Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

. To chyba jego reakcja na moja nieobecnosc w dzien, nawet gdzies czytalam o tym ze jak matka idzie do pracy to dziecko moze sie czesciej budzic w ocy nawet jak do tej pory przesypialo cala. Ciekawe jak dzis bedzie. Mam nadzieje ze da mi pospac.

. Ale cichych dni nie mielismy jeszcze nigdy, jakos zadne z nas nie umie sie nie odzywac.:-)
nie wiedziałam że takowa istnieje 

Faceci, dziwny naród...
ja też nie umiałam ale coraz lepiej mi to idzieNo i mój największy błąd! Nie umiem się długo foszyć, nie odzywać, bądź gniewać...![]()

Teraz ja miałam do niego pretensje że szafki nie zamyka w łazience i że kołdry nie poprawia jak wstaje ostatni
Kurde takie drobiazgi a on nie może ich dla mnie zrobic
Więc się na niego wkurzyłam a on obraził się bo on całymi dniami pracuje a ja mu ględzę nad uchem
Faceci

wkońcu nie będzie to jakaś ogromna zmiana a Ty prawdopodobnie będziesz się czuła wiesz tak "świeżo"
i nigdy się nie obrażamy za to.

Za dużo miłości... no i boje bardzo pamiętliwi jesteśmy.

u nas było dzisiaj ciężko zasnąć jak nigdy mały szedł spać o koło 20.00-20.30 a dzisiaj 22.05 szok