• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

eee nie tak źle tylko godzinka mycia :-)
Wiktorek to nawet tyłka nie chce podnosić ;-)
Dota miłego wieczorku z mężusiem ;-)
O Stefcia widzisz Grzechotka będzie Cie obgadywać, czym udowodniła że zasługuje na bycie pupilka nr 1 :-)
Daszka trzymam kciuki żeby te inhalacje pomogły!

reklama
ach pupilką to ja niczyją nie chcę być :-D
daszka jak sie raczkuje to sie na czworakach stoi spróbuj :-D

a dzieci zdolne zdolne oczywiście hehhe
a i na katar to ja używałam mukofluid bardzo pomagał

węgilel sie skończył buuu

uuuuuu - a myślałam że wystarczy że będą się przemieszczać do tyłu.... a to jeszcze na czworakch? no to jeszcze poczekamy :-)
dobrej nocki i dzieki za troske za Jasia

Czołem Kobietki:):)

Kurcze ale się za Wami stęskniłam ... :zawstydzona/y:
Ale muszę przyznać że żywcem nie mam na nic czasu ... a do tego wieczorem padam na pysk ... :-p
Dzień za dniem tak mi zapiernicza że normalnie masakra jakaś !!! Dopiero poniedziałek był ....
Dotka, Elcia kochane jesteście, że o mnie pamiętacie :happy:;-)

Spóźnione ale ...
Najserdeczniejsze życzenia dla wszystkich naszych małych Solenizantów
STO LAT

To już pół roczku !!!! Ależ ten czas leci ...

Przyznam się szczerze że staram się śledzić na bieżąco Wasze posty, ale z odpisywaniem jest już gorzej ... niestety w pracy nie mam dostępu do neta jak Jutrzenka :-( ... w po powrocie do domu to zaraz zabieram Wiktora na długaśne wojaże, wracamy na kąpanko a gdy już zaśnie to ... ogarnę trochę mieszkanie, pakuję się na następny dzień i do spania ... czasem nawet kompa nie włączam :no:.

Wiktorek jest przekochany, Babcia w ogóle nie ma z nim najmniejszych problemów, rozumieją się doskonale:tak: ... całe szczęście u nas z ząbkami nadal cisza ... ale jak czytam co u Waszych pociech się dzieje to aż mnie ciarki przechodzą jak to u nas będzie ...:szok:

Dzisiaj spałam 4 godzinki, bo najpierw musiałam obejrzeć jak mój faworyt Artur zwycięża YCD:-p ... a potem ... moje Słoneczko o 4 nad ranem zaczęło sobie śpiewać ... :eek: ... i było pospane :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: ... ale mimo to musiałam wreszcie się do Was odezwać bo tak strasznie się stęskniłam ...:-(

W pracy ok! Powoli zaczynam łapać o co chodzi i za dwa tygodnie dostanę już swój rejon ... tzn własne sprawy ... i trochę mam pietra czy sobie poradzę, bo to uwierzcie ... tysiące przepisów, kruczków prawnych i takie tam ... a jak coś zawalisz ... to lepiej nie mówić ...
Ale co tam ... będzie dobrze ;-)

Jutrzenka dobra jesteś!!! Dopiero co do pracy wróciła a już na urlop jedzie !!! Hehe :-D
Super ... zazdroszczę ... my na urlop to dopiero we wrześniu się wybieramy, bo Ł od kwietnia w nowej firmie pracuje i jeszcze nie ma tyle urlopu ... ale może to i lepiej ... może już nie będzie takich tłumów nad morzem , albo na Mazurach ... bo miejsce też jeszcze u nas niepewne :sorry:

No nic ... spadam ... bo mi się moja Pociecha budzi ...
Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i buziaki dla Maluszków :-):-):-)

monia to widze ze bylas w ekipie ze mna i kacha :) bo my tez za arturem!!
wcale ci sie nie dziwie ze wolisz posiedziec z dzieckiem niz siedziec na BB!!
aa przy okazji Kasia wszystkich pozdrawa !!!

reklama
To wielka buźka dla Kasi i Olisia !!!!:happy:

Stefcia ... ojjj chętnie bym tu z Wami posiedziała, ale teraz dla mnie doba jest niestety o parę godzin za krótka ... albo ja mam słabe baterie, bo sił brakuje ...
Ale w każdym razie bardzo mi brakuje BB ....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry