• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witajcie Kochane:-) U nas też pogoda niezbyt, ale może jeszcze się rozpogodzi, coś te słońce niezdecydowane jest ;-)
Ogromne buziole i życzonka dla Pabla i Kubusia :-)

reklama

Magdalenka -u nas niby jest jakiś porządek dnia, ale jeszcze ciągle się zmienia… raz drzemka jest, innym razem nie… a jak już to zwykle pół godzinki. Jedyne co pewne że o 20stej idzie spać, no czasem walczymy do 20:40.
Kurcze ja nie w temacie i nie wiedziałam że zjechaliście do PL. My ciągle o tym myślimy, ale chyba na razie czas przestać rozmyślać tylko coś zmienić w tym naszym życiu tutaj. Tylko na wszystko trzeba czasu, a ja już ma prawie 31 lat…. Buuuuuu

Daszka my nigdy nie wyjeżdzaliśmy :-)

Kubusiu, Pawełku STO LAT i WSZYSTKIEGO NAJ NAJ !

WITAJCIE KOCHANE :-)

My dzisiaj byliśmy u pediatry z zapytaniem o różne rzeczy. Generalnie mam się teraz niczym nie przejmować bo wszystko przez ząbki. Nowe jedzenie jak najbardziej. A nad morze to najlepiej jakbyśmy się wyprowadzili :-)

Jestem nie wyspana bo postanowiłam oduczyć Wiktorka przesypiania od 4 w naszym łóżku - niestety ciężkie zadanie mnie czeka, bo od 4 Wiktor ani myśłi spać w swoim łożeczu a nawet na rękach :szok: po godz. noszenia skapitulowałam i tyle z dzisiejszej nauki :-) no musiałm choć troche pospać ;-)

K. był znowu w US okazało się że durna baba kazała nam płacić, a my płacić nie mysimy :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

No i u nas tez pada

laski a mi juz 3 dien spóznia sie @ :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
miesiac temu to była moja pierwsza po porodzie czy tak moze byc ze druga troche sie spózni? jak wy miałyscie

Magdalenka dr Eduard Estivill ja jestem właśnie w trakcie czytania. Jest to o nauce samodzielnego spania. Może zainteresuje Cię:-)

Elcia nie pomogę bo sama jeszcze nie miałam @ od porodu:no:

Kasia u nas też pogoda do d... więc nie jesteś w tym sama;-)

Jutrzenka ja też mam krzesełko ale narazie nie korzystam z niego. Myślę, że wyciągnę je w lipcu jak przeprowadzimy się do nowego domu. Nie sądzę że teraz byłoby mu wygodnie w nim:no:

Witajcie!!!:-)

A nad morze to najlepiej jakbyśmy się wyprowadzili :-)

:tak::-);-)

Ataata ja używam DENTINOX-GEL, ale właściwie nie wiem czy małemu to pomaga...z pewnościa bardzo mu to smakuje, strasznie oblizuje się po tym...;-)

U nas słoneczko za oknem ale za to chłodno....to z wieści pogodowych:-)
Z wieści domowych nic nowego, wszystko gra!:tak:A z @ to też u mnie nieregularnie....

Buziaków 100 dla Kubusia i Pablo!!!!!!!:-)

reklama
Z tego co czytałam i słyszałam kobiety które karmiły długo piersią oczywiście nie wszystkie przypadki są takie same ale przez pierwsze pół roku od pierwszej @ mają bardzo nie regularny cykl ale jak mówiła każda kobieta inna jest i inaczej reaguje jej organizm :sorry2:

Ja mam regularne cykle bo biorę tabletki anty. i nie narzekam na bóle ani obfite krwawienia :tak: jeden plus tego wszystkiego. Teraz czekam na wyniki cytologi i zapisuje się na zabieg wypalania nadżerki :baffled::baffled: dzięki bogu dają znieczulenie miejscowe :dry: Ja nigdy nie miała krzesełka do karmienia zawsze radziłam sobie bez i stwierdziłam że szkoda mi pieniędzy ponieważ rzadko u nas one są w nadmiarze wiec radzić sobie muszę bez wielu ulepszeni :no:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry