• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

i ja sie witam
pogoda cudowna , T w domciu mała radosna ja wyspana ach czego jeszcze chciec
MONIA;-);-):-D:-D:-D:-D trzymaj sie i ładuj swoje baterie
DASZKA jak tam Jasio po nocce?
PAULA zyczymy udanego wypadu nad wode czekamy na fotki
KASIU ,OLIS :-):-):-):-):-):-)
GRZECHOTKA boskie masz zdjecie usmiech niesamowity:-)
DOTA jak tam wieczór z mezusiem minał?:happy2:
miłego wekendu laseczki

reklama
Cześc dziewczynki
Ja dziś dosłownie na chwilkę. Praktycznie tylko po to aby się z Wami przywitac i życzyc udanego weekendowego leniuchowania. Opalajcie się i "wykorzystujcie" mężów ile wlezie;-) :-):-):-):-).
Ja znów dziś nazbierałam parę koszyczków :tak::tak:.
U nas nocka tak sobie. Najpierw mały był tak wykończony że nie umiał zasnąc ( moja matula go tak wymęczyła - wreszcie do nich zajechałam na odwiedziny ) a później, drugą noc z rzędu obudził się o 2 i był wyspany. Chyba te ząbelasy nieźle dają mu w kośc. Na szczęście maści pomagają.

PS: Jest 13.00 - za godz i 55 minut zostanę mamusią;-) :szok::szok::szok: MASAKRA - to już pół roku, aż się wierzyc nie chce.

BUZIACZKI.

Oj, jak my mogłyśmy pominąc naszego kochanego grudniowego Alexa:szok::szok::szok: Buziaki Solenizancie:-):-):-) Mam nadzieję że nam to wybaczysz:-) Obiecujemy że w przyszłym miesiącu się poprawimy:tak:

DLA ALEXA NA 6 MIESIACZKOW :-):-):-)

Najlepsze życzonka,
dużo zdrówka i słonka,
humoru dobrego,
życia kolorowego
i wielkich wrażeń
przy spełnianiu marzeń!

ZYCZY ZAKI Z MAMA

ale tu dzis pustki :(((((((((
ja nareszcie uporalam sie z komputerem, po wczorajszej instalacji windowsa jak pisalam na forum to mi enter nie wchodzil i wszystko w jednej linijce bylo, a dzis zainstalowalam jeszcze raz i juz jest super OK, no ale coz was nie ma
pewnie niektore szykuja sie na mecze jutro wieczorem

milego popoludnia zycze

Załączniki

• 0250531281.jpg
    0250531281.jpg
    27,5 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Buziole wielkie dla Alexa od Jasia i jego mamusi:-)
I ja się witam, dopiero teraz, ale z wrażenia wyjść nie mogę bo jak Jaś zasnął wczoraj o 19:30 to na dobre wstał na jedzonko o 8:00 !!!! Nie marudził i nie płakał, no może raz musiałam do niego iść bo popłakiwał przez sen i okazało się że lezał odwornie tzn głową w dół (tym bardziej że miał podniesiony materacyk), a za drugim razem był w poprzek... a tak to z tej nocy nic nie pamiętam. wszędzie są porozwieszane chusteczki skropione Salviaseptem...:-) w dzień kataru prawie nie słychać wiec chyba jest lepiej.

Ewedja - Mam nadzieję ze Zakiemu też szybko przejdzie, bo się dzieciaczki strasznie męczą.
Grzechotka - zdjęcie superanckie!
Miłego Weekendu wszystkim!
a u nas ciepło ale kropi deszczyk co jakiś czas

a u nas do bani..
pablo obudził sie z gorączką 38.7 do 13 nie spadła wiec zadzwoniłam po lekarza...wyglada to na zęby bo nic poza tym mu nie jest,,,no oprócz tego ze marudzi okropnie... a dziąsła strasznie opuchnięte i nawet smoczka nie chce bo go boli...mozliwe też ze to 3 dniowka..no narazie mamy go obserwowac podawac panadol ewentualnie pyralgine w czopku jesli temp przekroczy 39....

tak wiec siedze z malym w domu bo nie mozemy wyjsc bo za gorąco...

wszytskiego naj dla solenizantow dzzisiejszych i sprzed kilku dni jesli kogos pominęłam...

sciskamy i zyczymy milego wieczorku

i ja gapa

Alex Wielkie Buziaki na te 6 miesięcy, STO LAT !!

Viki,
:-( mam nadzieje że gorączka szybo minie i ząbki się pokażą :-)
Daszka :tak:
Paula jak na nocne koncerty to jesteś dziwnie uśmiechnięta ;-);-)

U nas goście byli, poszli. Wiktor śpi. Wielki odpoczynek :laugh2:

witam sie wieczorowa porą
my dzis cały dzień na spacerze no od 14 do 19

stefanka ja dzis walnełam na piuechotkę ze 20 kilosów a teraz to se sałatę wcinam :-D a jak tam u ciebie????

viki to pewnie tylko zęby i szybko minie zaraz będzie jabłak gryzł sam :-D

my troche problemów z zasypianiem dziś mielismy chyba ze 4 razy do niego chodziłam bo nie mógł zasnąc a dodam że normalnie to on sam w pokoju zasypia
ale juz śpi mam nadzieję że się za chwilę nie przebudzi

a mój mąż taki dowcipniś ja mówię że dziewczynby sobiue flagi polskie powklejały kibicki a on do mnie żebym sobie niemiecka wkleiła heheh żartowniś:laugh2:

STO BUZIAKÓW DLA ALEXA
257724qzzhy39no4.gif

no miłego wieczorku

Ostatnia edycja:
Alex buziaczki od BB-ciotki i od Juleńki...

U nas dzień minął suuuuper... :-)
Byliśmy troszkę na wsi, troszkę u mojej mamy i mała po20minutach płaczu ze zmęczenia usnęła koło 18.30 i wciąż śpi... :szok:

Magdalenka a czemu mam nie być uśmiechnięta :-D:-D;-);-):-):-)
Piękny dzień to trzeba się cieszyć :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry