Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Bo co młodemu po forsie od babci?? skora ja mu muszę kupić za to prezent to on będzie pamiętał, że to ode mnie a nie od babci

Normalnie jestem wściekła.
Bo mam tylko dwóch braci ciotecznych... 

dziewczyny a tak z innej beczki pytanko -co zrobic zeby buty[adidasy] nie farbowały?
Witka dziewczynki!
ja dopiero wstalam bo jak pada to ciezko wczasniej wstaacc...eee nic mi sie nie chce...
Stefcia po 12 a Ty dopiero wstałaś ...Tobie to dobrze :-)
A ja tak panicznie to znowu się nie boję może temu że mieszkam pod laskiem :-):-) ale żaby ochyda![]()
Joanna zaby a fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj bllllllllllllllllllle bllllllllllllllllllllllllllle![]()
A co do zabkow ewedja, to mala tez jeszcze nie ma i nawet sie nie zapowiada, ze beda szybko. Tylko co dziwne nie slini sie juz tak mocno jak wczesniej, ale za to sciska dziaslami co jej sie uda i to nawet dosc bolesnie;-):-) I wystarczy sie czasem do niej zblizyc, a otwiera dzioba jakby miala zaraz polknac:-)
skąd ja to znam u nas dokładnie tak samoA ja mam pytanko do mam grudniowych chłopców:-) A mianowicie czy odciągacie skórkę na siusiaczkach????
Ja np odciągamnie zawsze bo czasami mi się zapomina ale powiedzmy tak raz w tygodniu to tak
Moja siostra np tego nie robi. Wcześniej dużo na ten temat czytałam w necie i oczywiście co lekarz to inna opinia
i jestem ciekawa jakie jest Wasze zdanie na ten temat:-)
Witam się Dziewczyny - a ja uwielbiam żaby, a pająki wyrzucam na dwór, bo ich bardzo nie lubię, ale ponieważ biolog jestem to im daję spokój. Chociaż są jedne których nie ruszam- nasoszniki Nasosznik trz
Coś Magdalenki nie ma?![]()

czy ktoras z was miala robione proby watrobowe ?
ja sie badalam w piatek i wyszedl mi poziom bilirubiny 1,7 przy normie 1
po wrzuceniu tego w google naczytalam sie strasznych rzeczy a do ginki ide dopiero w piatek ...
No my już po wizycie teściowej. I co dała trzyletniemu wnuczkowi na urodziny?? Pieniądze. Noż kurde to przecież lepsza resorówka niż forsa dla takiego malucha. Tyle razy tłumaczyłam, że nie życzę sobie pieniędzy w prezencie dla dzieci i dotarło na jedne Święta Bożego NarodzeniaBo co młodemu po forsie od babci?? skora ja mu muszę kupić za to prezent to on będzie pamiętał, że to ode mnie a nie od babci
Normalnie jestem wściekła.

.
. Obracał się ciągle, siłował i w ogóle był uśmiechnięty. Natomiast dzisiaj dzień do nosa - nie wiem czemu on tak strajkuje z jedzeniem.Chciałam mu "wprowadzić" jakieś stałe pory jedzenia, ale to jest niemożliwe
. A już o jakimś harmonogramie dnia to chyba mogę pomarzyć... chociaż chaosu w nim nie ma, ale jak się zdrzemnie to nam jedzenie się przesuwa i w ogóle do bani.
. zresztą szkoda gadać.
. Okazało się że bóle w klatce piersiowej, kołatanie serducha i totalny brak sił to były u mnie obajwy anemii. A zawsze miałam świetną hemoglobinę...