• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć dziewczyny!!! Ja dzisiaj jestem wykończona mały daja w tyłek do tego dostał gorączke 38.8 byliśmy u lekarza a to wszystko od zębów i nic szczególnego nie wypisał tylko maść i apap w kropelkach:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: teraz już lepiej a mam nadzieje że jutro będzie ok:tak::tak::tak: Ja meczów nie lubię więc nie oglądam na szczęście mam drugi telewizor u siostry w pokoju:-p:-p:-p flaga wisi na ścianie szalik:wściekła/y::wściekła/y::-p:-p

reklama
Mam pytanko czy Wam też się coś popsuło z bb że jak chcecie wejść na wątek główny to niewyświetla się ostatnia strona tylko 2 a w galerii pierwsza? Bo ja tak mam od wczoraj i mnie to troszkę denerwuje:confused::confused::confused::confused:
Weroniczko wczoraj w nocy "ulepszali" forum, pododawali nowe opcje w profilach użytkowników i cos sie przy okazji chyba skopało, bo u mnie to samo;-)

Kurde bb mi 2 dni normalnie nie chodzilo (wiadomosc z przedwczoraj wyswietlalo jako dzisiejsza:baffled:) A teraz nawet nie mam czasu zeby nadrobic:baffled:
No nic, sprobuje jutro.... Przynajmniej narazie mi na mozilli dziala i mam nadzieje, ze jutro tez bedzie
Milego poranka w kazdym razie zycze!!!:tak:

Dzień dobry

a ja ma pytanko:
czy Wasze dzieciaczki leżąc na brzuszku z główką do góry tracą tak jakby równowagę i główka się im kiwa do przodu i do tyłu jak u tych piesków w samochodach ???
Wiktor mi tak robi i mnie to martwi

oo zniknął mi suwaczek :(

Helllloooo!!!!:-)

Magdalenka ale pytanie...kurcze staram się przypomnieć jak to wygląda u Krzysia....Teraz śpi, chyba zaraz go obudzę i położe na brzuszek i sprawdzę:-D

Ty się nie matrw, niedługo wszystko się ustabilizuje....mięśnie sie wyrobią i bedzie ok, zobaczysz:tak:

Musiałam edytować...bo kurcze nie wiem....ale dzisiaj poobserwuje małego i dam Ci znać....

Ostatnia edycja:
reklama
Witaski

Pisze z pracy :-D:-D:-D bo tesknie za Wami :-(:-(.

U nas wszystko OK, maly grzeczny, zebow narazie nie widac, usmoiecha sie ciagle i coraz wiecej gada po swojemu.

A i jedziemy nad morze :happy2::happy2::happy2::happy2:. I to juz niedlugo bo 23-30 czerwca. Huuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D.

Ponownie wybor padl na Wladysławowo. W tej kwaterze juz raz bylismy i sa duze pokoje wiec spokojnie wejdzie lozeczko i wozek i nie bedzie ciasno. A jedziemy z meza bratem jego zona i roczna corcia i mamy pokoj typu studio. Wchodzi sie do przepokoju z ktorego sa drzwi do lazienki i wejscia do 2 odrebnych pokoi. W przedpokoju mini aneks kuchenny z mikrofalowka, czajnie,kiem lodowka, sztuccami. Dla nas to super rozwiazania bo jestesmy razem ale osobno i jak maluchy pojda soac to my mozemy sobie siasc w jednym z pokoi i pogadac czy pograc w karty. A jak bysmy mieli oddzielne pokoje to juz wieczorkiem jakby maluchy zasnely to bysmy musieli siedziec osobno w pokojach.

Takze ja juz zyje tylko tym wyjazdem i nie moge sie na niczym skupic.

Magda kurde to mnie zacielas z tym lezeniem na brzuszku, nie mam pojecia czy Kubulek tak robi, ale go poobserwuje

Uciekam popracowac, pozdrawiam wszystkich, wybaczcie ale nie daje rady nadrabiac na bieżąco. Buziaczki dla Was i maluszkow

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry