• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Sylwia dobrze że jesteś... Mam prośbę. Możesz mi wkleić jeszcze raz link do tego radia dla dzieci, oczywiście jeśli masz go gdzieś na wierzchu... :tak: będę wdzięczna...

reklama
Smutny ten dzisiejszy dzień.Szkoda tej dziewczyny A.M. nie wspominając już o tym maleńkim brzdącu.:-(:-(:-(:-(

Dziewczyny dziękuję za słowa pocieszenia i trzymajcie mocno kciuki. Z GORY DZIęKUJę.
CAłUJę WAS MOCNO I na dziś niestety się już żegnam.

witajcie ja mam dzis jakis ciezki dzien i jeszcze po wiesciach o Agacie Mroz nie moge sie pozbierac sama bardzo dlugo gralam w siatkowke i chyba dlatego byla mi ona w pewnym sensie bliska :-(:-(:-( do tego jej coreczka dzis konczy 2 miesiace a juz nie ma mamusi, jakie nieszczescia sa na tym swiecie, co chwile jak sobie pomysle o jej smierci to jeszcze mnie ciarki przechodza, nie wyobrazam sobie takiej tragedii :-(:-(:-(

MARCELKU DLA CIEBIE WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE NA TWOJE POL ROCZKU
Baska my tez trzymamy kciuki za Alexa, wszystko musi byc dobrze, ja nic nie robie z siusiakiem Zakiego bo nikt mi nic nie kazal robic, no ale jak do tej pory wszystko jest OK

bylismy dzis z babcia na spacerku i kupila malemu parasolke do wozeczka i kapelusik, no ale nie omieszkala jak plakal wziac go na rece bo powiedziala ze ja wyrabiam w dziecku nerwy :no::no::no:

jak przyjdzie mi wena to postaram sie jeszcze cos napisac

Sylwunia! Dziękuję bardzo. Muszę dziś męża umęczyć żeby mi odpalił to radio bo sama za bardzo nie potrafię... :-) mało postępowa jestem po prostu... :laugh2:

Julka też marudna... cały dzień woła "mama" "a mama" i tak w kółko... :szok::szok::szok: ileż można :confused::confused::confused:

Paulina jeśli macie na kompie zainstalowanego Winampa do odtwarzania muzyki to wystarczy że klikniesz u góry po prawej stronie jest "słucham winamp" i leci samo:-)
A mój to pieje cały dzień :szok: i to takim piskliwym głosem że już wysiadam:wściekła/y: chyba będzie jakimś śpiewakiem operowym:-p:-p

reklama
Dziewczyny jeszcze jedno przed tym jak powiem Dobranoc. Przepraszam, że tak ni stąd ni zowąd napisałam Wam o tym że Alex po urodzeniu był chory, ale nie chciałam abyście pomyślały, że byle pierdołkę Wam opisuję i byle czym się przejmuję. Po prostu ordynator neonatologii do którego chodzimy praktycznie co miesiąc na wizytę kontrolną cały czas mi powtarza, że muszę strasznie uważac dopóki nie skończy 2 lat i nawet gdyby nie spodobało mi się jak płacze to natychmiast mam jechac do lekarza z nim. Jeszcze raz Przepraszam i mam nadzieję, że zrozumiecie.
Życzę SPOKOJNEJ NOCY I KOLOROWYCH SNóW. CAłUSKI DLA WSZYSKICH MALUSZKóW NO I OCZYWIśCIE DLA ICH KOCHANYCH MAMUSIóW. PAPA

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry