reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Grudzień 2007 - wątek główny!!!

reklama
A ja już zrobiłam co miałam zrobić i leżę tyłkiem do góry:-p:-p:-):-)dopóki nikt nie wróci :-)a to nastąpi już wkrótce:-p:wściekła/y::-D maluch śpi już 2h:szok::szok:nawet mam dobry dzień ale jak wróci K to mi się humor spiepszy to czuję:tak::wściekła/y:
Dobra laseczki może jeszcze zdąże na spokojnie kawkę strzelić:-p:-p;-):-)

a my dzis przezyliśmy pierwsza burze znaczy sie Kubuś:-D wracalismy ztamtego mieszkania i na samym środku parku tak zaczeło lać normalnie urwanie chmury ja wykręcałam ciuchy jak do domu przyszłam ale kubuś sie na szczęście nie zamoczył pod budą w wózku i jeszcze parasolka była ale radoche miał jak padało a ja jak zmokła kura i jeszcze pies na doładkę chowający się po wózek hehhehe
taka przygodę dziś mieliśmy:laugh2:

Helołłłł:-):-):-):-)

Jak miło że za mną teskniłyście:-);-)
Z rana to jak ledwo co odpaliłam kompa to R mi go zabrał bo musiał zamówic bilety na prom i trochę mu to zeszło. A potem to wybyłam z domku ale tym razem nie na zakupy a do koleżanki:-) Posiedziałyśmy sobie na ogrodzie u niej bo bardzo fajna pogoda. Teraz Marcel zasypia a ja nadrabiam:-) Jak wstanie to pójdziemy jeszcze na mały spacerek:-)

Kasia ja też klnę jak się wkurzę:tak: ale teraz staram się tego oduczyc żeby kiedyś się przy małym nie zapomniec:szok: bo trzeba dobry przykład dziecku dawac:tak:

A u nas standardowo pobudki w nocy w liczbie 3:tak: Więc Asiu gratuluję, że Ksawery tak ładnie śpi:-):-)

No to przeżyłam kolejny szok. Operacja już w poniedziałek rano:szok: Mamy stawić się w szpitalu w niedzielę po południu. Na szczęście wszystkie wyniki są w porządku. Jakoś tak spokojna teraz jestem, ale pewnie jeszcze 1500 razy mnie panika trafi...

kobietki ja jeszcze dzis z wami jestem a wy juz zescie mnie pozegnaly, a ja pewnie gdzies do polnocy z malymi przerwami posiedze :tak::tak::tak:

bylam dzis u fryzjera i zrobilam conieco z wloskami a mazus o tym nie wie wiec bedzie mial niespodzianke :laugh2::laugh2::laugh2:

jak zrobie fotke to wam pokaze a Paula jako specyjalista oceni ;-);-);-)

Kasia moze to lepiej ze operacja juz w poniedzialek, wczesniej bedziecie mieli to z glowy i bedziecie sie cieszyc z tego jak Olis wam ladnie rosnie

reklama
Kasieńko wiem że może trochę to co napiszę zabrzmi nie tak ale powinniśmy się wszyscy cieszyc że ta operacja już w poniedziałek. Nie będziesz się już dłużej męczyc tymi koszmarnymi myślami i kochana nie martw się ja wierzę, jak zresztą wszystkie tu obecne kobietki że wszystko będzie dobrze. Głowa do góry i trzymajcie się. Ucałuj mocno Oliśka i pamiętaj że jesteśmy z Wami. Skarbie czekamy na wiadomości i mocno trzymiemy kciuki.

Do góry