• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziękuje wam za życzonka!!!! DOTA mam nadzieje ale mój już myśli jak tu małego nauczyć w piłkę grać:-p:-p:-p

No właśnie , dla facetów takie zabawy z wiekszymy dziećmi są lepsze, bo to potrafią:tak: A zajęcie się niemowlakiem to może sprawiać problemy...:-)

Kurde jak gorąco......i to dopiero początek czerwca.....
Uciekam na obiadek...bo mi mąż marudzi,że tyle się starał a ja na necie pisze...pa:rofl2:

reklama
Witam się z Wami i ja w dniu dzisiejszym:tak::tak::tak: Późno dzisiaj bo pospaliśmy do 10:szok::szok: a potem od razu na spacerek poszliśmy:-)

Joanna życzę Tobie spełnienia marzeń i pociechy z Synuśka:tak:

Baśka wszystkiego co najlepsze z okazji pierwszej rocznicy:-):tak:

Paulinko pościel śliczna:tak: I ja się poichwalę ż Marcel też pije już sam z kubka niekapka:)

Magdalenka:-(:-( mogę sobie tylko wyobrazic co przeżyliście:-( jak dobrze że z Wiktorkiem wszystko jest ok.

A ja nie wiem co zrobic na obiad:crazy::crazy: Może nic dzisiaj nie zrobię:-p:-p:-p

Dziewczyny ratunku !!!
Suwaczki udało mi się dołożyc do opisu tylko powiedzcie mi jak mam wstawic zdjęcia. Wiem, jestem boroczek że nie umię tego zrobic, ale cały czas mi wyskakuje że ma za duży rozmiar. Już jestem zła. POMOCY:wściekła/y:

Sylwiu kochana wzięłam od Ciebie pomysł na zdjęcie, mam nadzieję że się nie gniewasz:zawstydzona/y:.
całuski, ja niestety muszę się na dziś pożegnac. Trzymajcie się mocno. papa

Baśka nie wiem, nie wiem:no::no: Wiesz co to są prawa autorskie:crazy::rofl2::-p

Ja mam pytanko:-):-):-):-)
Co się dzieje z resztą dziewczyn???????:-(:-(:-(:-(
Stefanka??? Viki????

Grzechotka rób test i to szybciorem bo ja się niecierpliwię:-p

NO MOJE JUŻ ŚPI DZIŚ BEZ KOLACJI nie chciał nic zjeść pewnie przez ten gorąc :-(

Sylwia testu nie zrobiłam bo czasu nie miałam żeby go kupić jutro jak mi odwagi starczy;-)
a viki to pewnie z mężem marynują sie :-D

żesz kurde że też w tym M jak miłośc same sukcesy teraz jeszcze 3 bańki wygrali ja też chcę CHCĘ 3 BAŃKI !!!!!

NO WITAM PANIE I PANóW
PAULA posciel bajeczna moja Oliwka ma takie same misie na poscieli tylko zółty kolorek
MAGDALENKA dobrze ze nic sie nie stało ale strachu sie najedliscie:crazy::crazy::crazy:
STEFKA trzymam kciuki zeby było tak jak chcesz:-):-):-):-) i ja tez chce te 3 banki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
BASKA wszystkiego naj naj na pierwsza rocznice:-):-):-):-):-):-)
JOANNA spełnienia marzen;-);-);-);-)
lece kapac mała dobrej nocki zycze

Dobry wieczor

u nas dzien jakos minal, wczoraj wrocila moja mama (ona ciagle wyjezdza do pracy do opieki do niemiec), i co najgorsze juz mam jej dosc a jak tu jeszcze 18 dni wytrzymac, czy wy tez tak macie ze z mamami sie dogadac niemozecie, ona by mi chciala caly czas dziecko wychowywac, normalnie maly chodzil spac okolo 20 a dzis 21 i jeszcze nie spi tylko u babci na kolankach spi; poszlysmy dzis na spacerek i co..... maly marudzil to babcia go na raczki wziela :((((((((; ja sie nie chce z nia klucic ale czasami nie daje rady, nie wiem jak mam jej wszystko wytlumaczyc :-(:-(:-(

ale no coz musze jakos wytrzymac do wyjazdu :)))

WSZYSTKIM TYM CO MIELI DZIS SWOJE SWIETA ZYCZYMY WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!

ewelina ja swoją mamę widzę raz na pół roku więc trochę daję jej rozpieszczać Kubę ale ona się nie wtranca jak mówię zę czas kapać to czas kąpać i spać babcia nie ma nic do gadania ale jak to babcia na kolankach i na rączkach cały boży dzień
a teściowa też go nisi całymi dniami ale słucha co do niej mowię czasem :-D

reklama
Ewedja u mnie jest tak samo jak u Grzechotki:tak::tak: Babcia rozpieszcza ale tylko tyle na ile ja Jej pozwalam:tak: Jak zostawiam Mamie Marcela to zawsze się stosuje do tego co ja powiem:tak: A teściowa to nie udziela się w naszym życiu kompletnie:no::no: Marcela widzi tylko jak przypadkiem spotkamy sie na ulicy:szok::szok: a to zdarzyło się może z 4 razy odkąd Marcel się urodził:szok:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry