• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Zaki STO LAT , Buziaki !!

Dzieciaki Wszystkiego Najlepszego, Uśmiechu, Zdrowia, Szczęśliwych Rodziców :-)

Witajcie Babeczki
A u nas dzisiaj baardzo rodzinnie
Pojechaliśmy sobie do zoo
choć trochę mieliśmy pod górkę :sorry2:
1) mam katar i oczy mi łzawią
2) Młody jak to ostatnio ma w zwyczaju baaardzo marudny
3) dzień dziecka, niedziela = ludzi w trzy i trochę, czyli nieprzyjemny tłum w około.
Ale bardzo się cieszę tym wyjazdem

niestety w dzien dziecka musiałam mojemu skarbeczkowi zafundować chwilę stresu. Od nowa uczymy się zasypiać w łóżeczku, bo z dnia na dzień u nas gorzej z zasypianiem i snem.

A ja też mam K. od święta :-(

Ela u nas kąpiel koło 20 i spanie

reklama
dziewczynki dzieki za odp
jutro spróbuje ja wczesniej połozyc -oby tylko spała
teraz spi zjadła 2 cysie i płacz bo za mało chyba pójde do lekarza zeby cos z mlekiem lub kaszka pocudowac
ja sie na dzis zegnam
miłej nocki zycze u boku swoich Morfeuszy:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
a tak wogóle cos mało nas tu zaglada
Ataaty dawno nie było Kasi net padł to jest wytłumaczona
Jutrzenka z Monia dzis nie zagladneły
HEJA DZIEWCZYNY NIEOBECNOSCI CIEZKO BEDZIE USPRAWIDLIWIC
CO Z WAMI ?:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Witam.

Buziaczki dla Zakiego naszego kochanego polroczniaka :tak::-D:-D

A dla wszystkich maluszkow z okazji Dnia Dziecka wszystkiego co najlepsze, wspanialych chwil ze swoimi rodzicami, duzo radosci i mnostwo zabawek :rofl2:.

No i weeked minal jak z bicza strzelil i jutro znowu do pracy.

Nie odpisze do kazdego bo juz pozno a o 6 podudka.

Kurde Kubus jaki grzeczniusi byl przez te 2 dni. Wlasciwie wiekszosc czasu spedzilismy na dworku. Wracalismy ok 20-20:30. Pogoda przepiekna. Maly byl ubrany w body z krotkim rekawkiem i krotkie spodenki :tak::tak:, a i w wozku bez czapeczki.

Wczoraj bylismy u meza w pracy na pikniku lotniczym, tatus pokazywal synkowi samoloty :-D:-D i mamusi tez i nawet wlazlam do jednego odrzutowca. Fotki wrzuce jak bede miala chwilke.

Dzis z kolei spacerek przez wiekszosc dnia z przerwa na obiadek i kolacje w restauracji i odwiedziny u babci.

Elcia my kapiemy w granicach 20-21 i maly spi do ok 6-7. Kiedys kapalismy po 21:30 ale teraz maly je mniej wiecej o stalych porach i ostatnie wychodzi wlasnie ok 2030 i w tych godzinach kapiemy malego.
Elcia zapraszamy na zamkniety, powinnas miec juz dostep :tak::tak::tak:, w klubie grudniowek znajdziesz link odsylacz.

Kasia naprawiaj szybko tego neta i wracaj tutaj.

Kurde wspolczuje Wam ze tatusiowe tyle pracuja. Ja mam to szczescie ze moj maz wraca ok 14:30. Jedynym minusem sa sluzby 24h 2 razy w miesiacy ale to nic w porownaniu z Waszymi mezami co tak dlugo pracuja. Poza tym moj R rzadko wychodzi gdzies sam. Z reguly chodzimy razem do znajomych nawet tych z jego czy mojej pracy. Wiec w tej kwestii nie narzekam.

Dobra ide spac bo rano wstaje. Do jutra jak dam rade zajrzec. Buziaczki dla mamus i maluszkow

Hej Mamusie
Buziaki dla Zakiego! Jak pomyślałam że to już pół roku minęło (kiedy???:szok:) to aż mi się jakoś tak smutnawo zrobiło, że te masze maluchy tak rosną, czas płynie, no i nie będę rozwijać bo się zaraz poryczę (ostatnio jeszcze łatwiej się wzruszam niż kiedyś).
Chyba jestem niedobrą mamą, bo zapomniałam że dzisuiaj Dzień Dziecka:szok:! ale akurat bylismy w sklepie i pokupowaliśmy trochę zabawek (większość na przyszłość np. drewniane klocki), czapeczkę z daszkiem i jakieś ciuszki - więc chyba podświadomie te prezenty dla Jasia kupiłam. Na szczęśice po południu oprzytomniałam i wyściskałam syneczka - przebaczył opóźnienie. Wiec
Serdeczne życzonka dla wszystkich Grudniaczków!!!

Dwa dni nie zaglądałam i widzę że @ zawitały to tu to tam. Jak kamienie pospadały z serc to dobrze. U nas dzień minął całkiem miło, Tatuś w końcu, chociaż jeden dzień był razem z nami. Pogoda nie ważna, chociaż miło by było gdyby te chmury się rozwiały.
Zmykam bo mnie do łóżka już ciągnie i oczy się kleją.

Dzień dobry

\my już też chwilkę na nogach i leżaczkach:-D
misio mój dziś znowu spał całą noc bez jedzenia obudził się o 24 troszkę pokopał pomarudził ale myślałam że go jeszcze nie będę karmić zasnął i obudził sie juz o 4:30 ale przytulił się do mamy i spał do 6 potem zjadł mleczko i spaliśmy do 8 tak więć nieźle:-D

wczoraj znowu byłam strasznie zmęczona i szybko spać poszliśmy
a moje @ cały czas gdzieś się błąka i nie może trafić mnie jeszcze ciężar nire spadł chyba dziś test zrobie boje się:baffled::crazy:

no miłego ciepłego słonecznego dnia:-):-):-)

Dzień dobry. Witam wszystkich w kolejny upalny dzionek. Uwielbiam słoneczko ale nie jak mam O i w dodatku alergię. Koszmar. Leci i z góry i z dołu. :-D hahaha

U nas nocka nawet nie była taka zła, choc Alexio obudził się o 3 i był wyspany. Pół godziny zabawy i spał do 6.30, ale jedzonko w nocy też chyba powoli mu się normuje bo jak wypił mleczko o 20.00 to później dopiero właśnie o tej 3 pił. A teraz śpi jak zabity, już od 8.00. Dziś czeka nas wycieczka do lekarza, bo załapał jakiś katarek i kaszelek a za tydzień zabieg więc musi byc całkowicie zdrowiutki.

Przesyłamy ogromne buziaczki. PAPA.
Czego Wam życzyc na ten dzionek...może odrobinę chłodku.

PS: muszę się Wam pochwalic - dziś obchodzimy PIERWSZĄ ROCZNICĘ ŚLUBU. ALE SUPER !!!!

reklama
Basia wszystkie najlepszego dolinek zapomnienia kotlinek rozkoszy gór szczęścia i pagórków radości!!!!!!

1029203wqzo9w58if.gif

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry