• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja nie oferma, tylko podekscytowana rychłym spotkaniem z mężusiem;-) A z tym BB to już Ci pisałam, żebyś na początku jakiś abonament w kafejce wykupiła, bo tak często będziesz nas odwiedzać ;-):-)
A moje mądre dziecię chyba ma jakieś skłonności anorektyczne;-) Wsadził sobie całą piąchę do buzi i zwrócił 1/3 zupki, którą zjadł ;-)

reklama
ewelina te kierownice to sa takie do zamontowania do wozka i nie tylko bo maja sprytne mocowania i J np przymocowal dzis Gajucie do lezaczka.
kacha biedaczek :)) moze mu zupka nie smakowala ??

kurde ja od tygodnia szukam takiej kierownicy jak stefa kupila i nie ma:-(:-(
sa jakies ale takie beznadziejne, nie do przypiecia do wozka...wiec jakbyscie znalazły taka jak ma gajut to prosze o linka:tak:

no wlasnie sluchajcie tutaj ona kosztuje tylko 10 funciakow. a jest firmy Early Learning Centre czyli ELC. a i jeszcze musze powiedziec ze ona o wiele lepiej wyglada na zywo i wydaje dzwieki :))
viki jak chcesz to ci posle :))

Ja dziś byłam odebrać zasiłek rodzinny- 48zł miesięcznie!!! :no: to jakieś jaja są. Nawet na pieluchy dla dziecka to nie starcza!
Paula to tak ciul, bo ja żeby dostać to zasrane 48zł to musze mieć najpierw przyznane sądownie alimenty:szok::wściekła/y: bez tego nawet cholerne 48zł mi sie nie należy!!!! A zasiłek dla samotnej matki to aż 170zł:szok: który też dostane dopiero wtedy jak bede miala alimenty przyznane!! Bez alimentów nic mi sie nie należy...:-(
Zajebiś... nie?!!!!:wściekła/y:

stefanka a Gajutek ma kierownice:szok:
Hehe dobre mała rajdówka Ci rośnie;-)

U mnie marudzenie od rana!!
Juz mnie szlag trafia, jeszcze nawet obiadu nie jadlam bo ryczy non stop!!! Dobrze ze kolezanka wpadla to mi pomogła z małą sie zabrac do sklepu... Zimno jak w d... ubrałam ją więc grubo, zeszlam na dół wlożylam do wózka a ta sie mlekiem zalała:angry: se mysle w nosie to mam poszlam do sklepu oczywiscie w sklepie ryk na całego, no to na biegu wszystko!
Myślalam ze pośpi troche na tym polu zaczelam ją usypiac no i zaczęlo lać!!!
Porombane to wszystko

ide cos zjesc bo śpi wiec mam 15 minut

kurde nie znalazłam nic tej firmy oprócz jakiegos bebenka:-(
no szkoda moze jeszcze cos sie pojawi, bo nie bede cie stefa kłopotac z wysylkami:tak:
narazie poszukam czegos innego bo stwierdzilam ze pawłowi znudzily sie juz zabawki w domu i trzeba je na jakis czas schowac i zastapic nowymi, bo juz go po prostu nie cieszą na tyle by mial ochote pobawic sie choc 5 minut:wściekła/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry