• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dzięki Viki, ale mam tylko taki odciągacz na "siłę ssącą" ust;-) no i zwykłą gruszkę. A na skośnie ustawionym materacyku tez próbował spać... kładę go na boczku, no i juz chyba nic więcej nie mogę na razie zrobić...:baffled:
no a w dzień to zupełnie inne dziecko - śmieje się i wygłupia, nawet do lekarki się uśmiechał (a miał byc poważny..)
a wiecie co? ostatnoio próbujemy zamast pieluch zakłądać takie majtki-pieluszki, i szczerze podobają MI się bardziej bo chyba są wygodniejsze niż pieluszki i w pasie są zdecydowanie delikatniejsze niż pielucha z rzepami, polecam

Magda,Stefa:-D:-D:-D

Daszka a ja nawet nie wiem czy u nas są takie majtki-pieluchy? a jakiej firmy?
Moze rzeczywiście warto kupić...jak polecasz;-)

Właśnie karmiłam Krzysia kaszką i daję mu jedną łyżeczkę....piątą, chcę dać kolejną a on spojrzał na mnie usmiechnął się i zasnął....no i śpi:tak::tak::tak:
Moj najkochańszy Kurczak na świecie:-):-):-)

Zrobiłam mu foteczke.....

Ostatnia edycja:
my mamy Easy fit pants z Tesco, ale nie wiem czy w PL tesco tez je sprzedaje. Ale np.Pampers produkuje Easy up pants, albo Let's go Easy up pants... wiem ze to dla chodzacych juz dzieci, ale mnie sie i tak podobaja:-)

Edytuję - to są pieluchomajtki, a nie jakiś słowotwór jaki sobie wymyśliłam :)

Ostatnia edycja:
Daszka współczucia.
A nam lekarka przepisała na katarek "Nasivin" krople do nosa dla niemowląt.
Szczerze nie powiem Ci czy pomagają, bo Wiktor nie maiła wielkiego kataru i nie miałam takich problemów.
w ulotce jest:
"w celu zmniejszenia obrzęku błon śluzowych jam nosa w przypadku różnego rodzaju niezytów nosa, zwłaszcza utrudniających oddychanie i ssanie pokarmu"
czyli by się nadało :)
Dotka są u nas takie pieluchy moja siostra korzytała z takich okazjonalnie.
Kochany Krzysio :)

Ostatnia edycja:
Dzięki Daszka....ja mało wiem o takich różnych rzeczach. Ale zobacze w sklepie....

Ale mi sie nudzi....mój mąż tam pewnie tańczy, ciekawe ile jeszcze potrwa, no ale to przecież dzieci to nie będą tam siedziec po nocach.....mogłam mu zabronic tam iść:-D:-Dheheh.....Jak sobie pomyslę o tych dzisiejszych nastolatkach......nie to co kiedyś......

Magdalenka a gdzie dokładnie bedziecie na wakacjach? Sobieszewo?

Daszka oby ta noc była o niebo lepsza...biedny Jasio....

Magda myślisz????:angry::crazy::crazy::crazy: i pewnie nie tylko tańczą.....a sa takie nauczycielki, zawsze słyszałam, "że same stare tam pracują ",a jakos jak spotykamy koleżanki z pracy to młode...i nawet ładne;-)
heheh

A Sobieszewo, to Wam fajnie:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry