• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Dzień dobry:-):-):-)

Witam się z rana:-) Chyba pierwszy raz jako pierwsza:szok: no nie licząc Pryzybeli, która zawsze zagląda do nas ciemną nocą:-p:-p:-p
My zaraz zmykamy na ważenie. Ciekawa jestem ile przybrał przez ten miesiąc:confused: Marcel jest ogólnie szczupły ale na buzi straszna pyza:tak: więc nie wiadomo czy z niego grubasek czy chudzielec:-p:-p

Co się dzieje w większością dziewczyn???????

Viki biedna męczy się z zębami Pawełka
Kasia ciągle nie ma neta??? Ciekawe czy u nich wszystko ok?
Ewa długo do nas nie pisała:-(
Jutrzenka i Monia pracują:crazy:
Anetka zajrzała ostatnio, obiecała napisac coś więcej poźniej i zniknęła:-(
Stefanka codziennie na kompie ale napisac do nas to niet:no::-(;-)
Ataata jak u Ciebie sprawy stoją?? Ruszyło się cos???
Aneczka też dawno nie była:-(
Baśka też chyba kilka dni nie pisała:no:

reklama
Dzien doberek

u nas nocka calkiem dobrze minela, tylko Zaki za bardzo nie chce jesc, nie rozumiem tylko dlaczego...

teraz spi jak wstanie zje zupke i pewnie udamy sie na spacer

na temat Mistrzostw dzis sie nie wypowiadam bo to co zrobili wlosi wczoraj nie wymaga komentarze, i oczywiscie szacuneczek dla Holendrow zagrali na prawde dobra pilke

sylwia to chyba ty pytalas o pocenie sie w nocy, u nas jest podobnie Zaki jak spi na pleckach to zawsze praktycznie jest spocony, tyle ze u nas jest dosc cieplo w domu i ja czasami tez nie moge wytrzymac

udanych spacerkow zycze i milego dzionka
a u nas jeszcze 10 dni i BELLA ITALIA juz nie moge sie doczekac, a maz dzwoni codziennie bo tez juz nie moze sie doczekac:-D:-D:-D

Witam się w te upalne południe :-)
Sakreble co za słońce !

Jasio zdrowiej chłopie!
Pryzybelka współczucia...nas niedługo też to czeka:dry:
Najważniejsze żeby dzieci dobze znosiły te upały...te nasze Grudniaczki
:eek:
Ewedja no to już odliczaj godzinki ;-)ale tam to dopiero upały :sorry2:

Moja Pocieszka wariuje na podłodze ale na pleckach :oo2: jakoś od dwóch dni nie chce bawić się na brzuszku :unsure:a ja to od razu jakieś czarne scenariusze w głowie układam :wściekła/y:
A po za tym noc świetna, jeden spacerek za nami a drugi jak się troszkę słonko obniży :tak:

Miłego dnia !!

reklama
Biedna Oliwcia!
Tak sobie myślę o tych naszych dzieciaczkach...
najpierw był etap spania i rozważania nad tym czemu niektóre dzieci śpią a inne nie chcą spać. I ilość pochłanianego mleczka.
A potem ile dzieci potrafią się same sobą zająć gadając do misiów i etap żółwików.
Ile Nasze Słoneczka przesypiają w nocy.
I ten nieszczęsny etap ząbkowania.
A potem będzie: które zacznie pierwsze chodzić i ile mamie narobiło szkód w domu :-):rofl2:
cieszę się że jesteśmy tu z Wami :tak::tak::-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry