• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Dziewczyny a ja tylko z taka małą przestrogą...:-(
Dzisiaj by mi sie Darusia...udusila:-(:-(:-( położylam ja do łóżeczka juz na noc i poszłam do drugiego pokoju, ona sie bawiła, potem ucichło, myślalam że zsnęla po czym usłyszałam taki cichutki ale przeraźliwy pisk... myślalam że jej sie coś śni, za chwilke usłyszałam nagle przeraźliwy płacz taki 1sekunde i już wiedziałam że jest coś nie tak...:-( zerwałam sie na równe nogi, wlatuje do pokoju a Daria leży i widze że chce płakać ale niema jak, a w buzi wetkniety odwrotną stroną smoczek... Wiecie jakie ja mam smoczki te z takim owalnym bez uchwytu, i ten smoczek miała tą stroną cały w buzi wsadzony... próbuje go wyciągnąć a tu sie nieda, mała zaczęla krzyczeć, a ja niewiedzialam co robić, bo on sie jej zaklinował w buźce...:-(nogi sie podemna ugięły zaczęłam sie trzęść, wołam mame i nagle coś mnie tknęlo, obkręciłam jej ten smoczek o 45stopni w buźce i wyszedł:-(:-(:-( od razu sie tak rozpłakała że i ja sie popłakałam, nie mogłam jej wyciszyć...
ja pier*** nigdy w życiu bym nie pomyślala że może sie stać coś takiego.... że smoczek może sie zaklinowac w buźce, że zaje**** smoczek może doprowadic do tragedii...
Dziewczyny uważajcie:-(

Ataata aż mi się gorąco zrobło jak to czytałam:no::no::no: To miałyście przeżycie:no::no: Niestety z każdej strony czyhają na nas jakieś zagrożenia:wściekła/y::wściekła/y:
Ja dzisiaj też leciałam do Marcela z duszą na ramieniu po tym jak płakał i w sekundę się uciszył ( czego z reguły nie robi dopóki ja do niego nie przyjdę). Myślałam że się zaniósł ale na szczęście wszystko było ok, poprostu przestał płakac. Ale ja też już się cała trzesłam:no::no:
Wyobrażam sobie jak przerażona Ty musiałaś byc:szok::szok::szok:
Ucałuj Daruśkę, bidulkę:-)

Ataata to dopiero mialas stracha, dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo, no ale tak to juz jest z tymi dzieciaczkami ze strasznie trzeba uwazac na nie, bo w sumie nie wiadomo co moze sie stac, ze taki smoczek moze do tragedii doprowadzic

a my dzis trenowalismy noszenie w nosidelku malego, zebym miala spokoj na lotnisku jak bedziemy leciec, no ale on wazy juz dwa razy tyle niz wazyl jak przylatywalismy wiec moja szyja wysiada przy nim, mam nadzieje ze szybko i bezbolesnie minie ten nasz lot

Ewedja a nie lepiej Ci wózkiem pojechac??

w sumie moglibysmy, ale ja mam tam drugi wozek wiec ten wole zostawic tu zawsze jak przyjedziemy to obedzie sie bez wozka, a na lotnisko i tak autem z mama jedziemy wiec w sumie tylko do samolotu bede musiala sama go niesc

tylko ze to moje nosidelko jakies dziwne jest bo w sumie cala sile na szyi sie opiera, a maly jaki zadowolony byl bo juz przodem do ludzi w tym nosidelku byl a nie jak kiedys przodem do mnie, teraz wszystko widzi

ale on i tak mi da popalic bo on jest strasznie zywotny, ja nie moge sobie wyobrazic reakcji mojego meza jak zobaczy jakie to jego dziecko zywotne, najlepsze ze nie wiadomo po kim to ma bo obydwoje jestesmy spokojni no ale coz moje dziecko zachowuje sie jakby mialo ADHD :confused::confused::confused:

No masz racje Ewedja:-)
A z tym ADHD to chyba dobrze że Zaki jest żywotny:tak::tak: Na pewno wiele radości Wam tym przysparza:-) A to że jesteś zmęczona czasami to pewnie jakby Zaki był mniej ruchliwy to i tak byś była zmęczona bo ludzie są juz tak skonstruowani że zawsze znajdą powód żeby postękac;-):-)

no w sumie sylwia masz racje zawsze jest na co narzekac, no ale on jest strasznie zywotny, a teraz wlasnie wstal i siedzi u mnie na kolanach i spac mu sie nie chce :szok::szok::szok:

a to do wszystkich BBcioc, BBsiostrzyczek i BBbraciszkow

jjjjjjjjjjjjjjjiiiiiiiiiiiiiiggggggggggggvvsdryrhgjklpouuuuuuuuuuuuuuuuuufgghcghj

no wiec mojemu dziecku sie cos poprzestawialo z porami dnia i nocy:confused::confused::confused:

reklama
Ja się ewakuuję do spania:tak::tak: R zasnął na kanapie czekając aż żona skończy klikac i aż jest mi go szkoda:-( U nas jest tak ze zawsze chodzimy spac razem więc sumienie każe mi zabrac Go do wyrka:-):-)
Buziaki Kochane!!!!
Dobarnoc dla Ewedji i wszystkich podglądających:-):-):-):-)
Dzieńdobry dla rannych ptaszków:-):-):-):-)

Aaaaa i dla Zakiego
kajchdkjwdhsnbxcahdbghyswsjjjjjjjjj cbbb gccccccc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry