• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Stefanka mąż mi kompa nie chciał oddac:no: Miałam juz z fochem pójśc sobie spac ale się zlitował nademną:-p:-p Teraz czyta jakiś magazyn (dla instruktorów) a ja nadrabiam 4-godzinne zaleglości:tak:

Ataata ja też się ostatnio zastanawiałam nad tą leworęcznością ale u nas jest raczej po równo na obie rączki

Kasia no no ale z Ciebie hetera:tak: i jaki język masz cięty:-p tak trzymaj kochana:tak: a w życiu sobie zawsze poradzisz:-)

Ogórkowa pierwsza klasa:-) Zapraszam mamuśki:tak:;-)

No i co??? To ja tu się kłócę, mało mężowi oczu nie wydrapałam żeby popisac sobie zWami a Was nie ma!!!!!! To i ja sobie idę!

wlasnie ogladam ta eurowizje no i widzialam ze ta z polski miala wielkie kly !! ale wlasnie widze ze sie dostala do nastepnej cos tam...
sylwia no to nadrabiaj nadrabiaj tylko zebyy to zaowocowalo jakos :))
ataata ty wiesz ze ja nawet nie zwrocilam na to uwagi ktora raczka pierwsza??
ehhh...

Witam się i ja, nadrobiłam zaległości
Stefanka – a może Gajutek ma łaskotki pod paszkami jak Ty ją tak „prowadzasz”…. A ja już wiem kogo pytać o radę w razie problemów. Ty jesteś jak kopalnia nowych pomysłów…
?
Magdalenka -u nas niby jest jakiś porządek dnia, ale jeszcze ciągle się zmienia… raz drzemka jest, innym razem nie… a jak już to zwykle pół godzinki. Jedyne co pewne że o 20stej idzie spać, no czasem walczymy do 20:40.
Kurcze ja nie w temacie i nie wiedziałam że zjechaliście do PL. My ciągle o tym myślimy, ale chyba na razie czas przestać rozmyślać tylko coś zmienić w tym naszym życiu tutaj. Tylko na wszystko trzeba czasu, a ja już ma prawie 31 lat…. Buuuuuu
Ataata = a może Daria tęskni za Dziadkami? I Może nie podoba jej się że dzień wygląda inaczej niż zwykle, gdy było z nią więcej osób i przeżywa jakiś niemowlęcy stres? (moja dziwna teoria). Widzę że chyba tylko nasze pociechy są na sojowym, a widzę że dziewczyny już przechodzą na następne mleko. W sojowym jest chyba tylko jedynka… wiesz coś o tym?
Jasiek miał fazę na prawą rękę , ale jakoś mu przeszło i teraz częściej lewa jest w ruchu, to samo z nóżkami…
Viki – ja tez Jasiowi daję czasem jeść na leżąco w łóżeczku, ale tylko wtedy jak się strasznie na rękach wije i krzyczy, a widzę że chce jesć. Mam nadzieję że te problemy to tylko mniejszy apetyt i szybko wszystko minie
Kacha – no to d… z tą agencją. Te 1000 to chcą że chcesz rozwiązać umowę przed upływem pół roku czy jak?Dobrze z tym bankiem, i że żłobek za free. A jeśli chodzi o kursy to możesz zrobić jeden , a potem jeszcze jeden itd… nikt Ci nie broni i dla Ciebie będzie lepiej jak certyfikat będziesz mieć. Oliś super zaradny chłopak – nie musisz martwić się o nowe zabawki…
Ja tu tez miałam problem ze sklepem, ale na e-bayu. Niby wysłali paczkę, ale nie doszła. Oni sami zwalili na pocztę i nie było problemów – przesłali towar jeszcze raz, ale pieniądze też proponowali… nie wiedziałam że takie problemy z „super sprzedacą” mogą być na alllegro. Dobrze że się wyjaśnia
Grzechotka - a Ty z Mazur piszesz, aż zapachniało szuwarami…
Magdalenka - a zdjęcie Ciebie w nowej fryzurce? Czekamy…:-)
Kurcze, Jasiek niby śpi, na boczku, co jakiś czas płacz i marudzenie, idę do niego a on leży na brzuchu i stęka, łepetyne podnosi…
A ja po porodzie przytyłam 5 kilo, kurcze i chciałabym wrócić do swojej poprzedniej wagi 53 kilo. Teraz mam 56,5. Więc publicznie się zobowiązuję że zrzucę te „marne” 3,5 kilo i będę z siebie zadowolona jak nie będę musiała się wpychać w swoje dżinsy. Może taka obietnica mnie bardziej zmotywuje…
Pozdrawiam Mamusie i Dzieciaczki, lecę myć butle i gary, no iczekam na mężusia, pewnie będzie po północy...:-(

Stefka - na pewno skorzystam...
A ja mam pytanko do mam z GB: wiecie coś o "bonach" na przedszkola BusyBees? I czy HMRevenue faktycznie jest w stanie zwrócić do 80 procent kosztów poniesionych na opiekę? Wiecie coś o tym jak to u ludzi działa? Bo ja tu jestem jak odcięta od świata...

witam laseczki co za szok jestem pierwsza a gdzie poranne ptaszki?
a nawet pryzybela sie nie wstawiła a mam do niej pytanko czy ty swojej małej dajesz deserki? jesli tak to ile i ile razy na tydzien
sto lat dla Kubusia grzeczotkowego i dla Pabla vikowego buziaczki maluszki na wasz 5 mc
u nas nocka z 1 pobutka tradycyjnie na cysia i teraz lezymy sobie w łózeczku ;-)
KASIA z tym alegro to sobie babka kpiny robi ale dobrze jej powiedziałas tak dyplomatycznie hehe a co do mojej siostry to bład jest młodsza i to o 4 lata:-):-) ATATA co do raczki to tez to zauwazyłam .Lewa raczka i nóżka aktywniejsza ale to chyba za wczesnie a jak tam u was nocka chcem ci powiedziec ze ja cały czas sama siedze w domu i czasami tak mnie łap[ie ze szok ale cóz tak trzeba do pracy nie pójde bo mała nie mam z kim zostawic a przedewszystkim to jeszcze dla mnie za wczesnie
PAULA faktycznie z tymi zasiłkami to oni kpiny sobie rtobia 48 zł to chyba na chusteczki i na nic wiecej a mi nawet to sie nie nalezy i to przez moja tesciowa:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: grrrrry jak o niej mysle to az mi sie cisnienie podnosi

Dziewczyny mam pytanko czy wasze pociechy gryza sie w paluszki bo moja sierotka wsadzi paluszka i tak scisnie az sie ugryzie tymi dziasełkami co ona taka sierotka?
postaram jeszcze do was zajrzec wieczorkiem przed wyjazdem

zycze miłego dzionka i duuuuuuuuuuuuzo słonca:-D:-D:-D

Witaski z rana.

Ja dzis pospalam do 8 :szok::szok:, maly jak wczoraj zjadl o 21 to az do 8 pospal. Teraz lezy powalony w poprzek lozeczka oczywiscie i gryzie swoj palec i sie do mamusi usmiecha :-D:-D.

Buziaczki, buziaczki dla Kubusia i Pawełka

Elcia moj malec gryzie glownie cala piastke. Czasami jak tak mozno zassie to slychac az kostki strzelaja. Taki maly bezzebny gryzak z niego :tak::tak::-D

reklama
I ja się witam w ten paskudnie deszczowy i zimny dzień:crazy::crazy::crazy::crazy:

U nas noc całkiem spokojnie minęła i się wyspałam ale już zaczyna mnie na nowo ogarniać senność. Ostatnio dużo bym spała. Pogoda nie nastraja do życia:no::no::no::no::no::no:

Kubusiu i Pawełku wszystkiego naj naj...

Elcia Tadeuszek też gryzie sobie paluszki i to mocno:sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry