skarb największy:rofl2:

Najlepsze życzenia dla wszystkich szanownych Solenizantów ...
Kubuś, Juleczka, Adaś, Wiktorek, Eryczek, Krzysiu, Szymuś, Oliwka

STO TYSIĘCY BUZIAKÓW DLA WAS WSZYSTKICH
:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

(mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam)

Ewedja super że wreszcie spotkasz się z mężem:-)
Magda brawo dla Wiktorka w swoim pokoiku:-)
Kasia przykro słyszeć, że znów borykasz się z problemami ... i to stwarzanymi przez kochanego mężczyznę ... ale na pewno co postanowisz to będzie słuszne;-)
Ps. Też podziwiam Artura z YCD - skubaniec jeden, niesamowity jest;-)
Ataata fajnie, że wreszcie wyrwałaś się na imprezę, następna na pewno będzie już o wiele bardziej udana;-)
Viki no nie, znów rozstanie:baffled: ... ale cóż, taki nasz los ... wiernie czekać:-);-):-D

Wybaczcie, że nie odpiszę Wam wszystkim ... ale serdecznie Was pozdrawiam ... no i całusy dla Maluszków :-):-):-)

Idę nakarmić moje Szczęście i do spanka ....
Słodkich snów :-)

reklama
ejjj, a co to dzisiaj tak malo postow?:szok:
u nas juz po weekendzie i kicha...znow prawie cale dnie same w domu...
tez sie zastanawiam nad prawkiem jazdy, tylko ze nie bede narazie miec czasu na jazdy, bo nie mam z kim malej zostawic... bo u nas to w ogole nie trzeba na kurs chodzic, tylko maz moglby mnie uczyc, no ale wlasnie jakos to by trzeba zorganizowac, a tymczasrm znow gosci z PL sie spodziewamy (tym razem meza wujkowie i beda spac u tesciowej, ale my rzut beretem od siebie mieszkamy;))

Monia, no to teraz Ci pewnie czas expresem leci i zanim sie obejrzysz, a synus osiemnastke bedzie swietowal;-)

Jejciu, zeby choc jutro ladniutka pogoda byla, bo u nas dzisiaj strasznie wialo i sie boje o moje pomidorki!!! Bo mi normalnie odbilo i na balkonie w doniczkach 5 krzakow posadzilam!!! (takich mniejszych pomidorkow:) Kurcze i jeszcze o jakis ziolkach mysle jak tylko znajdziemy czas, zeby pojechac i kupic

Milego wtorku dziewczynki!!!!! Szkoda, ze przez ta roznice czasu kawki z Wami rano wypic nie moge;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry