• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

No właśnie Madzia dobre pytanie---> do kogo się zwracać w tej sprawie?????:confused::confused::confused:
Najlepiej do nikogo chyba, bo jak strajkują to mają nasze paczki w du... i nic ich nie obchodzi człowiek który czeka na swoje. :wściekła/y::wściekła/y::no::no::angry::angry: brrrr...
Już się nie mogę doczekać na tą pościel a tu na złość. Leży sobie gdzieś paczuszka... wysłana "priorytetem" :angry::no::wściekła/y:

reklama
a Włosi przegrali trzema bramkami a my tylko dwoma :-):rofl2::-D:happy::-D

EDYCJA:
Paula :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::crazy:
ja to bym wydzwaniała do nich i im dupe truła do skutku, bo ja jak coś sobie upatrzę i kupię to nie mogę się doczekac jak to użyję :baffled:

Ostatnia edycja:
Madzia dzwonić to w takiej sytuacji nie ma sensu, bo nie wiadomo gdzie ta paczka jest teraz!!! :angry::wściekła/y::no: Wysłali mi ją z jakiegoś Ostrzeszowa i już. U nas na poczcie jej nie ma, pani mi powiedziała "żadne paczki do nas nie przychodzą bo Poczta Polska strajkuje" i tyle się dowiedziałam... :wściekła/y::angry: Muszę czekać aż im przejdzie i już!!!

PAULA chyba nic nie zdziałasz bo mi mają książki przysłać dla małego dzwoniłam i muszę poczekać najwyżej coś dorzucą gratis:tak::tak: VIKI dasz radę ty i maluszek jesteście dzielni:tak::tak:SYLWIA mój mały też się poci plecki i stopki a śpi tylko w bodach z krótkim rękawkiem:tak::tak:;-);-) A co do sportów tych się nie wypowiadam bo lubię siatkówkę:-p:-p:-):-)

No właśnie dużo czasu a przede wszystkim kasy i zacięcia!!!
Napisałam im dziś żeby się nie martwili że kasa im nie wpływa za pościel bo to wina poczty... no i tyle mogę zrobić.
No nic będę czekała, mam nadzieję że się w końcu ruszy... :blink::blink::blink:

Idę spać KOCHANE!!!

D O B R A N O C ! ! !
Kolorowych snów i spokojnej nocki z najukochańszymi dzieciaczkami!!! :-):-):-)

W imieniu mojego synka - dziekuję Wam za życzenia.
U nas jakby stanęło - katar jest, trudności z zasypianiem też, mąz lezy padniety, tylko czekać aż mnie rozłoży i będzie katastrofa...
Wszystkim ząbkującym Grudniaczkom zyczę jak najmniej cierpień i nieopuchniętych dziąsełek. Tak mnie wystraszyłyście tymi zębami, że poleciałam i kupiłam dziś jakiś żel na dziąsełka. teraz czekamy na górne jedynki. Jaś znowu się ślini i pakuje paluchy do buzi więc chyba w ciągu 2-3 tygodni będziemy mieli już 4 zabki.
Oczy mi się zamykają,ieć pora spać.
Wiec własciwie to dzień dobry rannym ptaszkom!

reklama
Jeszcze ode mnie STO BUZIAKOW DLA OBECNYCH I MINIONYCH SOLENIZANTOW!!!:-)
Sorki dziewczyny, ale nie mam weny na pisanie (ledwie nadrobilam czytanie), bo u nas od kilku dni tak parno w dzien i w nocy, ze masakra:crazy::baffled:
Spimy prawie na golasa przy otwartych oknach, ale nawet nad ranem nie robi sie chlodniej.....Dobrze, ze mala nie znosi tego najgorzej, ale poci sie jak mysz mimo, ze leciutko ubrana. No ale z nas wszystkich sie leje.... (pot! jakby ktoras miala watpliwosci;-))
Caluje Was mocno dziewczynki!!!! Mam ndzieje, ze niedlugo popada, albo sie chociaz ochlodzi, bo zyc sie nie da:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry