• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
sto lat dla Ksawerego!!!! i jeszcze raz dla Tadzia i Stasia I Madzi jak na niego zdrobniale mówicie Joanna??

mój maruda już śpi wył przez 3 godziny nie wiem co go ugryzło już mi ręce opadały i głowa pękała

ja coś dzisaj się źle czuję brzuch mnie boli i głowa i jeszcze @ nie dostałam tak mnie dziś kusiło żedby test kupić ale narazie uważam że to będą wydane na marne pieniądzę hehe mam nadzieję

Joanna coś się skarżyła że suwaczek źle pokazuje wiek Ksawerego więc to chba nie dzisiaj:no: Kochana wyprowadź mnie lub dziewczyny z błędu:-)

Witam dziewczynki!!!
Julka już śpi więc mam chwilę dla siebie, bo za pół godziny "na wspólnej" ;-)

Wszystkiego najlepszego dla Tadeuszka, Stasia i Ksawerego...
No i najserdeczniejsze imieninowe życzonka dla Magdalenki!!!

Jejku wszyscy dziś świętują... :-)

U nas dzień ok. Byłyśmy na dworze, cholercia jest tyle muszek u mnie na osiedlu że stanąć na chwilę nie można bo dziady gryzą... buuuu... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak ja tego nie nawidzę... no i to biedne maleństwo takie podziabane będzie. Pochlastać się można... Zimy praktycznie nie było to w tym roku straszna plaga będzie muszek, meszek, komarów, i całej reszty robactwa... :no::no::no:

A niedawno skończyłam klientkę. Długi zabieg bo ściągałam kolor... 4h roboty, ale Julcia dała mamie popracować... :tak:

SYLWIA 29 grudnia zgadza się nie ma błędu:tak::tak:GRZECHOTKA a zdrobniale KSAWEK KSAWUŚ jak komu posuje:-):-);-);-) Mały też już śpi pomarudził ciężko mu było się uśpić i w dodatku nie zjadł całej butli:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: PAULA ja mieszka pod laskiem ale muszek nie ma a może się jeszcze pojawią oby nie ;-);-):wściekła/y::wściekła/y: DZIĘKUJEMY ZA ŻYCZONKA :-):-)

Witajcie Dziewuszki:)

Ale ten czas leci ... na nic nie mam czasu, a jutro już piątek :szok:.
Gdy tylko wracam z pracy przejmuję od mamy wózek i włóczymy się z Wiktorkiem aż do wieczora, potem kąpanko, kolacja i spanko :baffled: ... i tak dzień za dniem ...:-(

Sto tysięcy buziaczków dla dzisiejszych Solenizantów5 miesięczniaków Tadzia, Ksawerka oraz Stasia na 3 latkaI najlepsze życzenia Imieninowe dla Magdalenki:):)

Jutrzenka i jak tam po pierwszym dniu pracy? Na pewno wrażenia ogromne ale zobaczysz ... można przywyknąć :tak:

Baska witaj!
Trochę mnie przestraszyłaś z tym zabiegiem ... bo mój maluszek od urodzenia miał wodniaka w jąderku i wg mnie zanikł, ale lekarka ostatnio sama nie była pewna ...:baffled:
U Was na pewno wszystko będzie ok!
W sumie nie wiadomo czy to i nas nie czeka ... :-(

Buziaki dla wszystkich Mamuś i ich Pocieszek :-):-):-)

reklama
Witam

Na poczatek buziaczki dla Ksawerego bo wczesniej go niechcacy pominelam.

Ja po pierwszym dniu pracy. Nie bylo tak zle jak myslalam, wrecz wszystko poszlo bardzo dobrze. Myslalalm ze zapomnialam rozne rzeczy ale nie, bez problemu praciwalam w systemie komputerowym i robilam inne rzeczy.
Kubus babci nie plakal, jedynie problem moja mama miala z karmieniem go. Po prostu mama troszke spanikowala i czesto mu robila przez co on wasciwie nie jadl bo jak troche zjadl i dala mu za chwile to on po prostu nie chcial. Ale jutro pewnie bedzie lepiej, bo mama potrzebuje pare dni zeby sie rozkrecic.
Ale chyba Kubus byl grzeczny, bo jedno pranie zdjete i uprasowane, nastepne zrobione :tak::tak:.

Weroniczka jak mozesz to uzupelnij swoja liste grudniowych mam i dzieciaczkow, bo doszlo nam kilka grudniowek ktorych tam nie ma i dlatego ja dzis przeoczylam naszego Ksawierka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry