• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witam z rana!!! :-)
Nie było mnie wczoraj bo neta nie miałam, ale już jest. Zmienialiśmy z 2Mb na 10Mb i śmiga jak szalony..:-D

Spóźnione życzonka dla Olisia, dla Jutrzenki na rocznicę ślubu i aktualne
Najserdeczniejsze życzonka dla MARCELKA!!!
a96e55d6226cca85.html

Pogoda od samego rana super więc pewnie większość dnia w cieniu na polu :-D będziemy.
No a wczoraj miałam dzień z mężem :-) uwierzycie? Wkleję zdjęcia w galerii...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześc dziewczyny.
JUTRZENKO ja również pragnę złożyc Ci życzenia spóźnione ale szczere. Aby każdy kolejny rok z mężusiem obfitował w radośc, miłośc i szczęście, a wszelkie plany jakie sobie założysz się spełniły.

MARCELKU ogromne całuski dla kolejnego wielkiego chłopeczka w naszym gronie.

Kochana a to w ogóle potrzebna była bielizna .... :-D
Nie kupowałam - wykorzystałam funkielnówkę koszulkę KORONKOWĄ, którą dostałam w zeszłym roku od męża na urodzinki i ani razu nie miałam jej założonej z powodu mojego "seksownego" ;-)brzuszka. Zdziwił się:szok: że mam taką sexi koszulkę :-D

My mieliśmy dziś ciężką nockę. Straszna burza u nas była, a szczerze mówiąc 3 się nakładały i jak walnęło koło domu coś ok 21 to mały miał już po spaniu. Zasnął dopiero po 23 i o 3 obudził się ze strasznym płaczem. Nie wiedziałam co się stało, ale coś mnie podkusiło i zajrzałam do pampersa, miał suchego co było dziwne, więc ściągłam mu skórkę z siusiaka i zaraz biedaczek się wysikał i za chwilkę zasnął.
Myślicie że za słabo przy kąpieli ściągaliśmy mu skóreczkę i teraz zarasta. Martwię się bardzo, ale na szczęście w poniedziałek mamy ten zabieg na wodniaczka więc jeśli się to będzie powtarzac to może zaraz mu coś z tym zrobią...??
Jeszcze dzisiaj będą wyniki badań z moczu, bo jak ostatnio byłam u lekarza z tym jego katarkiem to pani doktor stwierdziła że ma troszeczkę za grube nóżki i boi się czy nie zbiera mu się woda. Jeszcze tego by mi brakowało. Jak kurczę zaczęło się po urodzeniu to teraz za każdym razie cierpnę jak idę do lekarza na kontrolę, zawsze coś wymyślą. Bo nie wiem czy wam pisałam, ale Alex urodził się z bakteryjnym zapaleniem opon mózgowo-rdzeniowych.
Trzymajcie się mocno skarbeczki.
Nie wiem czy uda mi się jeszcze dziś do was zajrzec, bo muszę iśc posprzątac dom, ugotowac obiad, no a wcześniej jeszcze zakupy i spacerek z maluszkiem.
Zaczęły się już truskawki, więc rano zbieranie, później teściowa jedzie sprzedawac a mi zostaje kucharzenie :-D

Co do wakacji. To my nawet nie próbowaliśmy nad morze, bo wszyscy znajomi mówili że totalne przepełnienie. 23 lipca wyjeżdżamy na 8 dni na Słowację. Już się cieszę. Uwielbiam góry, gorące źródła a przede wszystkim zamki i te niesamowite jaskinie.

BUZIACZKI.

Basia ja wcale nic przy siusiaku nie robę bo lekarz powiedział ze nie trzeba jak myje to troszke ruszam skórkę ale nie za bardzo i współczuję że tak mały choruje a zabiegiem się nie martw wszystko bedzie dobrze

my o wakacjach jak narazie możemy pomarzyć dopóki nie sprzedamy mieszkania a jest tragedia zastój na rynku mieszkania spadają z ceny oddamy już to mieszkanie za bezcen ja już się chcę pozbyć go
ale jak już sprzedamy to pojedziemy nad morze może do sopotu bo tam mamy wolną chate (mojego brata) trochę nie jest to kurort rodzinny ale mieszkanie tam jest nad samym morzem a jak dostaniemy miejsce to do Jantaru pojedziemy tam zawsze mniej ludzi bo to jeszcze nie morze a mierzeja ale tam woda krystalicznie czysta i mało ludzi zawsze jest
mały śpi idę się kąpać

A i witam panie:-):-) Nocka super mały spał jak niedzwiadek:tak::tak:;-);-)BAŚKA u nas też przeszła burza ale małego nawet nie ruszyło śpi mocno jak mamusia:-p:-p:-p:-p Pogoda się nie zmieniła dzisiaj znowu upał:-D:-D:-D Idę coś zrobić :-p:-p

witam sie i ja
nocka u nas znowu z popłakiwaniami :no::no::no::no:niewiem czy to zeby?
pogoda troszke sie popsuła tzn nie jest tak upalnie
BASKA współczuje wam tych problemów maluszek sie nacierpi ale wszystko napewno bedzie ok trzymamy kciuki
STO LAT DLA MARCELKA NA Pół ROCZKU :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
zycze miłego dzionka laseczki

dzień dobry:-)
i ciesze się , że za mną tęsknicie:tak:;-)

u nas ok....troszke mało się udzielam ostatnio ale to brak weny,,,poza tym valdi znow za 3 tygodnie rusza na statek, i ten czas po prostu tak szybko nam ucieka ze szkoda mi siedzieć przed kompem....

wszystkim solenizantom wszystkiego dobrego życzymy:tak:

Paweł jest kochany, daje mi czasem w kośc..no ale cóż...tak to juz jest, nie mniej jednak nocki mam w miare spokojne, dzien w miare ustabilizowany, drzemki i jedzonka mniej wiecej w tych samych porach tak ze jakos nam to idzie...gorzej ze spacerami bo teraz jak jest tak gorąco to jest okropnie...wiec wychodzimy przewaznie poznym popołudniem...

a tak apropo jedzienia to jak zaczely sie te upały to pablo normalnie stracił ochote na jedzienie...no ale to chyba normalne...

a tak poza tym to mam do was pytanie. musze kupic 28 książek takich samych tzn ma to byc lektura do klasy 2. może ktoraś z was ma jakąś znajomą księgarnie, oczywiscie zalezy mi żeby był to jak najmniejszy koszt bo niestety składki klasowe to nie są jakieś kokosy:baffled:

tymczasem sciskam was wszystkie i zycze milego dnia:-D

Viki jak to 28 książek to rodzice muszą książki dla całej klasy kupować??
ja niestety ci nie pomogę bo nie znam taniej księgarni co innego gdyby chodziło o książki językowe

a mój Kubua też marnie je przy tych upałach wcale nie chce mleka pić wypija po 50 ml za to z chęcią je deserki i obiadki to przynajmniej tym nadrabia

ja czekam aż mi przyjdzie ochota na sprzątanie ale coś marne nadzieje że przyjdzie więc będę musiała się zmuszać kurde:laugh2:

reklama
Viki jak to 28 książek to rodzice muszą książki dla całej klasy kupować??
ja niestety ci nie pomogę bo nie znam taniej księgarni co innego gdyby chodziło o książki językowe

grzechotka nie ma niestety zadnych nagród dla dzieci z klas 1-3 wiec tym dzieciom tak smutno by bylo....sa skladki miesieczne ktore placą rodzice , sa z tego kupowane rozne rzeczy dla dzieci typu pomoce szkolne, dofinansowane byly wycieczki itp. no i miedzy innymi beda kupione ksiazki na zakonczenie roku...a ze ja jestem w 3 klasowej ...mi przypadło zakupienie tego:confused::baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry