Paula21
Grudzień '07
Witam znów ja wieczorową porą!!!
U nas też Julia mniej je, a więcej pije. Ja jej nie wciskam na siłę mleka i tak dziewczyna dobrze wygląda, a najważniejsze że pić chce, nie odwodni się...
Na obiadek były warzywka z jagnięcinką i kaszą jaglaną. Wtrąbiła aż jej się uszy trzęsły
No i na spacerku jedną butlę opyliła, a teraz kaszki nie chciała to jej dam niedługo na śpiocha.
U nas bardzo smakuje Julci herbatka brzoskwiniowa, jest przepyszna. A dziś kupiłam malinową z dziką różą, też super...
Viki mam nadzieję że Pawełkowi tak tylko ząbki dokuczają. Biedniusi, męczy go to na pewno. Ucałuj go...
Agatko życzę Ci żebyś dostała tą robotę. Czekamy jutro na dobre wieści :-)
No widzisz, różnie to bywa z rodzicami, ale jak trzeba to można na nich liczyć. Cieszę się że mama zaoferowała się w pomocy przy Daruni...
Stefanka to narobiłaś zakupów ;-)
Od razu dwa foteliki... No już czasu nie cofniesz, bo zakup dokonany. Może uda wam się kupić niedługo krzesełko dla Gajuni... U nas sprawdza się fantastycznie. Julka lubi w nim siedzieć, je w nim obiadek, przekąski-chrupki i biszkopciki i bawi się. Jest zachwycona jak jej naustawiam na tej tacce mnóstwo zabawek....
A i napisz jak Gajuni menu? Co pysznego już zjada? :-):-):-)
U nas też Julia mniej je, a więcej pije. Ja jej nie wciskam na siłę mleka i tak dziewczyna dobrze wygląda, a najważniejsze że pić chce, nie odwodni się...

Na obiadek były warzywka z jagnięcinką i kaszą jaglaną. Wtrąbiła aż jej się uszy trzęsły
No i na spacerku jedną butlę opyliła, a teraz kaszki nie chciała to jej dam niedługo na śpiocha. U nas bardzo smakuje Julci herbatka brzoskwiniowa, jest przepyszna. A dziś kupiłam malinową z dziką różą, też super...
Viki mam nadzieję że Pawełkowi tak tylko ząbki dokuczają. Biedniusi, męczy go to na pewno. Ucałuj go...

Agatko życzę Ci żebyś dostała tą robotę. Czekamy jutro na dobre wieści :-)

No widzisz, różnie to bywa z rodzicami, ale jak trzeba to można na nich liczyć. Cieszę się że mama zaoferowała się w pomocy przy Daruni...
Stefanka to narobiłaś zakupów ;-)
Od razu dwa foteliki... No już czasu nie cofniesz, bo zakup dokonany. Może uda wam się kupić niedługo krzesełko dla Gajuni... U nas sprawdza się fantastycznie. Julka lubi w nim siedzieć, je w nim obiadek, przekąski-chrupki i biszkopciki i bawi się. Jest zachwycona jak jej naustawiam na tej tacce mnóstwo zabawek.... A i napisz jak Gajuni menu? Co pysznego już zjada? :-):-):-)

Ja mam trzy tygodnie żeby też taki kupic więc pochwal się ile dałaś za niego i jakie ma bajery, no i zdjęcie może jakieś:-)

W każdym bądź razie jak on nie chce jesc to ja nigdy nie wiem czy mam mu wciskac czy dac sobie na luz
Tak źle i tak niedobrze
Czasami sobie potrafię wytłumaczyc że On sam najlepiej wie ile potrzebuje