• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
no wlasnie dota ja tez slyszalam ze dla takich malutich to nie powinno sie uzywac tluszczow poch zwierzecego.
aaa no oczywiscie witam was serdecznie
hehe magda okulary to moj slaby punkt :) p. slonecznych mam 3 pary tylko z tego sezonu!! mam manie kupowania okularow ale zawsze kupuje dobre bo szkoda mi oczu ( heh oczów ). cale szczescie tutaj kupienie okularow Diora czy Kenzo w przyjaznej cenie to nie problem szczegolnie jesli sie jest takim szperaczem jak ja :))
STO LAT DLA OLIŚKA!!!!!!!!!!!!

M,AGDALENKA I TU SIE Z TOBA ZGODZE JA GDYBM MIAłA FUUUUUL KASKI TO TEZ BYM SE ZA 200 WALNEłA ALE TERAZ MNIE NA TAKIE NIESTAC:-(:-(:no::no::no:
HALLLLLLO GRZECHOTKA ODEZWIJ SIE
BASKA UDANYCH ZAKUPóW A TAK PROPOS TO BIELIZNE DLA SIEBIE JUZ KUPIłAS NA TEN WYJATKOWY WIECZóR?;-);-);-)

Dzień dobry kochane :-D:-D

Pisze do Was z pracy, nie bardzo moge bo nie chce zeby mnie szefowa przylapala ale czytam Was dosc czesto :tak::-D:-D.

Nie nadrabiam z pisaniem do wszystkim bo nie bardzo mam czas ale sledze na biezaco co u Was słychac.

Buziaczki dla Prezesa Olisia

Sto latek dla wszystkich ktorych swieta juz byly ale ja nie dalam rady do Was napisac tj Zakiego, Joanny i Basi. Wybaczcie :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Obecnie jestem na etapie szukania kwatery na wczasy nad morzem i powiem Wam ze jest ciezko bo wiekszosc juz zajeta:szok::szok::szok:.

Poza tym mam malo czasu bo po pracy jezdzimy i szukamy samochodu bo jednym nam sie ciezko zorganizowac.

A maly z babcia super, nie placze, jest bardzo grzeczny, zreszta jak my wrocimy tez jest kochaniutki.

Dobra biore sie za robote :-D:-D:-D. Milego dnia kochane :-)

JUTRZENKO wszystkiego najlepszego z okazji 8 rocznicy slubu:-):-):-):-):-):-)

dziewczyny POMOCY dlaczego nie moge wstawiac juz zdjec na forum [wstawiam przez zarzadzaj załacznikami i tam pisze ze mam tyle i tyle załaczników i zajmuja tyle i tyle ,co mam usunac te załaczniki?

reklama
MAgdalenka jestem, jestem :tak::tak: tylko miałam dużo zamieszania bo wyprawiałam urodziny Stasiowi i byłam u teściowej na obiedzie z okazji dnia dziecka itd. No i tak w ogóle to brak weny bo czuję się kiepsko. Ale myślę, wierzę że wszystko jest na dobrej drodze;-);-);-);-)

A wiecie co moja teściowa wymyśliła?? Pod koniec czerwca idziemy na ślub i wesele kuzyna męża. I ona powiedział żebyśmy im dali na prezent jakiś sprzęt, z którego mało kożystamy i wygląda jak nowy. Zaproponowała np. komplet naszych sztućców świątecznych bo przecież tak żadko nimi jedliśmy. Normalnie jakaś nienormalna baba. Dzięki Bogu byłam w innym pokoju z synkami bo by mi chyba dym uszami poleciał. Teraz czekam kiedy mi mąż o tym wspaniałym pomyśle na prezent powie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry