• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

;-)Dziewczyny a może po prostu wystarczy jeść-odżywiać się, najlepiej 4 posiłki dziennie, pić dużo wody, do tego ruch-gimnastyka, spacery....i najwązniejsze nie podjadać i żadnych pustych kalorii.....

Pusto sie zrobiło pewnie oglądacie YCD...heheh:-D Idę się wykąpać.....

reklama
Dziewczyny a jak u Was z pilką nozną???

Bedziecie ogladały EURO 2008:-):-):-)
Kurde my z mężem juz czekamy.....Dzisiaj flage wywiesiłam...heheh...smiesznie było, trzeba było ją przymocować i takie tam bzdurki, no ale wisi....ach....:rofl2::rofl2::rofl2:

No ale teraz to mogę sama ze sobą pogadać...chyba rzeczywiście pójdę się wykąpać:-D

dota no proszę proszę mąż musi być wniebowzięty ideał normalnie piłkę nożną będzie oglądała fiu fiu

ja raczej nie przepadam ale będę zmuszona oglądać flagi nie wywieszamy bo mój mąż uważa że to głupota coż:baffled:

Dotka kibicko :-)
My już mamy zaplanowana niedziele przed TV :-)
A moja siostra ma wolny tydzień: jedno dziecko wysyła z mężem na wkacje, drugie dziecko do babci. I się pytam co Ty będziesz robić z wolnym czasem??? A ona na to "no jak to, kibicowac :-)"
Mamy to po mamie :-D zawsze najgłośniej krzyczała
...za dobrych dawnych czasów ... hmmm rozmarzyłam się

grzechotka ja zrobie tak: wysle tesiowa do lekarza zeby sie wypytala i zalatwila recepte :) i juz!!
dziewczyny ja wrecz nienawidze pilki noznej i cale szczescie J tez nie !!!
dota na pewno lepiej stosowac twoje metody ale twoja rade piszesz z perspektywy chuderlaka wiec "co ty wiesz o odchudzaniu ??" hehhehe
magdalenka ja ogladalam ta ckliwa historie :))

reklama
staefanka wiesz co ja nie wiem czy to nie musi lekarz zadecydować w zalezności od stanu zdrowi atwojego tak naprawdę to nic nie wiem dopiero pójdę i sie spytam ide do gina w pzryszłym tygodniu powiem ci jak to działa

kurde artur wygrał:crazy: a ja chciałam Kasię:crazy:

film oglądałam i jestem pod wrażeniem gry Sean'a Penn'a po prostu oskarowa gra

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry