• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Stefanka oba krzesełka są fajne. Tak na prawdę to wszystko jest bardzo podobne tylko kolorek musisz sobie wybrać. Różnią się tylko malutkimi szczegółami które przeważnie nie mają znaczenia ;-):tak:;-):tak:
Ja myślałam że Gajunia już się zajada pysznościami a tu jeszcze mlesio!!! ;-);-);-)
No dobrze, jak się tyle wyczeka to może ze smakiem będzie zajadała... :laugh2::-D:laugh2::-D
Julka dziś nawet chlebek ciumkała. Ale jej smakowało. Ssała go jak smoka... hihihi...:-D

reklama
Ataata wielkie kciuki !
Paula u nas jagnięcinka to jedyne danie które znika bez zająknięcia :-)
A kiedyś jak nie było słodyczy to dzieci dostawały skórkę od chleba, bo jak się ją dłużej pożuje to się robi słodka. Ale to było kiedyś, kiedy chleb był wypiekany z samych naturalnych składników bez ulepszaczy , teraz to ryzyko :sad:
Sylwia ja też jestem za tym żeby nie wciskać jedzenia na siłę.
Stefanka ja jestem za chicco, choć wizualnie bardziej mi się podoba fisherprice :tak:

U nas powrót dręczących dziąsełek :wściekła/y:
Młody nie umiał zasnąć, ponad godzinę wiercił się w łóżeczku i płakał i strzelał sobie smoczkiem, żeby podrapac się po dziąsełkach. Ciekawe jak będzie w nocy :unsure:

Madzia no ona mi tak właśnie skórkę wcinała... nie mogłam się napatrzeć, tak cudnie to robiła... :-D:-D:-D No wiadomo że ten chleb to nie to samo co kiedyś, ale mamy w mieście dobrą piekarnię i mają pyszny chlebek...:-);-):tak:
No i jagnięcinka u nas zniknęła migiem, a pierwszy raz ją dziś dałam... :-)
Chyba zmykam spać... :tak::blink::-p

u nas wlasnie jagniecina nie bardzo podchodzi wiec w sumie najwiecej je kurczaczka moje szczescie bo ja sama gotuje, ma juz tez za soba probe rybki i tez smakowala

a skorka od chleba to u nas jest na pozadku dziennym

magdalenka mam nadzieje ze malenstwo spokojnie przespi noc ze dziaselka mu na to pozwola

Zapomniałam się wam pochwalic co nabyłam dzisiaj dla mojego synuśka
51cwSXEiEVL._SS400_.jpg

Wyvhaczyłam okazję w sklepie z rzeczami używanymi:tak: i zapłaciłam 7funciaków. Nowy taki kosztuje 21:-):tak:

Zapomniałam się wam pochwalic co nabyłam dzisiaj dla mojego synuśka
51cwSXEiEVL._SS400_.jpg

Wyvhaczyłam okazję w sklepie z rzeczami używanymi:tak: i zapłaciłam 7funciaków. Nowy taki kosztuje 21:-):tak:

fajne :-);-):tak::-D:-p:laugh2::rofl2::happy::happy2:

ja za takimi rzeczami bede sie ogladala jak juz pojedziemy do Wloch bo jak bym tu jeszcze cos pokupowala to bym musiala samolot wynajac caly dla mnie a na to mnie nie stac

reklama
sylwia wyślij link do tego pchacza bo go nie mogę znaleść

a widziałyscie taka wanienkę czadowa szkoda że jej wcześniej nie zobaczyłam
fp_j7813.jpg

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry