• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

A ja nie wiem czy Kacha ma juz sprawny internet czy nie... tak czy siak może Oliś wyskoczy do kafejki jutro i zobaczy że ciotki pamiętają...

Buziaczki dla Ciebie Olivierku - to już pół roku !

a u nas nawet dobry dzień - pory jedzenia się ustalają tfu, tfu odpukać itd.
Dzisiaj na jeden z posiłków Jaś dostał małe utarte jabłuszko i banana, do tego trochę kaszki na mleczku (razem tej papki było 100 ml:szok:) - zjadł ze smakiem i jeszcze popił 30 ml mleka... Mamusia była bardzo zadowolona, zobaczymy jak przejdzie noc
Zaraz idę zobaczyć nową fryzurkę Stafanki, chociaż nie wiem czy przed snem to dobry pomysł... wiecie koszmary i te sprawy... albo zazdrość;-)

Edytuję: nie widzę żadnej fotki - to nie będe mogła spać z ciekawści... kurcze

reklama
Basia, Asia wszystkiego najlepszego z okazji Waszych (roznych, ale rownie pieknych i waznych) swiat!:-)

No i dla OLISIA moc buziakow i usciskow na pierwsze polrocze zycia!!:-)

Magdalenka, no tez mi sie wlosy zjezyly, bo i my bierzemy Kaye do lozka.....

Ech, sorki juz nie mam sily wiecej pisac, bo padam;-) Jutro zajrze:-)

witam was moje kochane laseczki
JEJKU ZNOWU JESTEM PIERWSZA
NOCKA Z 1 POBUTKA NA MNIAM MNIAM I ZE 3 Z POWODU PłACZU JEJU JA NOIE WIEM CO SIE DZIEJE MAłA WIECZOREM ZASNIE I POTEM ZA Pół GODZ JEST TAKI PłACZ ZE SZOK PRZEWCZORAJ TAK MOCNO PłAKAłA I BYłA TAKA SZTYWNA CAłA ZE AZ ZSINIAłA ZACZEłA SIE DUSIC I WZIEłAM JA NA BRZUCH POłOZYłAM I WTEDY TAK JAKBY ZWYMIOTOWAł , ULAłA NIE WIEM COTO BYłOI SLINY ZA DUZO CZY CO ? AZ SIE PORYCZAłAM BO NIE WIEDZIAłAM CO JEJ JEST I T JESZCZE Z TEKSTEM WYSKOCZYł ZE PO CO JA Z łóZECZKA WZIEłAM I POCO JA KARMIE ZE ZA DUZO BUUUUUUUU BUUUUUU BUUUU BUUUU BUUUUU BUUUUUUBUUUUUUUUUUUUUUUUBUUUUUUU
A CO DO MAMUSIEK TO MOJA TEZ TROSZKE MAłA ROZPIESZCZA A TESCIOWA [mieszka na dole]TO WOGóLE SIE NIE INTERESUJE SZKODA GADAC O NIEJ BUUUUUBUUUU

dzien dobry

u nas nocka nawet spoko minela :))))))

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA POLROCZNEGO OLISIA :-):-):-)

a wszystkim innym milego dnia zycze, odezwe sie wieczorkiem :))))

witam witam

u nas znowu upał od rana:-D a nocka no może być jeszcze śpi ale oczywiście o 6 pobudka była:baffled:

jam dziś gatuję pierwszą samodzielna zupkę Kubusiowi będzie albo obiadek warezywa z kurczakiem albo zupa jarzynowa z kurczakiem heheh:-D w sumie jedno i to samo no ciekawe jak mu będzie smakowało
dziewczyny gotujące dodajecie masło czy oliwę ????

miłego dnia

No i stówka latek dla Olivera Thomasa
517310xlki8edvw1.gif

Cześc Dziewuszki.
Witam bardzo mocno w kolejny słoneczny dzień.
Oliwierku wszystkiego najlepszego skarbie. Duży chłopak już z Ciebie - BUZIACZKI.

Elcia - kochana może maleńka ma kolki. Alex na szczęście jak skończył 4 miesiące to skończyły się również kolki, ale wcześniej to był koszmar i mniej więcej te same objawy które Ty opisałaś. Od koleżanki córeczka ma już 10 miesięcy i nadal od czasu do czasu dostaje kolek. Najlepszym sposobem - jeśli mogę Ci doradzic - to jak tylko będzie się budzic Twój skarbeczek z płaczem to weź ją na ręcę pionowo brzuszkiem do siebie i rób z nią przysiady. Kochana sprawdzone i skutkuje, a gdyby nawet to nie byly kolki to dzidzia bardzo się przy tym uspokaja. Sprawdzone. Stosuję to czasem do tej pory i mały zaraz zasypia.

Grzechotka - skarbie ja jak gotuję to dodaję masełko, choc Alexio nie chce jeśc dań przygotowanych specjalnie dla niego, a już ze słoiczków to nie ma mowy. Jemu najbardziej smakuje rosół który gotuje moja teściowa i ziemniaczki z żółtkiem. Wczoraj zrobiłam mu bananka z jabłuszkiem i wtrynił całe, a było tego nie mało. Jak widzi owoce to poprostu aż się cały trzęsie, a w niedzielę zjadł pierwszą truskawkę. Tak mu zasmakowała że chciał więcej, ale wolałam nie ryzykowac, jeszcze tego by mi brakowało, żeby go wysypało...

Jeśli chodzi o facetów, to macie rację, wcale nie chodzi o narodowośc tylko o charakter. Ja jestem drugi raz mężatką, z Polakiem i szczerze mówiąc, gdybym miała ich porównac, czego nigdy nie robię, to dzień i noc. Z pierwszym przed ślubem było super, a po pół roku po ślubie to miałam wrażenie że jestem zamknięta w złotej klatce. Nie rób tego, nie rób tamtego. Do pracy Cię zawiozę, z pracy Cię odbiorę. Normalnie koszmar. Dobrze że mieliśmy tylko ślub cywilny, rozwód dostaliśmy bez problemu. Teraz jest super. Czuję się jak w bajce. Tylko nie mówcie mojemu mężowi, bo obrośnie w piórka ;-). Żartowałam. On wie, że jest mi z nim cudownie. Nie zmieniłam kompletnie niczego w moim życiu, no, może poza jednym - chciałabym już mieszkac u siebie .....

Trzymajcie się. PAPA Skarbeczki.

Buziaczki pysiaczki dla naszago kolejnego dorosłego grudniaczka OLIŚKA

Stefanka z tego co widziałam to Ty niedługo wyjeżsżasz więc powinnaś byc nakręcona:tak::tak::tak: Ale Ci zazdroszczę:-( Przywieziesz mi trochę słońca, please:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Elcia to bidulka z Oliwcii:-( Nie wiem czemu tak się dzieje:no: Może faktycznie za dużo zjada wieczorem? Zreszta sama nie wiem:no:

Grzechotka ja daję masło:tak::tak: No i właśnie ja też się zastanawiałam jaka różnica jest pomiędzy zupką a obiadkiem skoro składniki te same:crazy:

reklama
Witam się i ja.
U nas też gorąc dzisiaj:tak: więc zaraz zmykamy na spacerek;-);-);-)
grzechotka ja daję masło do zup młodemu a dziś dostanie też żółtko. Ale pewnie i tak niespecjalnie będzie chciał jeść bo znów jest bunt na widok jedzenia łyżeczką:-(:-(:-(:-( A różnica pomiędzy zupką a obiadkiem jest w gęstości. Zupka ma poprostu więcej wody.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry