sylwia moj maz to jest tak podekscytowany, ze jak do mnie dzwoni to numery myli i do innych ludzi gdzies dzwoni
ale jaka jazde ostatnio odwalil to myslalam ze sie poplacze ze smiechu
a wiec skonczyla mi sie kaska i mial mi doslac, a ze ja mieszkam u rodzicow i ona jak mi przysyla listy milosne

to na adres rodzicow, a w dowodzie mam inny adres, wiec jak maz wysyla mi kase to daje mu ten moj dowodowy adres i zawsze bylo ok, a ze jak wysylal kaske we wtorek to juz byl podekscytowany ze juz niedlugo sie widzimy i poszedl na poczte i wysyla mi kaska taka metoda MONEY GRAM pewnie niektore slyszaly (on wysyla mi kaske z poczty a ja w banku u nas moge odebrac juz po 15 minutach tylko on musi mi dac specyjalny kod) u nas odbiera sie w banku PKO SA ( w naszym miescie jest 3 oddzialy) no a moj maz poszedl do Pani na poczcie i dal jej moj adres dowodowy i powiedzial ze on chce wyslac kase do banku pod tym adresem wiec Pani mu tlumaczy ze tam nie ma banku a on ze musi byc bo ja mu taki adres dalam, i nic nie zalatwil i dzowni do mnie z pretensjami co ja od niego chce jak mi opowiedzial wszystko to myslalam ze sie poplacze i wytlumaczylam mu i poszedl spowrotem na poczte i przyslal mi kaske normalnie, to nic ze to nie pierwszy raz mi wysylal poprostu z wrazenia to mu sie mozg lasuje
sylwia a co do reakcji na Zakiego to ja sobie jej nie moge wyobrazic, poprostu jak on zobaczy co ten nasz akrobata robi to zwatpi, a najlepsze to jest to ze ja z natury jestem spokojna moj maz tez a Zaki to szkoda gadac

daszka nie ostatni przedostatni, a co do niedoinformowanych osob, ja dzwonilam nawet do naszego oddzialu kasy chorych i nfz i co i tam tez mi powiedzieli ze tylko w naglych przypadkach no ale coz to kieleckie tu tylko wieje wiatr i wszyscu ludzie to scyzoryki