• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
stefanka ja tez bylam za justyna z dziewczyn a z chlopakow mialam nadzieje ze Gieorgi bedzie najlepszy, no ale coz za malo smsow wysylalysmy :((((((((

a co do TAK TO LECIALO to musze koniecznie w niedziele ogladac bo uwielbiam Rolanda :-D:-D:-D

ALE LIPA PROBLEMY TECHNICZNE I TRZEBA CZEKAC DO JUTRA !!!!! buuuuuuuuuuuuuuuuuuuu :(((((((((

Ostatnia edycja:
Marcelku - buziaczki od Jasia i jego mamy:-)
i spóźnione dla Jutrzenki - oby z każdym rokiem było Wam lepiej ze sobą

a nam dzionek jakoś minął, mały mnie zadziwił bo na jeden posiłek zjadł utarte jabłko z odrobiną banana i kaszką na mleku, razem było tego 120 ml, a potem jeszcze wypił 90 ml mleka. Nie wiem gdzie on to mieści?

Sylwia - Jasiek też od paru dni wydaje z siebie krzyko-piski, na całe gardło. Zaczął mi raz na spacerze - 9 rano, sobota, cisza wszędzie i mój Jaś zachwycony swoim głosem...
Rozmawiałam dziś z Health Visitor i powiedziała że gdzieś za 2 tygodnie mogę Jasiowi dać JAJECZNICE :szok: -- wymiękłam, i raczej tak nie zrobię, a ja się miałam pytac do czego mu żółtko dodawać...bo wczoraj znalazłam w jakiejś książce że do "kisielu mlecznego dodać zółtko"... na samą myśł mi się robi niedobrze.
I do jakich wniosków doszłyście z tymi kontami dla maluszków?

Ale nam super dzień mijał dopóki....
Wiktor uśmiechnięty, sam zasnął w łożeczku :-) ach mój sukces. Jutro Wam wkleję jego nową megaprzytulankę do spania :-D
Niestety humor mi popsuła teściowa. Ma półpaśca a dwa dni temu była u nas, a ona ma takie zabawy że tak blisko przysuwa twarz do buźki Wiktorka :crazy: no i teraz będe siędzieć przez 2 tyg jak na szpilkach czy mi go zaraziła czy nie :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Nie byłabym taka zła, bo przecież choroba to nie jej wina i sama cierpi...ale okazało się że ona już od kilku dni czuła sie chora i przyszła i nic nie powiedziała :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: zła jestem jak diabli

Paula zdolna ta Twoja Jula już mówi mama ...ale Ci fanie :-):-):-)
Baśka Ty nie przepraszaj i nie piszesz o pierdołach ! pisz co potrzebujesz ! Buźka
Daszka ja byłam zszokowana jak koleżance pediatra poleciła na anemie całe żółtko juz dawać tak od razu :szok::szok:

Hehe ja to jakiś odmieniec jestem bo jako jedyna chyba nie oglądam YCD :-D:rofl2:

mój dzisiaj dał mi popalić:wściekła/y::wściekła/y: ale dobrze że już śpi od 21.00 mam nadzieje że do rana:-p:-p:-p Ja też jestem za Arturem:-):-)Basia będzie dobrze zobaczysz:tak::tak: Pa idę oglądać film na TVP1 "ARMIA BOGA" lubię horrory:-D:-D:-D

Joasiu, "Armia Boga" to nie horror ;) ale super film swego czasu mój ulubiony :-)
ja mogę go oglądac bez problemu, a horrorów za żadne skarby nie mogę

słyszałyście o tym :szok:
http://www.dziennik.pl/kobieta/dziecko/article185558/Ma_siedemdziesiatke_i_trzyletnia_corke.html

A na pewno słyszałyście jakie dzieci teraz sobie życza prezenty na komunie :szok: i jakie dostają :szok::szok::szok:
tak sie zastanawiam co to będzie jak my będziemy posyłac dzieci do komunii...mam nadzieją że uda mi się tak wychwac dziecko, żeby mu nie zależało na modnych super gadżetach :baffled::confused: hmmm tylko czy to możliwe :confused::confused::confused:

Ostatnia edycja:
Stefanka, właśnie że bardzo dobrze że już mamy dzieci...jak mówi Pani Adriana
"Radziłabym mojej córce urodzić dziecko przed trzydziestką - mówi Adriana. "Macierzyństwo to cudowna sprawa. Wiesz, że nie żyłaś na marne”

reklama
Witam sie pierwsza, jestem juz w pracy i pisze do Was.

Wszystkiego naj naj dla Marcelka z okazji wczorajszego świeta i dla Magdalenki Ann z okazji dzisiejszego swieta :-D. Buziaczki Maluszki.

Dziekuje wszystkim za zyczenia, kurcze nawet nie wiem kiedy te 8 lat zlecialo :szok::szok::szok:, wydaje mi sie ze to tak niedawno bylo.

Kurcze nie mam normalnie jakos czasu wieczorkiem zeby do Was napisac, bo po wyjsciu z pracy jakies zakupy musze zrobic, zjesc obiad i jeszcze na spacerki chodzimy z malym i normalnie dnia brakuje. Ale czytam i wiem co slychac na BB.

Pozdrawiam i zycze milego dnia. I biore sie za robote :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry