• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Witamy się i my :tak:

Madziu, Jasiu Wszystkiego Naj Naj na te cudowne 6 miesięcy !! Buziaki
;-)
Daszka dobrze że u Was lepiej, żeby ten katarek szybko zniknął.
Sylwia, my tez mamy upatrzoną sofę narozną w ikei tylko czekamy na zastrzyk gotówki ;-)
Anetka witaj, jak Twoje prawo jazdy?
Joasiu, powodzenia na szczepieniu!
Weroniczka też by mi się samej nie chciało oglądać :no::no::crazy:
Paula jak wypad na ryby??
Ataata :szok: ale historia....a ja się dziwiłam czemu w instrukcjach obsługi było napisane jak utknie w buzi nie wpadac w panikę. Myślałam że to niemożliwe :confused:
Viki jak po nocy? Jak się ma Pawełek?
Stefcia dalej na mnie się gniewasz ??

:unsure::rolleyes2::sorry2:

No tak patałachy :crazy:
Dota co Ty mówisz jakie dobrze ! dostaje jeden z drugim piłke i można w tym czasie zamek zbudowac zanim się zastanowi co z nią zrobić!
No cóż jeszcze ich nie skreślam...
A potem miałam spiewy do rana pod oknami z mało cenzuralnymi tekstami :rofl2::szok:
Od piątej roboty pod oknem bo rurę z wodą wywaliło (kuźwa wody nie ma :wściekła/y: )
A moje dziecko jak zaczarowane w tym całym hałasie przespało od 20.30 do 4.30 a po jedzonku do 10 :szok::szok::szok::szok::-)

Miłego dani Kobietki :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
oj dota mecz oglądała i nic ciekawego nie pokazali akatkowali niemcy przez cały czas a ci sie nieudolnie bronili może z kilka razy udało im sie prześć do ataku ale co z tego żeby już w 19 min wpuścic bramę a poza tym wiesz jaki jest winik z niemcami ogólny 16:0 moja droga 16 meczy z niemcami i ani jena bramka to o czymś świadczy a pozostale mecze coż ze słabszym zawsze łatwiej jest wygrać

WSZYSTKIEGO NAJ NAJ DLA MADZI I JASIA DUŻO UŚMIECHU NA PÓŁMETEK:-):-)
I jesteśmy z powrotem mały śpi ,nawet nie płakał pierwszy raz w życiu:szok::szok::-p:-p Pogoda no cóż znowu upał:tak::tak:idę zrobić jedzonko dzisiaj zjadł tylko 50ml ;-);-)
MIŁEGO DNIA DZIEWCZYNKI!!!!!:-):-)

witam sie laseczki
ja tylko wpadłam sie przywitac i lece do małej
tak moje malenstwo płacze ze szok padam na twarz jestem wykonczona od 3 dni mała cos mi płacze
wieczorem zje i z trudem zasnie i za 30 min jest taki płacz ze szok brzusio mieciutki wiec to nie on i wsadze tylko palca do buzi i pomasuje dziasełka to spokój i póki masuj to tak s[i a jak przestane to w ryk:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
no i niema wyjscia i musze ja brac do siebie .Dzis tez problem był z zasnieciem w dzien płacz niesamowity.
Nieiem czy to zeby?????:crazy::crazy:
tak tylko na noc .Szokozja
Zycze miłego dzionka moze wpadne jK SIE UDA PAPATKI
SPóZNIONE ZYCZENIA DLA ALEXA
STO LAT NA Pół ROCZKU DLA MADZI I JASIA

Witam grudniowe mamusie. Jestem userką innego forum, trafiłam tu przez przypadek i nie wiem jeszcze za bardzo co i jak, ale szybko się nauczę.
Jeśli chodzi o mecz Niemcy-Polska, to moim skromnym zdaniem:-p (żony sędziego piłkarskiego) jak i mojego męża (a piłką interesuje się od lat...) nasi nie grali źle. Trochę przesadzone są Wasze opinie negatywne... Przyzwyczailiśmy się narzekać na piłkarzy:zawstydzona/y:, ale wczoraj pokazali nowoczesny futbol:tak:. To była dobra gra z niesamowicie trudnym rywalem. Mistrzostwa świata nie pokazali, ale nikt tego chyba nie oczekiwał. Poza tym grzechotka (fajny nick:laugh2:)- Polacy strzelili Niemcom kilka bramek, więc nie pisz "16 meczy z Niemcami i ani jedna bramka- to o czymś świadczy". Remisy, które notowaliśmy w spotkaniach z Niemcami to właśnie wyniki 1:1. Było to dawno, ale było. Myślę, że nikogo nie uraziłam, ale jestem straszną maniaczką:wściekła/y: Przepraszam i pozdrawiam!

Witam się i ja.:-):-):-)

Najpierw temat meczu. Moim zdaniem mecz był ciekawy mimo iż przegraliśmy. Było kilka sytuacji niewykorzystanych ale ładnie grali. No i oba gole strzelił nasz rodak Podolski. Jakiś czas temu bardzo chciał grać u nas w Polsce, zgłosił to, ale PZPN olał sprawę i nie zainteresowali się chłopakiem. A szkoda bo talent ma. Szacunek dla niego za to jak się zachował po strzałach... :tak:super postawa... No i po meczu to aż się wzruszyłam...

GRATULACJE dla Kubicy :tak::tak::tak:

Madzia tym razem wędek nie braliśmy, tylko polegiwanie na słoneczku :-);-)

Maruss witaj na babyboom!!! Zapraszamy Cię do naszego grona!!!
(Ja też tu przeszłam z innego forum, ale tam już nawet nie zaglądam!)

Wszystkiego naj, naj dle Madziuni i Jasia!!! :happy2::happy::happy2::happy2:

Paula:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

I jeszcze raz Paula-to fajny mieliscie ten wypad nad wodę.....nareszcie razem i oby więcej takich rodzinnych wypadów:tak:

Kurcze Elcia ....może to ząbki...oj biedna Jesteś....

Witam nową koleżankę:tak::tak::tak:

A my po spacerku....uffff...taki upał. Byłam z małym w centrum handlowym, mały tak się uśmiechał, gadał.....
I najważniejsze: zaczęły się wyprzedaże...hehehe:tak:;-):-D

Uciekam troszke odpocząć....:-)
pa

reklama
Witam was dziewczynki popołudniowo:-):-)

Ja niedawno wróciłam:-) Sofę chyba znalazłam, jeszcze się muszę zastanowic:tak: Mała i niedroga ale na inną nie mogę sobie pozwolic bo docelowo chcemy też kupic rogówkę, ale to dopiero jak kupimy własną chatkę:tak: Kupiłam jakieś pojemniki i serwetę ( czy jak to się tam nazywa:-p) na stół. Dla Marcelka kapelusiki, bo ten co miał to zgubił jak był z dziedkiem na spacerze:wściekła/y:, i skarpetki (już któreś z kolei bo wszystkie jak do tej pory za bardzo uciskają stópki:crazy:). No i nie byłabym sobą gdybym nie kupiła czegoś dla siebie:-p:-p Tym razem były to jeansy (moje ukochane)

Na temat meczu się nie wypowiadam po pierwsze dlatego, że nie oglądałam a po drugie dlatego, że się na tym nie znam:no:
No ale gratulacje dla Kubicy:tak::tak:

Pozdrawiam Was dziołszki kochane:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry