• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

u nas tesciowa zobaczy malego dopiero na koniec lipca, no bo dopiero wtedy tam sie wybieramy, no a moja mama nie moze sie z tym pogodzic bo.... jak zawsze twierdzi ze juz nie wrocimy :::(
ja juz nie wiem jak mam jej tlumaczyc, bylam juz u meza i bylo SUPER, to co mowia w TV nie zawsze jest zgodne z prawda, znam wiele dziewczyn ktore maja mezow z krajow Arabskich i jest na prawde SUPER a niestety TV pokazuje tylko to co jest ZLE, a moja mama mimo tego ze wie ze bylam tam, bylam zadowolona i wrocilam (choc tez sie bala ze nie wroce), caly czas nie moze sie z tym pogodzic, ja z natury jestem spokojny czlowieczek i nie chce sie klucic, no ale czasami sie nie da

u mnie jest poprostu troszke inaczej z mezusiem jest SUPER to z rodzinka nie moge sie dogadac, no ale coz, chyba nie mozna miec wszystkiego

nie zanudzam juz, jakos wytrzymam, jeszcze 2 i pol tygodnia :rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
wiesz ewelina fakt wszystko od człowieka zależy
moja koleżanka wyszła za irańczyka (zgroza teoretycznie) ale jest bardzo szczęśliwa on jest bardzo dobry dla niej tak samo jak by był polakiem albo jakimkolwiek innym europejczykiem a teraz oczekują dzidziusia :-D
ale niestey siostra rodzona mojej szwagierki wyszła za Jordańczyka i zonk bił pił i sprowadzał inne i innych do domu musiała uciekać :crazy:
niestey nie mówi się nigdy oi szczęśliwych parach tylko o tragediach dlatego takie stereotypy i myślenie

A u mnie jest tak teściowa widzi KSAWKA raz na pół roku przez jeden dzień a mama co trzy miesiące przyjeżdża na tydzień z Holandi więc babcie stosują się do mnie:-):-);-);-)więcej ciocia chrzesna rozpieszcza niż babcie:-):-)I może jestem zołza ale się ciesze że tak jest że się mi nikt nie wtrąca:-p:-p a z drugiej strony prze.... bo chcący iść do pracy nie mam z kim małego zostawić:wściekła/y::wściekła/y::tak::tak:

no wlasnie GRZECHOTKA chodzi o to ze pokazuja tylko to co ZLE, ale ciezko jest z tym walczyc; na naszej klasie pisali z ROZMOW W TOKU do dziewczyn o nazwiskach arabskojezycznych, i jak ktoras chciala opowiedziec swoja historie ktora byla dobra, to oni dziekowali, nie chcieli tego pokazywac, woleli tylko pokazac jak ktos kogos bije, ale ja wychodze z zalozenia ze nie ma znaczenia narodowosc tylko charakter czlowieka, wiec czy mam miec meza POLAKA i ma mnie bic, pic i nerwy miec, rownie dobrze moge miec algierczyka z ktorym bedzie dobrze; a tak samo moglam trafic na pijacego i bijacego algierczyka (bo takich tez poznalam) albo na super POLAKA, wychodzac za kogos za maz nigdy nie mam pewnosci co bedzie za rok, dwa i trzy, dlatego tez zwiazek powinien byc budowany na milosci, zaufaniu, szczerosci

koniec mojego pisania na dzis
milego wieczorku zycze
do juterka CIAO

ja miałam kiedys chłopaka z nepalu mieszkałam wtedy w Londynie byłam bardzo zaochana i kto wie gdybym nie muisiala wracać to może bym teraz z katmandu pisała :-D ale moi rodzice byli przerażeni i wściekli wiem bali się ale nie było powodów ale w polsce tak jest jak ktoś jest innego koloru innego wyznania to już jest to zagrożenie
fakt faktem jest coś w narodowościach arabskich złowrogiego w indyjskich może brudnego ale tak na dobra sparę np włosi też leją swoje baby i zdradzają na potęgę (oczywiście nie urażając włochów) a Polacy też nie lepsi
Tak czy inaczej chyba w nepalu by mi się nie podobało:laugh2:

moje słońce dopiero teraz zjadło 180 mleka ale był głodny

witajcie dziewczynki :)
grzechotka musze ci powiedziec ze jestem soba rozczarowana bo wczoraj zjadlam loda :( a wszystko przez to ze byl dlugi weeked i siedzielismy w domu i J mnie tylko ciagle namawial do zlego :))
ewedja co do uprzedzen rasowych to ja nie mam. ludzie czesto boja sie tego czego nie znaja a ich kultura jest baardzo inna od naszej. uwazam ze w to ze ktos jest zla osoba nie zalezy od jego narodowosci. jednak rozumiem twoja mame :)
czy wszystkie juz spicie??

no wlasnie sama nie wiem dlaczego?? moze dlatego ze mnie nie ma?? hehhe
ja przechodze kryzys osobowasci i nic mi sie nie chce i nie jestem z siebie zadowolona!!
aaa wlasnie wrzucilam zdjecie na zamkniety ale juz sie sobie nie podobam z obcietymi wlosami...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry