Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

przeciez Olis jest taki wrazliwy a tym bardziej ze ty sie denerwujesz a raczej on cie wkurza i Olis tez to odczuwa ach narmalnie takiego to bym rozszarpała .Jak mu sie nie podoba to wont i niech wam zycia nie truje a jak mu na was zależy to niech sie opanuje i pokarze jak sie stara .Trzymaj sie cieplutko wiem ze decyzja jaka podejmiesz bedzie dla was najwłasciwsza jestes madra babeczka i dasz se w zyciu rade trzymam kciuki i sciskamy cie mocno;-);-);-)

a ja buszowałam po necia hehe

sama jestem ciekawa jak mi pójdzie egzamin na wewnętrznym bo podobno tylko 40 % zdaje jazdy 

wiec życze zdrówka dla roksanki

Napisz nam coś więcej o sobie i o swoim grudniowym maluszku:-)
No i mamy podobny plan dnia z większością z Was.
Dzisiaj było trochę płaczu:-( no ale trzeba troszkę pocierpiec żeby przyniosło to jakiś skutek

A potem od 3.30 Tadeuszek nie mógł spać. Co 20 min mnie wołał żeby mu podać cumla

i tak do 6.30.

Jemy co dwie godziny po 90ml a wieczorem i w nocy 120ml. Śpi jak się zmęczy ale stałych pór nie ma....