• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dziewczyny jest tu ktoś???
No mam chwilkę na BB i nikogo nie ma:-(

Oglądam Dzień dobry tvn i pokazuja właśnie Sopot-plaże.....i takie słońce, mówią o tym jak bardzo świeci...a ja mieszkam dosłownie dwie ulice od Sopotu i kurde słońca u nas nie ma....no ale może się rozpogodzi....bo tak właśnie zastanawiam się co małemu ubrać na spacerek...;-)

reklama
Dzień dobry:-)

Magdalenka u nas raczej nie ma czegoś takiego:no: Wiadomo, głowa nie jest super sztywna i trochę się giba na rożne strony. Jestem pewna że u Wiktorka jest to samo co u reszty;-)

2friday56.gif

Jejku Sylwia to może znajdziesz godzinkę na spacerek z koleżanką????:confused::-)

A my już teraz uciekamy na spacerek, słoneczko wyszło:tak::-)

Monia hop,hop...jak tam w pracy???

papa:-)

Witam wszystkich!!! U nas nocka super flacha o 6.00 i dopiero my wstali pierwszy raz w życiu małego:szok::szok::szok: Gorączki na razie nie ma jest wesoły a zapomniałam dodać wczoraj że już jeden ząbek jest:tak::tak::tak: Pogoda piękna słoneczko świeci ptaszki śpiewają:-D:-D:-D U nas też główka się troszkę jeszcze kiwa:-):-);-);-)BB też u mnie coś nie tak wyskakiwał WĄTEK GŁÓWNY a teraz LISTA MAMUSIEK:tak::tak::tak: Miłego dnia!!!!!

Cześć dziewczynki!!!

Magda Julka też od kilku dni tak rzuca głową... :-D:-D:-D tak śmiesznie to wygląda... :laugh2: tylko ona tak z radości robi.
Ja się nie martwię, bo jakoś na złe mi to nie wygląda. Troszkę dziwnie bo jak by sił nie miała jej trzymać, ale to tylko chwilkę tak robi a potem normalnie... :-D:-D:-D

U nas flaga jeszcze nie wisi, ale pewnie zawiśnie. ;-):tak:

witamy sie na czerwono
nocka z 2 pobutkami 1 na cysia a 2 na popłakanie sobie:-(:-(:-(:-( ach te zabki wczoraj wieczorem jak zasypiała to tez popłakiwała ,kurzcze coraz ciezej jej samej zasypiac kied wyjda te zabki?:-(:-(
co do piłki to ja tez nie nawidze i naszczescie T tez nie:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
MAGDALENKA u nas niema takiego czegos ale pamietam ze taz jej sie tak główka kiwała niedawno moze kładz go duzo na brzuszku .Nie masz sie co martwic napewno za pare dni miesnie se wyrobi :tak::tak::tak::tak::tak::tak:
Miłego Dzionka zyczymy
MONIA no własnie jak tam u ciebie
STEFKA masz wiesci od Kasi?

reklama
heh ale on leży dużo na brzuszku i już dość długo, a kiwac zaczął nagle :baffled:
Paula u nas nie wygląda to jak objaw radości, wygląda jakby nie mógł nad tym zapanowac i my musimy wkraczac do akcji i mu zatrzymywac ta główke :baffled:
Jak mi sie uda to nagram i Wam pokaże.
Elcia u nas jeszcze ząbków nie widać ale sie uspokoił Wiktor, od 2 dni nie ma marudzenia :tak: może i Tobie da Oliwka odpocząć :tak:
Joasiu, Alexie gratulacje !
Dotka a jak ja przyjade do Gdańska na wakacje to znajdziesz dla mnie czas :-) ?
Sylwia
kiedy przyjezdzasz? moze w trójke uda nam sie spotkac?
Jutrzenko miłej pracy i byle do urlopu ;-)

A u nas wiatr wieje niemiłosiernie, musieliśmy z dworu uciekać :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry