• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
dotaZ ja do Holandi nic nie mam lubialam jeszcze jak gral Klaivert (nie pamietam czy tak sie pisze), no ale we Wloszech sobie zyje wiec to samo przez sie ze Italia mi jest blizsza, no a spalony oczywiscie byl

to co dzialo sie we Wloszech dwa lata temu jak wygrali mistrzostwa swiata to jest nie do opisania, caly kraj swietowal do samego rana po meczu; ciekawe czy w Polsce kiedys taka radosc nastapi :-(:-(:-(

dobry wieczór

dziękujemy za troskę, kochane jesteście...

u nas nocka minłęła kiepsko, około 3 pablo miał temp. ponad 39 wiec dostał 1/2 czopka pyralginy.
na szczescie zadziałał szybko i po nim mlody spał do 11:szok:

w dzien dzis nie mial gorączki a jedyne 37.2, ale byl taki marudny i płakał non stop ze juz traciłam cierpliwość...nic mu dzis nie pasowało,...zęby widac ale jeszcze sie nie przebiły...do tego w ciągu dnia nic nie chciał jeść...wypijał po 30 ml mleka i to wszystko...
kur...ile tak jeszcze?? jak damianowi wychodziły zeby tez bylo cieżko ale nie aż tak:szok::szok::szok:

no nic...nie narzekam,,idę sobie by nie zarażać was podłym nastrojem

buziaki dla solenizantów:-)

ale ja jestem glupia.......................... PRZEPRASZAM

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA SOLENIZANTOW !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

VIKI mam nadzieje ze Pablo szybko wydobrzeje, u nas tez zabka widac, ale jeszcze nici, marudzenie tez jest, jedynie na dworku jest jako tako, u nas jeszcze katar dochodzi, jednej nocy byla podwyzszona temperatura no ale na razie opadla
trzymamy kciuki za Pablowego zabka, jak juz wyjdzie od razu dzieciaczek sie lepiej poczuje

Vikuś! Trzymaj się Kochana... Pawełkowi przejdzie niedługo i zapomnisz o wszystkim... ;-):tak::-)
Oby jak najszybciej to nastąpiło... Tego wam życzę :tak:

Ewelina niech Zaki dzielnie zniesie pierwszego ząbka... :-D
U nas na razie nic nie widać...

Kibicujcie dziewczyny, kibicujcie!!! :-D:laugh2::-D:laugh2::-D:laugh2:

Ostatnia edycja:
dotaZ ja do Holandi nic nie mam lubialam jeszcze jak gral Klaivert (nie pamietam czy tak sie pisze), no ale we Wloszech sobie zyje wiec to samo przez sie ze Italia mi jest blizsza, no a spalony oczywiscie byl

to co dzialo sie we Wloszech dwa lata temu jak wygrali mistrzostwa swiata to jest nie do opisania, caly kraj swietowal do samego rana po meczu; ciekawe czy w Polsce kiedys taka radosc nastapi :-(:-(:-(

hehe a ja własnie nie mogłam sobie przypomnieć tego nazwiska :-) Kluivert :-)
kiedyś to tylko dla niego oglądałam mecze :rofl2::sorry:
my tez za holandią :tak:

Viki szkoda Pawełka że się tak męczy:-( no i Ciebie szkoda:-( Oby szybko ząbki wyszłu i żelbyście mogli wreszcie odetchnąc:-)

Dziewczynki powiedzcie mi czy Wasze dzieci pocą się w nocy??? Marcel plecy całe ma mokre normalnie:szok: Zaznaczam że śpi w samym bodziaku pod naprawdę cieniutką kołderką, czasami się z niej nawet rozkopie a i tak jest to samo:-( Myślicie, że coś jest nie tak? Czy może taka jego uroda?:crazy:

No Madzia się odezwała... :-D:laugh2:

Sylwia, Julka raczej się w nocy nie poci, a też śpi w samym body i pod kołderką. A temperatura u nas w nocy do 20 stopni gdzieś...

Kurde byłam dziś na poczcie zapytać czy moja paczka z pościelą Juleńki już przyszła i tylko się wkur... :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::angry::angry::angry: Paczki praktycznie w ogóle nie dochodzą do naszej poczty bo Poczta Polska strajkuje!!! :no::no::no:
ciekawe kiedy to dojdzie :confused::confused::confused::crazy::crazy::crazy: wysłali mi ją 3 czerwca...

Paula :-D
sprawa paczki :crazy: i do kogo się zwracać w tej sprawie ??

Vikuś jeszcze troszkę i minie, jesteśmy z Tobą!

Sylwia, Wiktor jak mu ciepło to jest bardzo rozgrzany, ale się nie poci.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry