• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

BASIEŃKO!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI PIERWSZEJ ROCZNICY ŚLUBU! OBY KAŻDY NASTĘPNY ROK BYŁ JESZCZE LEPSZY OD POPRZEDNIEGO!!!

:szok::szok::szok::no::no::no: Madzia! Dobrze że wszystko w porządku... Aż mi serce stanęło jak to przeczytałam... No te nasze maluchy coraz ruchliwsze się robią i trzeba strasznie uważać... :no:

reklama
witam się i ja mój mąż wczoraj wyjątkowo był w domu obchodziliśmy święta dzień dziecka moje urodzinki i jego była kolacyjka cudowna :-):-);-);-)już dawno nie spędziłam tak cudownego dnia:tak::tak:czar prysnoł bo już dzwonił że będzie z pracy o 21.00:wściekła/y::wściekła/y:jutro po pracy trening i tak w kółko:wściekła/y::wściekła/y: Mój też powiedział że on się może ze mną zamienić będzie siedział z małym a ja mogę iść do pracy:wściekła/y::wściekła/y:tylko ja też nie zarobię tyle co on:tak::tak:MADZIU chwała że się nic nie stało;-);-)Nocka też przeleciała ok może temu że był wczoraj wymęczony i poszedł spać 21.30 a wstał prawie przed 8.00:tak::tak:Pogada super ciepło może wkońcu chudnę w ten upał:wściekła/y::wściekła/y:;-);-)Miłego dnia dziewczynki:-):-)

Dziś jak moja córka wstała o 5.30 to dałam jej butelkę z piciem, którą sama sobie umie trzymać. Ja przysnęłam a ona wypiła całe 120ml herbatki sama! Niezła jest...
Zamówiłam przed chwilą pościel dla Julci. Co wy na to?

2539248b61f77693.html

No zakochałam się w tej pościeli. Tylko zamówiłam dwa ochraniacze bo Julcia wiertolek wsadza nóżki w szczebelki...
Aaaa! Zapomniałam wam powiedzieć że Jula wczoraj posmakowała waty cukrowej z okazji Dnia Dziecka... żebyście widziały te miny co robiła jak jej się to w buzi rozpuszczało...:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Joanna! Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin...

Witajcie!!!;-):-)

To zaczynam od zyczeń:
Basiu, Joasiu, Zaki (to spóźnione) wszystkiego co najlepsze!!!!:tak::tak::tak:

Magda to się strachu najadłaś, dobrze,że byliście u lekarza...lepiej dmuchac na zimne...wszystko bedzie ok:tak:

Paula ładna ta pościel...no no, Juleczka jak księżniczka będzie sobie spała:-)

A z tymi Waszymi mężami to mam nadzieję, że to minie i może jak maluchy podrosną to będą wiecej czasu z nimi ....no sama nie wiem, niektórzy faceci są dziwni. Może musza sami dorosnąć do swojej nowej roli.

:-)

reklama
Madziu dobrze, że dzidzi nic się nie stało, aż mi ciarki przeszły jak to przeczytałam, a ja ostatnio zostawiłam na moment małego na łóżku opatulonego poduchami, jak sobie pomyślę, że mógł tak fiknąc to mi się słabo robi. Rzeczywiście trzeba już na nich coraz bardziej uważac.

Paula, ta pościel jest the best. Na pewno malutka będzie się w niej czuła jak królewna.

Tak w ogóle dziewczyny to serdecznie dziękuję za życzonka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry