• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
hej dziewczynki

mój maluch pobił dziś rekord cały dzień bez spania no nie licząc jednej 15 min ake nawet nie był marudny trochę już przed kapaniem ale wytrąbił butle i padł:-D

a u nas Kuba pije żywca tez ma rekomendację tylko trzeba ją mocniej podgrzać i wystudzić troszkę czasem kupuję wodę mama i ja jej nie trzeba podgrzewać

no zaraz mój R nabija szisze i sobie małe posiedzonko robimy szisza i piwko mniam
tak więc zaraz się ulatniam:-D

szisza to fajka wodna egipska pali się wniej naturalny tytoń taki pachnący owocowy bez żadnych substancji smolstych i innych gówien smakuje słodziutko i pachnie ładnie

tez sie zastanawiam-co to szisza?????:confused:

Paula dzięki!!!!! musze jutro się przejechac do Auchan, mam nadzieję, że u nas też bedzie....bo tanio...teraz my płacimy 2,98....

:-)

Hej dziewczynki:-)

Dota ja sie chętnie spotkam:tak::tak:
Magdalenka ja będę w Gdańsku od 30 czerwca do 11 lipca mniej wiecej, więc miniemy się:-(:-(:-( hehe bo potem jade na śląsk na tydzień:-p:-p

A moje dziecko dzisiaj zaczęło czołgac się do tyłu:szok::szok: Nawet sam jeszcze nie zdaje sobie z tego sprawy:no::-D

Sylwia a jakbyś sobie zamieniła najpierw śląsk a potem gdańsk ?? :-);-)
To byśmy się mogły 2x spotkać :-)
A tak to sobie z samą Dotką na spacerku pomilczę...może ;-):rofl2:

Grzechotka to Ty dzisiaj odlot sobie fundujesz :-D:-D:eek:

No Sylwia to bedziemy w kontakcie i gdzies jakies spotkanko w Parku oliwskim....Nasz Krzysio tez do tyłu się czołga, szczególnie jak lezy na kanapie....:tak::-)

Pomilczymy Magda....chyba, że najpierw jakies piwko w bramie a potem to juz samo....

eee co ty to jedynie zapaszek i smaczek daje a jak się za duzo tego pali to głowa boli tyle :-D:-D:-D:-D:-D:-D miło sobie przy tym mo zna posiedzieć piwko wypic film Top Gun obejrzeć hehehe
w egipcie to opium palą z tego wariaci
Kuba tez sie do tyłu porusza ale coś tak niezgrabnie i jeszcze nieśmiało :)))

reklama
a ja wiedzialam co to szisza hehe nie tylko opium i tyton bowiem sie z niej pali : ))
dota i magda ja proponuje jakis temat ktory rozpali wasza dyskusje. Np Stefanka bo zawsze fanie sie obgaduje kogos kogo nie ma!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry