reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
Sylwia świetny zakup :tak::tak:
Grzechotka ja widziałam w sklepei jak kupowaliśmy wanienkę, ale stwierdziłam że bez problemy mogę się bez niej obejść a tylu pieniędzy nie będę wydawać :no:

SYLWIA to jest po prostu fajowe:-):-)
GRZECHOTKA widziałam była fajna:tak::tak:

DOBRANOC DZIEWCZYNKI I DZIECIACZKI ŚPIJCIE DOBRZE:tak::tak:
KOLOROWYCH SNÓW ŻYCZĘ!!!!:-):-);-);-):tak::tak:
PAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPAPA

grzechotka ja tez wczesniej nie widzialam takich dopiero ostatnio!!! ale powiem am ze ja z mojej tez nadal bardzo zadowolona jestem :) pamietacie moja?? z profilowanym siedzonkiem?? a Gajutek chlapie nogami jak szalony!! najwazniejsze dla mnie jest ze ona sie miesci stabilnie na wannie i nie musze sie tak schylac gleboko.
sylwia fajna zabaweczka!! ty mnie nie kus bo w koncu nigdy nie nazbieram na ten samochod!! ale jak bys cos wplacila na moje konto co tydzien to by bylo szybciej :)

Dziekuje, a raczej narazieNIEdziekuje za kciuki:-)

Też uważam że najgorsze to jest wciskanie na siłę:tak::-)
To u mnie choć niema problemów z niejedzeniem, to niestety musze sie przyznać ale wciskam Darii na siłe:zawstydzona/y: ale to tylko dlatego ze już ją dobrze znam... Bo zjada cała butelke (tzn140ml) ale znów wrócil problem płaczu przy jedzeniu:-( Je, je, zaczyna sie denerwować i beczeć:crazy: i w tym momencie powinnam przestać karmić,, ale juz ją znam i wciskam jej ta butle na siłe po czym jak sie wkońcu zassa to zjada do końca =jest jednak głodna! bo gdyby nie była to za nic w świecie by nie zjadła:no: Tylko cholera niewiem dlaczego mi znowu ryczy przy jedzeniu! to jest okropne!

Paula u nas tak samo ta jagnięcina z kaszka jaglaną jest poprostu najpyszniejsza na świecie i w 4 minuty słoiczek swieci pustkami:-D

Sylwi suer zabaweczka, ja tez czasem w takich sklepach wypoluje cos fajowskiego, a waninke widzialam wcześniej ale ona jest malusieńka i mimo iż jest boska to było mi szkoda kasy:blink:

stefanka mi sie podoba Rainforrest bardziej to temu że ogólnie ta seria jest świetna, ale śladem fotelika samochodowego, proponuje kupić obydwa krzeselka:evil:;-) po czym gdyby sie okazało że drugi jednak jest zbędny to myśle ze Daria by sie ucieszyła, nawet i z tego Chicco:evil::unsure:;-)

reklama
ataata kuszaca propozycja ale mam nadzieje ze moja niedyspozycja umyslowa juz przeszla :) i postaram sie kupic jedno krzeselko !!
co do zabawek to wlasnie dziadek kupil Gajuni szczeniaczka uczniaczka :)) ktory mowi po polsku bo sie martwia ze nie bedzie mowila po polsku.
sylwia podac ci numer ??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry