• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ja się tylko szybciutko witam i zaraz zmykam bo młody ma dziś koszmarny dzień. Cały czas się drze:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: i ja już wymiękam. Pewnie ząbki na dobre ruszyły. Nawet dziś po raz pierwszy w swoim życiu nie chciał sam zasnąć tylko u mnie na rękach:baffled::baffled::baffled::baffled:

reklama
Jejku Dziś Jest Taki Upał Tutaj że Nie Da Się Wyjść Nawet żar Z Nieba Chociaż Samego Słońca Nie Ma Dlatego My Na Spacer Pójdziemy Dopiero Za Godzinę Mo,że Troszkę Chłodniej Już Będzie
Lubię Jak Jest Ciepło Ale Bez Przesady
I Nie Chce Moi Sie Juz Gadać O Meczu Bo Wychodze Na Jakąś Małpe

ps czy wy tez macie takie małe literki bo mi się całe forum na jakąś 4 zmniejszyło chyba

Ostatnia edycja:
Grzechotka z tymi literkami to sprawdz u siebie u góry w pasku menu jest WIDOK i tam jak wejdziesz masz rozmiar tekstu....może coś tam się przestawiło.....:tak:
no chyba, że to nie o to chodziło.....;-)

u nas jest odpowiednio gorąco ( najlepsze określenie jakie umiem znaleźć ) :-)
co do meczu to mnie się jednak wydaje, że Ci nasi to jak muchy w smole ;-) ale co ja tam wiem ;-);-)
Martuss witaj ! :-)
Grzechotka od razu małpę ;-) nie przesadzaj!
Weroniczka współczucia !
Paula super!:-):-):-)

U mnie też gorąc. Wyszłam z Julią o 14 na dwór i dopiero wróciłam 3 minuty temu ;-):tak:
Grzechotka, każdy ma prawo mieć swoje zdanie i ja szanuję Twoje i innych;-):-), ale uważam że mecz był na wysokim poziomie, nie Dotka??? :-):-):-) No i zachowaniePodolskiego... pierwsza klasa! Prawdziwy polak...:tak:

A no Dotka, wypad był super... zapowiada się takich więcej bo jestem po poważnej rozmowie z mężem :-) Więc troszkę zmian... hihihi.. :blink::blink::blink:

Sylwia gratuluję udanych zakupów :-):-):-):happy::happy::happy:

A wy już po spacerkach?

Jeny Paula ile pytań....;-) :rofl2:
To tak: poziom wysoki - to fakt!!!!!!!!!!:tak:
My też po spacerku....zawsze chodzimy na dwa. Jeden mamusia z synusiem przed południem a drugi cała rodzinka:tak:

No i trzymamy kciuki za zmiany-Paula!:-)

A u nas ciepło...trochę wieje od morza ale taka przyjemna bryza:-)

Dobry wieczor wszystkim mamusia i dzieciaczkom :-):-):-)

my dzis opanowalismy spacerek i nie bylo zadnych placzy tylko ogladanie samochodow, super sie spacerowalo, wyrosnie mi drugi Kubica;
no i dziaslo jest niesamowicie spuchniete niech ten zabek juz mu wyjdzie :tak::tak::tak:

co do wczorajszego sportowego dnia

Super Kubica gratki dla niego, nareszcie dostal to co mu sie nalezalo i wygral, pokazal wszystkim ze jego niesamowity wypadek z ubieglego roku odszedl w niepamiec :rofl2::happy2::rofl2:

co do meczu to podzielam zdanie dotyZ, wedlug mnie nasi zagrali wczoraj na prawde dobry mecz, bardzo zddenerwowalam sie dzis podczas konferencji prasowej Leo, kiedy to madrzy komentatorzy pytali czemu znowu przegralismy, wedlug mnie to Leo powinien zapytac PZPN dlaczego jak Podolski chcial grac dla Polski to sie nim nie interesowali, to teraz on nam strzela gole; we wloskich gazetach napisali polacy przegrali mimo tego ze polak strzelal gole :tak::tak::tak:
no i dla Podolskiego ogolnie szacuneczek za jego zachowanie po zdobytych golach i po meczu :-D:-D:-D

martuss witaj na BB

a ja teraz ogladam mecz mojej "drugiej ojczyzny" Italii,

reklama
Super Kubica gratki dla niego, nareszcie dostal to co mu sie nalezalo i wygral, pokazal wszystkim ze jego niesamowity wypadek z ubieglego roku odszedl w niepamiec :rofl2::happy2::rofl2:

co do meczu to podzielam zdanie dotyZ, wedlug mnie nasi zagrali wczoraj na prawde dobry mecz, bardzo zddenerwowalam sie dzis podczas konferencji prasowej Leo, kiedy to madrzy komentatorzy pytali czemu znowu przegralismy, wedlug mnie to Leo powinien zapytac PZPN dlaczego jak Podolski chcial grac dla Polski to sie nim nie interesowali, to teraz on nam strzela gole; we wloskich gazetach napisali polacy przegrali mimo tego ze polak strzelal gole :tak::tak::tak:
no i dla Podolskiego ogolnie szacuneczek za jego zachowanie po zdobytych golach i po meczu :-D:-D:-D

:-):-):-):-):-):tak::tak::tak::tak::tak:

Ewedja my tez oglądamy teraz mecz...tylko my jesteśmy za Holandią:zawstydzona/y:;-)
No i Italia przegrywa....wyraźnie był spalony ale bramka uznana;-)

pa:-)

Musze edytowac: druga bramka...już wiecej nie pisze...pa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry