reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

Ewedja - szkoda nerwów, ale szkoda że jakiś niedoinformowany .... itd itd nie ma się już co denerwować. No a skoro to twój ostani wieczór z nami to my też nie będziemy wiedzieć jak ten kontrakt. Trzymam kciuki i wyśpij się, bo potem to już "bezsenne" noce Cię czekają;-)

reklama
sylwia moj maz to jest tak podekscytowany, ze jak do mnie dzwoni to numery myli i do innych ludzi gdzies dzwoni

ale jaka jazde ostatnio odwalil to myslalam ze sie poplacze ze smiechu

a wiec skonczyla mi sie kaska i mial mi doslac, a ze ja mieszkam u rodzicow i ona jak mi przysyla listy milosne :tak::tak::tak: to na adres rodzicow, a w dowodzie mam inny adres, wiec jak maz wysyla mi kase to daje mu ten moj dowodowy adres i zawsze bylo ok, a ze jak wysylal kaske we wtorek to juz byl podekscytowany ze juz niedlugo sie widzimy i poszedl na poczte i wysyla mi kaska taka metoda MONEY GRAM pewnie niektore slyszaly (on wysyla mi kaske z poczty a ja w banku u nas moge odebrac juz po 15 minutach tylko on musi mi dac specyjalny kod) u nas odbiera sie w banku PKO SA ( w naszym miescie jest 3 oddzialy) no a moj maz poszedl do Pani na poczcie i dal jej moj adres dowodowy i powiedzial ze on chce wyslac kase do banku pod tym adresem wiec Pani mu tlumaczy ze tam nie ma banku a on ze musi byc bo ja mu taki adres dalam, i nic nie zalatwil i dzowni do mnie z pretensjami co ja od niego chce jak mi opowiedzial wszystko to myslalam ze sie poplacze i wytlumaczylam mu i poszedl spowrotem na poczte i przyslal mi kaske normalnie, to nic ze to nie pierwszy raz mi wysylal poprostu z wrazenia to mu sie mozg lasuje

sylwia a co do reakcji na Zakiego to ja sobie jej nie moge wyobrazic, poprostu jak on zobaczy co ten nasz akrobata robi to zwatpi, a najlepsze to jest to ze ja z natury jestem spokojna moj maz tez a Zaki to szkoda gadac :szok::szok::szok:

daszka nie ostatni przedostatni, a co do niedoinformowanych osob, ja dzwonilam nawet do naszego oddzialu kasy chorych i nfz i co i tam tez mi powiedzieli ze tylko w naglych przypadkach no ale coz to kieleckie tu tylko wieje wiatr i wszyscu ludzie to scyzoryki

Ostatnia edycja:
ewedja ty mysl juz o podrozy !! nareszcie sie doczekalas a i mam nadzieje ze bedziesz mogla sie do nas od czasu do czasu odezwac?? ja sie wcale nie dziwie ze sie twojemu mezowi myla adresy i cyferki heheh on mysli tylko o tym ze juz niedlugo was zobaczy!!

Dobrej nocki Dziewczyny!
Stefcia - idź dzisiaj wczesńiej spać, co? Bierz przykład z Córci

Ł wrócił i jedziemy jutro na truskawki!!! kurcze nie mogę sie doczekać!!!

Cześc wszystkim.!!
Nie mogę w to uwierzyc, normalnie szok. Alex wypił o 20.30 flachencję, zasnął parę minut po 21 i spał do 7.15, tylko jedna przerwa była (kręcił się coś ok 1.00) ale dałam mu herbatki i spał dalej. NORMALNIE JESTEM W SZOKU. OBY TAK DALEJ....

Życzę wszystkim wesołego dzionka a zainteresowanym przesyłam stronki gdzie jedziemy i gdzie będziemy nocowac. Miejsca sprawdzone już od paru lat.

Apartmány Hrádok

AQUAPARK - TATRALANDIA, ubytovanie Tatralandia, term

Cześć Gwiazdy!
Nocka u nas ok, ale mała coś nie spokojna była. Przebudzała się, pojękiwała... :baffled::confused:
Nie wiem co jej było. No i jak co dzień wstała z tatusiem o 5 rano :no: koszmar...

Kasiula! Wszystko na pewno się ułoży. Jesteśmy z wami.:tak:;-)

Ewelina dobrze zakręcony ten Twój mąż... hihihi... :-D:laugh2:

Basia widać że fajne miejsce. Tak chyba w miarę spokojnie bez motłochu... :-);-):tak:

Ja się witam i zaraz zmykam bo jedziemy na wieś i wracamy w poniedziałek.

Muszę Wam się pochwalić. Mamy pierwszego ząbka. W nocy przebił dziąsełko i już jest:tak::tak::tak::tak: I nawet całkiem bezboleśnie to poszło.

Życzę Wszystkim udanego weekendu.

ewedja żegnaj kochana na jakiś czas. Naciesz się swoim mężem a potem szukaj jak tu do nas wrócić:tak::tak::tak:

U nas nocka rewelacyjna, Oliś usnął wczoraj w końcu ok. 20, a nie 22 :-) A obudził się 20 minut temu, coś tam niby sobie rano gadał w łóżeczku, ale jeszcze zasnął :-)
Ale mam stresa przed dzisiejszymi badaniami. Wczoraj ogarnął mnie jakiś taki błogi spokój na wieczór, a dzisiaj od rana znowu szaleje.
Ewedja wracaj do nas szybciutko:tak:
Weroniczka udanego wypoczynku i gratulacje dla Tadzia z okazji pierwszego ząbka:tak:

Dzień dobry

Ja dzisiaj jak zombi
Paula u nas też noc niespokojna Wiktor pojękiwał cały czas przez sen.
Pierwszą pobudkę zrobił o 21.40 - co nigdy mu się nie zdarzało :szok:
Potem 24, 1 i 3.20 no i tu koniec spania dziecku się odwidziało...najpierw K próbował go uśpić 20 min i nie wytrzymał - przyszedł mnie zbudzić. Potem ja przez godzinę starałm się go nakłonić do snu z marnym skutkiem. Cały czas tylko cycuś i cycuś, ale nie do jedzenia tylko do przytulenia. Wziełam go do łóżka nad ranem i pospał z pół godz. :baffled: Teraz ja ledwo na oczy patrzę a on w najlepsze grasuje po podłodze :szok:

Ewedja zazdroszcze Ci i współczuje
Super sprawa - spotkanie z mężem po takiej rozłące
Z dugiej strony podróż z dzidzią i w ogóle. Ale najważniejsze że bedziecie juz razem :tak::tak::tak:

Baśka
superowe miejsce

Daszka
ciekawe co Twojego Ł. zraziło do takiego krzesełka. Chłopaki mojej siostry mieli takie drewniane i fajnie z nich korzystali.
No a krzesełko K. juz kupił. Później wrzuce fotki.

Weroniczka Gratulacje Ząbka !

Kasia jesteśmy myślami z Wami, niech Wam doda to otuchy i siły!

Miłego dnia Kochane !

ps. Wam tez na zamkniętym nie odnajduje strony ?

Ostatnia edycja:
reklama
Halo dzień dobry juz piatek!!!!

ewelina miłej podróży i nie zapomnij o nas koniecznie sie odezwij jak już sie wyszalejesz:-D

Kasia spoko spoko wszystko będzie ok:-D

a unas nocka znowu przespana cała pobuda o 7 a przed chwilka wydoił najpierw 160 kaszy mannej a potem poprawił 60 mleka żarłok :-D

idę dziś sprzedawać mieszkanie znowu już nie mam siły może tym razem sie uda:crazy:

miłego dnia:-D:-D:-D
a sylwia ja niewiarygodna?????????????????:no::angry::laugh2:

Do góry