Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Paula mój młody bardzo się ciągnie do stania. Ba powiem Ci nawet, że prostuje całkowicie nóżki i jak raz dosłownie na trzy sekundy go postawiłam w łózexczku przy barierkach to stał całkiem stabilnie. No ale był to z mojej strony jednorazowy wyskok bo dzioecko musi samo wstać bo można mu zrobić krzywdę

Paula Marcel tak średnio się garnie, zależy jaki ma humor![]()
a powiedzcie mi czy jak postawicie dzieci na nogi oczywiście pod paszki to czy one przebierają nóżkami do chodzenia??? Tak jak Dariaa Agaty robiła już daaaawno:-) Marcel ani myśli, stoi jak słup:-)

sylwia bo to są odruchy noworodkowe, ktore po okolo 2 miesiącu zanikają![]()

kuźwa niby to bezpieczna zabawka dla niemowlaków. Wiktor stracił równowage lezac na brzuszku i sie przekopyrtnął na plecki uderzając główką o mocowanie do zabazek co to stoją na macie. Na szczęście juz dzisiaj śladu nie ma.

sylwia a Daria tez juz chodzic niechcea powiedzcie mi czy jak postawicie dzieci na nogi oczywiście pod paszki to czy one przebierają nóżkami do chodzenia??? Tak jak Dariaa Agaty robiła już daaaawno:-) Marcel ani myśli, stoi jak słup:-)
jakos wtedy trafilam ze tak zapinkalala, a teraz albo stoi albo skacze, albo ugina nogi w kolanach i sie jej stac niechce