• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A ja nie wytrzymałam i zadzwoniłam do męża aby zapytać kiedy bedzie.....(a obiecałam sobie, że nie zadzwonie....heheh)
No i juz jedzie....ale fajnie, już sie stęskniłam.....Własnie byłam na balkonie i juz samochod widziałam....
Jejku....:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Miłego wieczorku!!!! Magdalenka miłej nocy przy tym zmywaniu...taka ilośc naczyń....;-)

papa:-)

jeszcze tu jestem:confused:, ciekawe jak długo. Wczoraj kryzys był po 22giej. Wstawiłam mu do pokoju kubek z kropelkami Salviasept we wrzątku, zaraz pójdę wymienić na nowy.
Kurcze, kiedyś miałam Nasivin, ale w tej chwili klops, zobaczę jutro w aptece może znajdę... a moze będzie lepiej?

Kurcze to Wasze Brzdące już raczkują? Ale fajnie, a ja ciągle czekam, Jaś na razie podnosi pupę i ciągle mu gdzieś ucieka ta pupa...:-)

Daszka dokładnie jak Grzechotka mówi do raczkowania jeszcze daleko:tak: Marcel to nawet pupy do góry nie podnosi:no::no::szok: Po prostu się tylko przesuwa no i narazie tylko do tyłu.
Śmiałam się dzisiaj z niego bo leżał na tych puzlach piankowych i probował dosięgnąc swojego smoka:-) Siłował się, stękał ale odsuwał się do tyłu:-p:-p
Oczywiście wyciągnęłam kamerę żeb y to nagrac ale po 5sekundach bateria piardła:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
ja juz mała wykapałam dawno i dopiero usneła niewiem czemu tak jej sie zasypia:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
DASZKA oby nocka była spokojna szczerze wam tego zycze ;-);-);-);-)
a z raczkowaniem to u nas lipa mała tylko tyłeczek podnosi do góry i nózkami próbuje przebierac a jak lezy na brzusiu to potrafi sie poprzekrecac jak zegareczek hehe fajnie to wyglada
ja na dzis sie zegnam miłej nocki i wekendu zycze :-):-):-):-):-):-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry