Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No więc z rana z Julcią na rękach mówie mu "wszystkiego najlepszego Tatuś!!!" :-) A ten patrzy jak na wariatkę.Mówię mu że Dzień Ojca dziś i się zdziwił kwitując "a dzień matki był w maju, 26 tak???"
" Tak Kochanie, ale sama sobie musiałam życzenia złożyć"
No trudno....
;-);-)
musze sie przypominać że jakiś tam dzięn matki że jakieś tam urodziny czy świeta prezęty on lubi dostawac ale dawac niekoniecznie a z kwiatami jest jeszcze gorzej. R uważa że nie będzie mi kupował kwiatów bo to się mija z jego filizofią życia "NIE DAJĘ KWIATÓW" dlaczego on nie może zrozumieć że tymi kwatami robi przyjemność mnie a nie sobie no po części też sobie bo jak ja będę zadowolona to i on 
wlewam trez płyn lenor biały i nic mu nie jest 

- niebieski i zolty to byly moje typy;-))
a turystyczne kupiliśmy takie zwykłe CONECO z otwieranym bokiem,z takim okienkiem...

:-)

Tzn z pytan miałam tylko jeden błąd ale tutaj egzamin dzieli się na dwie części. Pytania i filmiki na których musisz w odpowiednim momencie kliknąc widząc zagrożenie na drogach. Ja klikałam ciut za późno i zabrakło mi jednego punktu żeby zaliczyc

Jestem zła bo chciałam miec juz z głowy

Eeee tam.