• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

joanna co ja bym dala zeby sie do mezusia poprzytulac, no ale coz to juz dokladnie za trzy tygodnie, juz nie moge sie doczekac
milego wieczorku z mezusiami zycze
a i VIKI tez gdzies zaginela???? chyba VALDI juz wrocil :))))))

reklama
a ja wiem co u kasi hehe
niestety padl jej net i moze bedzie miala go w poniedzialek :))
dziekuje bardzo za troske !!
bardzo za nami teskni!! ( to juz ja dodalam )
pozdrawia nas wszyskie od siebie i od Olisia ktory dzis ja dreczy bo nie chce spac :))

super SEFANKA ze dobre wiesci od kasi przynosisz, najwaznijesze ze z nia wszystko OK

ja teraz ide udac sie w objecia Morfeusza, bo niestety w objecia meza nie moge sie jeszcze udac :(((
no chyba ze Zaki mnie przytuli :))))

milej nocki zycze, a PRZYBELCE i wszystkim rannym ptaszka DZIEN DOBEREK i milej niedzieli zyczy Zaki z mama

Od razu widac dziewczynki, ze u Was piekna pogoda, bo tylko 3 strony w ciagu dnia, to cienizna!!!;-)(ale i ja sie nie dolozylam)
A u nas sobota nie najpiekniejsza, ale udalo nam sie i duze zakupy zrobic i wykorzystac ze troche nie padalo, a bylo cieplo wiec i spacerek zaliczony:-)
A juz nie wspomne, jak milutko weekend z mezusiem mija, wiec korzystam dopoki tez sie pie posprzeczamy o jakas pierdole:-)

No i najwazniejsze, korzystam, ze u was jest juz 1 czerwca(u mnie dopiero za godzinke;)) wiec:

DLA NASZYCH MALYCH I WIEKSZYCH POCIECH Z OKAZJI DNIA DZIECKA MNOSTWO USMIECHOW, BUZIAKOW, I WYMARZONYCH ZABAWEK!!!
a JESZCZE DLA ZAKIEGO STO LAT, STO LAT NA JEGO 6-MIESIECZNICE!!!:-):tak:
I ROWNIEZ MILEJ NIEDZIELI!!!!

To ja będę dziś druga :-)

Dla naszych najukochańszych w świecie dzieciaczków życzę wszystkiego co najlepsze w dniu ich święta. Mamusie! Bądźcie dziś wyrozumiałe dla maluszków i spełniajcie ich zachcianki...

No i dla Zakiego dodatkowy buziol od Julci...

hej hej myślałam że będę dziś też pierwsza a tu mnie Paula I Pryzybela ubiegły:-D

dzień dobry wszystkim maluszkom w ich pierwsze święto duuuuuużo prezętów zadowolonych i szczęśliwych mamuś i troskiliwych tatusiów

buziaki dla Zakiego najstarszego chyba bobasa już pół roku stukneło :-D
912203nw54np43nu.gif

I JA SIE WITAM Z RANA
ZAKI BUZIOLKI DLA CIEBIE NA Pół ROCZKU !!
STO LAT STO LAT[najstarszy nasz grudniaczek]
A NA DZIEN DZIECKA
NIECH WAM SIE SPEłNIA PRAGNIENIA
NIECH SłONKO WAM ZAWSZE SWIECI
PRZYJMIJCIE TE SKROMNE ZYCZENIA
OD BB CIOCI[MAMUSKI BADZCIE DZIS WYROZUMIAłE]
MIłEJ I RODZINNEJ NIEDZIELI ZYCZE

:baffled::wściekła/y:rodzinnej niedzieli ha ja juz od rana zła jestem bo R od 6 już z koleżką na giełdzie samochodowej i tak do południa a czasu dla rodziny nie ma tylko dla kolegów :angry:zła jestem straszniue dlaczego ja nie mogę mieć wolnej niedzieli chociaż raz wyjść gdzieś i jeszcze ma pretensje że prosze go żeby wcześniej wrócił

Dzien dobry w ten goracy poranek

Zaki dziekuje za zyczonka wszystkim cioteczka i grudniaczka, no i jak pokazalam mu zdjecie Julci to chial mi monitor wtrabic wiec Paula uwazaj jak buziole od Julci przesylasz :-D:-D:-D

A OTO ZYCZONKA DLA NASZYCH DZIECIACZKOW Z OKAZJI ICH SWIETA
Kolorowych snów...
Uśmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...
Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...
I wesołej rodzinki...

reklama
Dla Wszystich dzieciaczków miliony buziaczków. Życzę Wam aby każdy dzień był dla Was jak Dzień Dziecka:-)

italian_happy_birthday.gif

Specjalny buziaczek dla Naszego dorosłego Zakiego
Elcia ja to kupuiłam w Tesco ale w Anglii:-( więc Ci n ie pomogę:no::no:

U nas w domu ROZEJM:tak:;-):-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry