kacha_wawa
12.2007/01.2010/09.2011
A co się dzieje z naszą Sylwią?? Z reguły o tej porze już się meldowała na BB

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

:-):-)dopóki nikt nie wróci :-)a to nastąpi już wkrótce

maluch śpi już 2h
nawet mam dobry dzień ale jak wróci K to mi się humor spiepszy to czuję

;-):-)
wracalismy ztamtego mieszkania i na samym środku parku tak zaczeło lać normalnie urwanie chmury ja wykręcałam ciuchy jak do domu przyszłam ale kubuś sie na szczęście nie zamoczył pod budą w wózku i jeszcze parasolka była ale radoche miał jak padało a ja jak zmokła kura i jeszcze pies na doładkę chowający się po wózek hehhehe
ale teraz staram się tego oduczyc żeby kiedyś się przy małym nie zapomniec
bo trzeba dobry przykład dziecku dawac
Więc Asiu gratuluję, że Ksawery tak ładnie śpi:-):-)
Mamy stawić się w szpitalu w niedzielę po południu. Na szczęście wszystkie wyniki są w porządku. Jakoś tak spokojna teraz jestem, ale pewnie jeszcze 1500 razy mnie panika trafi...
ale dobrze ze juz spokojniejsza jestes!