• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Ohhh ... Sylwusiu ... ależ mi miło ... :happy::happy::happy::happy:
W ogóle to ..... wszystkie jesteście KOCHANE!!!!!

Edytuje ...
Dobra spadam do wyrka ... bo jutro mąż z trasy wraca więc pasowałoby trochę ten tydzień odespać ...
BUZIAKI:):):)

dobry wieczorekgrzechotka super fotkamonia fajnie ze sie odezwalasja nie za wiele napisze bo wlasnie instalowalam system od nowa i musze jeszcze cale oprogramowanie zainstalowacmilej nockiEDITu nas tez jest straszny katarek i wlasnie posmarowalam mu pod noskiem masc majerankowa i od razu lepiej oddycha, mam nadzieje ze mu przejdzie, straszne to jest jak te dzieciaczki sie tak mecza

Ostatnia edycja:
dzień dobry:-D
móje złotko jak wczoraj padło o 19:30 tak obidził sie na jedzenie dopiero o 3 a potem o 8 robimy postepy:laugh2:
smieszne jest to że jak sie obudzi o 3 to nawet nie płacze po prostu jest wyspany i zadowolony ale jak zje to dalej idzie spać na szczęście:-D

Dzień dobry Kobietki :-)

Pogoda super, ale my mamy chałupe do posprzątania i przygotowania do przyjęcia gości :tak:

Grzechotka, zdjęcie super a uśmiechnięty dziubek boski :tak:
Daszka jak Jasio po nocy??
Stefcia gniewasz się jeszcze ????:blink:
Monia, trzymaj się, a w pracy na pewno dasz radę :tak:

Miłej Soboty !!

reklama
Dzień dobry!!!
Julcia miała dziś dziwną noc. Obudziła się o 2 i godzinę śpiewała, gadała i leżała na brzuszku :szok: dałam jej butlę ale nie uśpiłam jej tym. Padła po 3 i wstała o 6 :-D nocny maruś...
Teraz śpi, ja za pół godzinki mam klientkę a potem zakupy...
Jutro znów wypad z mężem nad wodę :-) trochę zmiana ale ciiiii.... :-)

Kobietki miłego weekendu!!! :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry