• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

hej my już w domku po spacerku ale chyba jeszcze może wyskoczymy do parku na godzinkę gorąco dziś strasznie mały dziś był na krótki rękaw i bez skarpetek wsumie to nawet mogłam mu krótkie spodenki założyć tak gorąco jest
:-D

reklama
a my sami zostaliśmy bo mój r na ślub do znajomych pojechała a nas zostawił kurcze też bym pojechała ale ślub jest na 19 msza potem zyczenia a to jeszcze kawał drogfi od nas to pewnie na 10 byśmy zjechali a mały o 20 już spać woła więc siedze w domu bidulka:baffled:

Hejka wszystkim.
U nas też taki gorąc że hej. Prawie cały dzień byliśmy ze szkrabikiem na podwórku tylko że załapał katarku wczoraj i trochę się męczy, ale zapodałam mu już kropelki i troszkę lepiej.
Teraz zbiera się na burzę, robi się tak ciemno, że aż miło się robi jak sobie pomyślę że trochę popada.
Przesyłamy zimniutkie buziaczki na ochłodę.
Pozdrawiam. PAPA

Dziękuję za ciepłe słowa co do zabiegu, aż miło się robi jak sobie pomyślę, że mogę na Was liczyc, i że mam w Was oparcie, pomimo tego że jestem z Wami rzadko i to dopiero od jakiegoś czasu.
DZIEKUJE!! JESTESCIE KOCHANE!!!!;-)

PS: Moje kochanie liczyło dziś na "extra wieczór" a tu klapa, "ciocia czerwonym kabrioletem" przyjechała. :wściekła/y:

Też o Kasie miałam dziś pytać...:dry:

Cieszę się z tymi co są pełne radości z powodu @ GRATULACJE!!!:-D:laugh2:

My byliśmy na grillu. Jeju wreszcie pojadłam tych pyszności- boczuś, karkóweczka, kiełbaska... mniaaaam..... :-)
Było super... no i mała też się wychasała, a teraz zjadła 200ml kaszki i śpi...:tak:;-)

Kurcze tez bym chciała@ czekam jak na zmiłowanie:angry::baffled::no::crazy:
Paula ty chudzino zawsze wyskoczysz z jakimś pysznym żarciem wstęciucha smaku narobi i zadowolona:-D

A no Grzechotko robie sobie dietę tuczącą :-D bo jestem załamana swoim wyglądem... 50,5kg to za mało bo z biustem kiepskawo. Jednym słowem- MASAKRA!!! :no: No właśnie jadłam kapustkę z koperkiem bo zgłodniałam i już idą moje ulubione lody- Nesqik. :-p:-p:-p spadam bo szanowny mąż nadchodzi i zarekwiruje mi kompa pewnie... :-(

hej hej hej
dobry wieczorek

u nas dzis malenstwo z dziadkiem na spacer poszlo, ale poniewaz dziadka wykozystuje na kazdym kroku to wrocil ze spacerku na raczkach, maly strateg wie co zrobic zeby dziadka wykozystac :tak::tak::tak:

a jak wrocil to zabieral sie do raczkowania, na glowie juz nie staje tylko normalnie na kolankach i raczkach, ale jeszcze nie umie skorygowac ruchow i jak probuje raczkowac to poprostu pada, wiec na razie jeszcze tylko pelzanie opanowane jest, pozniej z tata przez telefon gadal, az sie nagadac nie mogl, fajnie to wygladalo :-):-):-)

ciesze sie z tymi mamusiami co dostaly @ ze kamien z serca im pospadal

no i dolaczam do pytania GDZIE JEST KASIA??? mam nadzieje ze wszystko OK:tak::tak::tak:

milego wieczorka zycze

P.S.
Paula nie rob sobie diety, ja chetnie oddam ci 1/3 mnie i wtedy obie bedziemy zadowolone :tak::tak::tak:

reklama
WITAM SIĘ I JA!!!! u nas też upał straszny:tak::tak:ja też chcę nad morze :wściekła/y::wściekła/y: ale musiała bym całąPOLSKE przejechać znacznie bliżej do gór i to o ile:-p:-p:-):-) miłego wieczorku życzę kobitki:-):-);-);-) ale pusto pewnie mamusie się tulą do tatusiów:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry