• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzien dobry wszystkim grudnioweczkom :laugh2::laugh2::laugh2:

u nas noc jakos minela, dzis Zaki po raz pierwszy dostal do jedzenia rosolek taki jak mu jemy i nawet mu smakowal, mam nadzieje ze nie bedzie mial zadnych sensacji zoladkowych

Daszka Zaki ma sie calkiem dobrze, ale nie rozumim dlaczego ma katar ale tylko w nocy, spi i sie budzi bo oddychac nie ma jak, a jeszcze nie wpadl na to ze ustami tez mozna

malwinkax21 witaj na BB wsrod grodniowych mamus, napisz cos wiecej o twojej pociesze

milej niedzieli wszystkim zycze

reklama
Dota, Sylwia! Odzywać się!!! Widzę że na nk się czaicie :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

O nie Paula!!! no tak, na nk to wszystko widac...hehhe:-D

A Paula bylismy wczoraj w Auchan i ......masakra butelka wody za 3,34zł.....bez sensu, czyli jednak niby ten sam sklep a ceny w róznych regionach inne:crazy:

Dzisiaj Polacy grają, jak nastroje przed meczem?:rofl2:

Ja staram sie pocieszac, że nic się nie stanie jak przegramy, zawsze jeszcze czeka nas drugi mecz - o wszystko...heheh.....ale też nie ukrywam, że mam w sobie wielka nadzieję, że wygramy.....Jak wiekszośc z nas pewnie....No zobaczymy:tak:
Tyle jeszcze do wieczora.....Kurde możemy się spodziewac wszystkiego.....

Wczoraj Portugalia zagrała świetną, szybką piłkę i po cichu im kibicuje....ale zobaczymy jak pokażą się inne druzyny.....:tak:

No to dobra to nadrobię co tam nabazgrałyście:-D...bo tak przeleciałam tylko po łebkach;-)

DotaZ ja tez ogladalam wczoraj i tez mi sie Portugalia podoba

a co do naszych to ja wierze ze wygraja albo chociaz zremisuja, mam nadzieje ze nie przegraja

wczoraj rozmawialam z siostrzencem mojego meza z Algierii i tez sa za Polska, wierza ze wygramy

tak wiec dzis swietny mecz bedzie

Znowu drzemka:-), ale zaraz obiadek maleństwo będzie zjadac.
Magdalenka - zdjęcia obowiązkowo - no i gdzie ta farma też napisz, miłego dnia!

A na przyszłość już wyciągnęłam wnioski - następny buziolek będzie na cycuchu ;-), tak czasami to już się nie mogę doczekać ,kiedy będzie ten następny mały człowieczek, no ale jeszcze, nie cieszcie się - @ idzie wielkimi krokami... najpierw podhodujemy Jasia, a potem popracujemy nad rodzeństwem:-)

Witam dziewczyny!!! U nas nocka super mały spał do 8.00 :szok::szok:i dopiero teraz poszedł na drzemkę:tak::tak: Pogoda może być nie ma słońca ale jest duszno;-);-):wściekła/y::wściekła/y: Daszka ja też karmiłam piersią i butelką bo miałam podobno nie sycący pokarm i mały po miesiącu odrzucił mi cyca a podobno jak bym piła bawarkę to podobno pokarmu jest dosyta ale to już po fakcie:tak::tak:;-);-) Malwinka witaj:-):-)
ŻYCZĘ MIŁEJ NIEDZIELKI:-):-):-D:-D

witam

u nas nadal temperatura dochodząca do 39....nocą doszła jakaś biegunka....jest beznadziejnie. Pablo płacze i marudzi jak jeszcze nigdy...
lekarz powiedzial zeby poczekac do jutra , jak mu nie przejdzie to przyjdzie go zobaczyc raz jeszcze...

dziasła okropnie podrażnione zeby juz przeswitują ale cos wyjść nie mogą..

a ja padam...w nocy spałam 2 godziny...
w dzien mlody praktycznie non stop na rękach ..
jeszcze 2 godziny zanim pojdzie spac na noc...

No, my już spowrotem:tak::tak: Na farmie było fajnie, trochę śmierdząco:-p:-p siostrzeniec się wyszalał na sianku i na placu zabaw a my z siostrą poleniuchowałyśmy na słoneczku:tak: I dla mauchów było dobrze bo pół dnia na powietrzu posiedzieli:tak:

Daszka ta akurat farma jest w Illkley ale to pewnie nic Ci nie mówi:-p Myślę, że w twojej okolicy też kilka takich się znajdzie:tak: Mają tam kózki, kurki, koniki i różne takie zwierzaczki, które możesz pokarmic i wogóle:-) Duża frajda dla dzieciaków ale takich starszych bo Marcel to się rozbeczał jak koza koło niego zaczęła beczec:tak: Albo poprostu sobie gadali:-p:-p:-p

Dota:-);-) "Portugalia zagrała świetną, szybką piłkę" :-D no prosze jali znawca z Ciebie:tak: Ja kibicuję ale tylko tak telepatycznie bo oglądac raczej nie będę:no:

Zdjęcia później na odpowiednim wątku:tak:

A u mnie właśnie sypie przeogromne gradzisko!!!!!!!!!!
Kulki lodowe średnicy koło 1cm nawet :szok::szok::szok::no::no::no::angry::angry::angry:
Normalnie zdążyłam wejść do domu i sypnęło!!!

O 12 jak mieliśmy wychodzić też zaczął lać deszcz, przeszedł i pojechaliśmy nad tą Wisłę. Było ok tylko Jula dała koncert.:zawstydzona/y: Była śpiąca i miejsce do spania nie to więc darła się 20 minut jak opentana aż padła. Pospała 10 minut i dziecko wyspane, radosne i uśmiechnięte! Teraz znów śpi, bo samochód ją usypia :-D

Ja mam nadzieję że Polacy wygrają! Zawsze musi być ten pierwszy raz z Niemcami.

No Dotka!!! Nie musisz się ukrywać ale lepiej najpierw na bb zajrzeć :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2:

reklama
Kurcze Viki, zastanawiam się co to może być z Pablo? Czyżby ząbki-ale aż tak.....
Przykro mi, że tak się meczycie....biedny maluszek....może przejdzie....
Zdrówka dla małego!:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry