• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

witam się słonecznie

my dziś jak zwykle od 6 na nogach ale zaraz maruda może skusi sie na drzemkę i ja też

ostatnio jestem strasznie zmęczona głowa mnie boli wieczorem to myślałam że oszaleję z bólu a jeszcze żadnych tabletek przeciwbólowych w domu nie mamy:baffled: i dziś juz sie obudziłam z bólem oszaleję

Jutrzenko zobaczysz że mały się przyzwyczai szybko do babci i nie będzie problemu a budzi sie bo mu narazie twojej bliskości brakuje ,mama była cały czas a teraz w ograniczonym wymiarze ale wszystko będzie ok

co do sprzeczek to ja właśnie wczoraj miałam takową jeszcze na dokładkę do tego bólu głowy:baffled::angry:ale szkoda słów

miłego dnia życzymy ide bo maruda marudzi znowu:baffled::laugh2:

reklama
Witajcie!!!:-)

Stefa nie obcinaj kucyka......nieeeeeeeeeee...........:-p:-p:-p
Grzechotka sex z rana pomaga na ból głowy.......:rofl2:

Dziewczyny miłej, udanej soboty...

My wybieramy się nad morze...pewnie turystów pełno ale damy radę:tak::-)

pa

Witam w ten piękny słoneczny poranek...
Jak ciepło jest. Bombowo :-D

Dota!!! Specjalnie z tym morzem tak wyskakujesz z rana... :crazy::crazy::crazy:;-);-);-)

Jeju ja też chcę nad morze... :-(:-(:-(

U nas nocka ok. Nigdy nie ma problemu z nocami...
Mąż właśnie wyszedł do szkoły a my z Julcią same. O 10 mam klientkę a potem do babci :tak:

Dota a ja zawsze myślałam że to jest właśnie wymówka od sexu :laugh2:

U nas też upał szkoda że morza nie mamy to niesprawiedliwe morze powinno być wszędzie
a tak swoją drogą to łódź żeby nawet rzeczki nie miała ani jeziorka same bajora śmierdzące tu są

ha jest nawet kompleks luksusowych basenów ze ślizgawkami ale oczywiście trzeba luksusowo za nie zapłacic 45 zł od łepka :szok:i idz tu z całą rodziną :angry:

Dzień dobry Kochane Mamuśki:-):-):-)

Dota jeszcze miesiąc i ja będe miała do morza jeszcze bliżej niż Ty:-p:-p szkoda że tylko przez dwa tygodnie:-)

Grzechotka ja tez tak mam że jak położę się spac z bólem głowy to rano się z nim obudzę:tak::tak: współczuję Ci kochana:-(

A u nas cichych dni ciąg dalszy:-p:-p:-p:-p

Dzien doberek wszystkim!!!!!!

u nas tez dzis upal, ja rano musialam na targ sie udac i w ten skwar przy tej ilosci starych babek to masakra byla, no ale zakupy zrobione :)))))

malenstwo teraz spi a jak wstanie to zje jogurcik i na dworek z dziadkiem pojdzie to mama troche dom ogarnie, bo jak malenstwo jest w domku tu cala podloga jego, juz nie staje na glowie teraz szykuje sie do raczkowania, a po za tym pelza mi po pokoju

milego dzionka wszystkim zycze

reklama
LASKI ZAPOMNIAłAM SIE POCHWALIC @ PRZYJECHAłA
HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUURA:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
NIGDY SIE TAK NA JEJ PRZYJSCIE NIE CIESZYłAM:tak::tak::tak::tak::tak:
MIłEGO WEKENDU ZYCZE
ALE TU PUSTO -JAK NIGDY

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry