Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

mojemu małemu chyba się pomyliła noc z dniem:-):-);-);-)zobaczymy jak będzie dzisiaj;-);-)Kasiu ja też miałam takie objawy i to wszystko z nerwów 
bo przecież mam 2dzieci małego i starego
Agnieszka ja nie miałam wogóle takich badań Jutrzenka trzymaj się;-);-) A wczoraj mnie tym w kurzył że on się nie zajmuje mały a ja nie mam czasu dla siebie bo po pracy trening piłkarski na drugi dzień praca do wieczora i tak na okrągło jak wraca to mały już zasypia i mnie szlak trafia cholernie

cały tydzień taki tylko sobota wolna bo w niedziele znowu mecz
życzę wam miłego dnia oj mały się uśpił na macie idę coś zrobić 
:-):-)
:-)

szokozja a ja tak se z nia lezałam.W nocy znowu płakała dwa razy niewiem co to ? zeby???
i o 4 cycus i dalej spała i tak nam dobrze dzis było spac ze az T zaspał do pracy

bez kawki herbatki i kanapeczek i na dodatek dzis on otwierał firme i wszyscy na niego czekali hehe 

i cholercia nie wie czy isc z nia na spacer bo wiatr wieje . Jak myslicie isc czy se odpuscic?
nie wiem co ci doradzić bo ja małego brałam na spacer tylko uważałam żeby na niego wiaterek za bardzo nie wiał;-);-)

Za to Staś zaczął spać dłużej

Zamienili się bestyjki

I znów zaopatrzyłam mojego małego mola książkowego w nowe książeczki