Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Paula, z tym niespaniem to też po mamusi ;-) Soida Łukaszek super Kawał faceta już z Niego :-)
A jestem baaaardzo ciekawa co tam u Doticzki słychać? Ma ktoś z Nią kontakt? Aneczki też coś długo nie widziałam? Ewcia pewnie zajęta Adaśkiem.
I najlepsze życzenia dla Soidki,
oby się Tobie wszystko poukładało, a Tata szybko wrócił do zdrowia
Paula u nas też były owoce z jogurtem Gerbera i było "mniam, mniam" a dziś kupiłam te większe słoiczki z Bobovity i zobaczymy czy posmakują ... a swoją drogą fajne nowości powprowadzali dla naszych pociech ... gruszki, morelki, jogurciki, te jabłka z biszkoptem też są pycha!!!
Co do Pampersów to jest normalnie masakra !!! Co kupuję następną paczkę to coraz droższa a tylko na promocjach zwykle kupuję ... chyba poprosimy ładnie naszą kochaną ciotkę Stefankę żeby jakiś duży ładunek do Polski przesłała ;-)
Basia aż przykro słyszeć co przeszedł już Twój maluszek ... trzymam kciuki żeby szybciutko problemy ze zdrówkiem minęły :-)
Belka wyobrażam sobie jak trudno Ci będzie rozstać się z córeczką od września, ale nie martw się, szybko przywykniecie obie do nowej sytuacji ... wiem po sobie, też się strasznie obawiałam powrotu do pracy,a to było już prawie 2 miesiące temu ... i da się przywyknąć :-)
Weroniczka jesteś niesamowita !!! Zrobić obiad z pustej lodówki !!! Brawo ... jak to my kobiety musimy sobie radzić, no nie ??
Pogłaskaj brzuszek od ciotki Moniki ... a Rodzina na pewno się bardzo ucieszy
Kurcze nie pamiętam co tam jeszcze pisałyście ...
Miłego wieczorka:-)
No tak Stefcia to moglibyście czytać Gajutkowi...na pewno by się ucieszyła!
My nie bierzemy Wiktora bo lubi kometować i wymyśla zakończenia - bardzo denerwujące
A byliśmy na kinie akcji - totalny odlot pt. "Wanted" ("ścigani") Fajny jak ktoś lubi takie kino...ja lubię..pośmiałam się troszkę z efetów specjanych.
Najważniejsze że się zrelaksowalam
Hehe no Monia - własnie mamy romanyczny wieczów wg państwa T. : ja przy swoim, K. przy swoim kopmie....opieram sobie o niego nóżki i co jakiś czas mu puszcze oko
Wiecie ... zmartwiłam się...Wiktorowi wyskocyły brzydkie plamy na plecach...wyglądają trochę jak atopowe zapalenie skóry :---(
Przypuszczam że to może być po jajkach, wprawdzie on jeszcze nie jadł...ale ja przez ostatni tydzień serwowałam nam jajka pod różnymi postaciami.
Odstawie te jaja i zobaczymy
Mmm mniam mniam;-)
Zobaczylam piwko i od razu jestem ;-)
Tak naprawde to czasem podczytuje ale kociol w domu potworny i nigdy nie mam czasu czegos naskrobac Kasiu przepraszam ,ze nie kibicowalam na biezaco ale bylam ciagle myslami z Toba i Twoim Oliskiem.Bardzo sie ciesze ,ze jestescie juz w domku i wszystko wraca do normy
U nas wszystko dobrze ale naprawde chyba sie nie nadaje do tej roboty bo nie wyrabiam na zakretach. Witek przechodzi bunt dwulatka a Antos jak zwykle usmiechniety i zadowolony z zycia Weroniczko Wielkie gratulacje z powodu szczescia pod serduchem no i uklony bo podziwiam Cie naprawde.
No i na koniec DotaZ kurcze w jakim Trojmiescie ty mieszkasz bo ja tu w ogole lata nie widzialam a Ty ciagle o upalach piszesz.;-)fakt ,ze zawsze sie smiejemy ,ze u nas w Matemblwie to jakis biegun zimna ale naprawde ciagle wieje okropnie zimny wiatr i tylko w pelnym sloncu bywa czasem fajnie.
No tak to lubię, Aneczka przywołana do tablicy od razu się zgłosiła ;-) Ocena 6
Co do piwka to ja uwielbiam:-) Bez żadnego soku i żadnego tam Redd'sa bo piwo z sokiem i Redd's to dla mnie profanacja piwa ;-)
Ja też sobie właśnie otworzyłam, a moje dziecko jeszcze nie śpi Bawi się osiołkiem i dręczy swoje paluchy, ale na szczęście nie krzyczy ;-)