• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Cześć Mamuśki!!!

U nas nocka ok, no i UPAŁ!!!
Prawie 30 stopni w cieniu!!! :szok::no:
Julcia rozrabia, ćwiczy pozycję łokciowo- kolankową. Już po mału opiera się na dłoniach :-) jejku jak taka dzidzia się szybko rozwija :-)

Dla wszystkich chorowitków, dużo zdrówka...

reklama
witam

u nas znow goraczka..juz mam dosc..
poza tym zadnych innych objawów chorobowych..

kuźwa martwie sie..
na jutro juz zamowilam wizyte u lekarza...
trzymajcie kciuki bo zaczynam panikowac...:-(

VIKItrzymamy kciuki i współczujemy
PAULA u nas w cieniu jest 34 st ale wieje straszny wiatr i ze spaceru nici a 30 st to my mam w domu koszmar:no::no::no::no::no:
miłego dzionka zyczymy

viki ja również trzymam kciuki bardzo mocno z wielka nadzieją że z Pawełkiem jednak wszystko dobrze.

U nas też żarówa masakryczna, mloda na polu z babcią a ja właśnie wróciłam i pije kawke.

Bardzo prosze o mocne trzymanie kciuków za mnie jutro o 15.30 mam rozmowe i testy sprawnościowe do pracki:baffled: Bardzo mi zależy na tej pracy, -zakłady Tytoniowe Philip Morris w których pracowałam kiedyś przez 2 lata i zawsze chcialam tam wrócić, ale przyjęć nie było, a tu dzis z głupa znalazłam ogłoszenie w gazecie i pojechałam do biura z koleżanką, co sie okazało, zostały im już tylko 2 ostatnie miejsca:szok: i nas babka wpisała... matko co za fuks.
Także trzymajcie kciuki, żbym sie nie spaliła na tych testach zręcznościowych, bo to te z takich co mierzą Ci czas a tobie się rece trzęsą jak galareta:blink: -juz to kiedyś przerabiałam i śmieszne bo pozatym że mi sie ręce trzęsły to aż mi z nerwów głowa "chodziła" -noo trzęsła sie:zawstydzona/y::sorry2:
No i wogóle szok bo to jest robota na pełny etat na 2 albo i 3 zmiany i babka sie zgodziła:szok::-D:-p

Ostatnia edycja:
cieszę się że jesteśmy tu z Wami :tak::tak::-D

Ja też się cieszę:tak: Ja znalazłam forum dopiero w styczniu ale może to i lepiej bo jakbym znalazła wcześniej to pewnie zapisałabym się do listopadówek bo termin miałam na 30:tak: I nie poznałabym Was co byłoby dla mnie ogromną stratą:tak:;-) juz nie mówiąc o Wasej stracie:-p:-p:-p:-p

trzymajcie kciuki bo zaczynam panikowac...:-(

Kciuki zaciśnięte. Na pewno wszystko bedzie ok. Ucałuj Pawełka:-)

Bardzo prosze o mocne trzymanie kciuków za mnie jutro o 15.30 mam rozmowe i testy sprawnościowe do pracki:baffled: Bardzo mi zależy na tej pracy, -zakłady Tytoniowe Philip Morris

Kochana może zatrudnij się tam w dziale testowania produktu:-) Wiesz będziesz siedziała i kopciła i mówiła czy dobre:-p:-p:-p
Fajnie że mama Ci tak na rękę poszła:-) Kciuki mocno zaciśnięte. Jak dla mnie skoro tam już pracowałaś to masz doświadczenie więc powinni dac Ci tą pracę:tak:

Elcia biedna Twoja Oliwka:-( Aż się boję tego jak u nas się zacznie:wściekła/y:

Paula paczki jednak wysyłają bo do nas właśnie przed chwilą przyszła:tak: więc może niedługo i Ty dostaniesz:-);-)

Ostatnia edycja:
uf jak goraco :)) ja dzis dostalam jakiegos zacmienia umyslu!! a to wszystko przez sylwie m i siostre J. bo mi zawrocily w glowie tymi fotelikami!! i ja juz kupilam Maxi Cosi a teraz nie wiem czy to nie za wczesnie a w dodatku kupilam 2 bo pomyslalam ze bedziemy mieli niedlugo 2 auta. teraz jak juz za pozno zaczelam myslec ze cos sie pospieszylam bo owszem chcemy kupic dla mnie cudowne autko ale gdzies za 6 miesi!! no i teraz mysle tez ze moglam kupic krzeselko do karmienia najpierw...mozg mi sie gotuje...a co do tych krzeselek to bylam ostatio u kolezanki i ona ma chicco polly i jest super!! gajutek sobie posiedzial i byl zachwycony!!
ataata trzymam kciuki!!
WSZYSTKIM JUBILATOM OSTATNICH DNI GROMKIE STO LAT!! przepraszam za opoznienia...

Ostatnia edycja:
Z tego upału to nie długo umrę:-p:-p mój mały wogóle nie chce jeść tylko pije soczki u was też tak jest dziewczyny????:baffled::baffled:
ATAATA na pewno pójdzie dobrze:tak::tak:;-);-)
STEFANKA ja też coś kupię a potem się zastanawiam że mogłam jeszcze poczekać:zawstydzona/y::zawstydzona/y:;-);-)
VIKI trzymajcie się kochani będzie dobrze zobaczysz:tak::tak:
ELCIA przetrzymacie to a póżniej będziesz się chwalić jakie OLIWKA ma ładne ząbki;-);-):tak::tak:

teraz pewnie to ja tu sama o tej godzinie moje mardudki już śpią
teraz sobie robi w dzień tylko jedną drzemkę więc zasypia już przy jedzeniu

Kuba też przez te upały mało je pije duzo szczególnie ulubioną herbatkę malinową z dziką różą

ataata trzymam kciuki uda ci się :-D
viki też trzymamy kciuki duzo zdrówka dla Pabla
stefcia ja też mam maxi cosi i jestem zadowolona więc prędzej czy póżniej też będziesz:-D
Paula straj chyba jutro ma się skończyć tak mówią na mieście heh:laugh2:

reklama
Dobry wieczor mamuski

u nas dzis na spacerku bylo calkiem calkiem no ale dalej mamy problem z jedzeniem

magdalenka we Wloszech to sie jeszcze da te upaly wytrzymac, ale na prawie caly sierpien wybieramy sie do Algierii (afryka) i tam to dopiero bedzie upal, mam nadzieje ze maly da rade i nie bedziemy musieli calymi dniami w domu siedziec

elcia mam nadzieje ze Olwice szybciutko wyjda te zabki i juz bedzie spala spokojnie :tak::tak::tak:

viki no i Pablo oczywiscie tez mam nadzieje ze szybko wydobrzeje, no i ze u lekarza nie okaze sie ze to cos innego niz zabki ;-);-);-)

paula my to musimy uwazac bo te nasze pociechy jak zaczna raczkowac to jeszcze zdolne poraczkowac do siebie i bedziemy ich szukac, bo sie pewnie umowia w polowie drogi telepatycznie

ataata trzymamy kciuki mam nadzieje ze dostaniesz ta prace :tak::tak::tak:

stefanka ja to mam teraz dobrze z tym wydawaniem pieniedzy i wyliczam sobie ile mi potrzeba na miesiac i moj maz mi przysyla a dzieki temu musze tak operowac zeby mi starczylo i zawsze musze miec w zapasie na jakas niespodziewanke wiec ogolnie udaje mi sie oszczedzac ale jak wroce do wloch to nie bede umiala sie powstrzymac, szczegolnie ze chce kupic fotelk, krzeselko do karmienia i chodzik wiec troszke tego bedzie; a i jeszcze kojec na wyjazd do rodzinki meza zeby Zaki mial gdzie spac, moj maz zawalu dostanie jak sie dowie ile chce kupic, no ale coz taki urok nas kobitek

joanna u mnie jest masakra z jedzeniem, juz czasami nie wiem co myslec, zupke dzis to probowalismy na sposoby mu dac, lyzeczka normalnie, przez bulte z duza dziura i przez buletke LOVI z lyzeczka i co i zupa wyladowala w koszu bo i tak nie zjadl; pozniej byl kleik z owocami, wiec tyle ile mi sie udalo szczykawka taka do leku dac to zjadl; pozniej wypil troszke herbatki i sprobowalam go uspic, i tak na spiaco wypil z butli jeszcze troszke kleiku z owocami, tak wiec przez 2 godziny we trzy osoby (ja. mama. i siostra) dalysmy malemu 200 ml jedzonka, gdzie dla niego kazde jedzenie co 4 godziny to bylo 200ml; po powrocie ze spacerku po kolejnych 5 godzinach znowu na spiaco wypil mleko i teraz pewnie okolo 21 zje kaszke tez na spiaco bo juz spi; koszmar jest z tym jedzeniem, no ale coz nam tez sie nie chce w takie goraco jesc tylko by czlowiek pil; u mnie jedyne co je w miare spokojnie to owoce :szok::szok::szok:

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry