• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Baśka Ty nie gadaj takich rzeczy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gdzie masz sie żalic, skarżyc, chwalic itd jak nie tutaj????:tak::tak: a my tutaj jesteśmy wszystkie z Tobą:tak: i jeżeli Ty się martwisz to my też:tak:

reklama
Basia! Podpisuję się pod tym co napisała Sylwia!!!
Po to nas masz żeby tu wszystko wywalić co Ci na serduchu leży... Możesz liczyć na nasze wsparcie...

Tak troszkę zerknęłam na to zapalenie i powiem Ci że dzielna kobieta z Ciebie.
Alex jest leczony farmakologicznie? Przepraszam że zapytam ale malutki się urodził z tym zapaleniem? Jejku, takie choróbska spotykają nasze dzieci...

sylwia m. rzeczywiscie jest taka notka o maksymalnej kwocie rocznej. prawdopodobnie chodzi o to ze konta te sa dotowanie przez panstwo i ma jego gwarancje i wlasnie nie powinno byc traktowane jak konto oszczednosciowe.
co do innych kont no to dzialaja na innych zasadach bo CTF to fundusz a reszte ci napisze na gadu bo wlasnie sie do mnie odezwalas :))

Dziewczynki oglądacie finał You Can Dance???? Jak był finał pierwszej edycji to ja byłam na porodówce, jeszcze nie rodziłam ale byłam juz bez wód płodowych:tak::tak: i tak mi się miło zrobiło na wspomnienie

reklama
Viki ROLAND to symbol II edycji jest poprostu niepowtarzalny, ja za kazdym razem jak go widze to sie nie moge ze smiechu powstrzymac,

no a z tymi reklamami naprawde przeginaja

mam nadzieje ze juz sie skoncza

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry