jutrzenka
Szczęsliwa mamusia :)))
Witam
Kurde wczoraj nie mialam neta i nie wiedzielam co ze soba zrobic wieczorem, nawet na BB ne moglam wejsc. Dzis maja naprawic bo to po burzy nadajnik padł.
Buziaczki dla wszystkich maluszkow ktore skonczyly 7 m-cy
Kurde aleu Was wysokie ceny chleba

, u nas wszusysko jest dosc dorgie bo ceny jak w Warszawie bo blisko ale chleb 4 zl 
, tyle to u nas kosztuje ale jakis taki inny np z cebula, czy razowy paczkowany albo jakis smakowy. A taki najzwyklejszy bialy pszenny to do 2 zl.
Stefanka jak to sie stalo ze sterylna i wychuchana Gajunia zlapala katar

;-);-);-);-). Te krople co pisze Paula sa dobre, tez mam i psiukalammalemu jak mial kiedys katarek. ZDROWKA ZYCZE
:-):-).
Magda dzielna mamusia z Ciebie

, wszystko mokre a Wiktorek suchutki 

.
Wczoraj widzialam 5 tyg synka mojego brata ciotecznego, kurcze jaki malutki i leciutki
, jeju juz zapomnialam jak Kubus taki był. Moj taki dorosly byl przy nim.
Dobra biore sie za prace, ale nie moglam sobie odpuscic zeby nie poczytac i nie napisac bo wczoraj mi czegos brakowalo jak net nie dzialal.
Kurde wczoraj nie mialam neta i nie wiedzielam co ze soba zrobic wieczorem, nawet na BB ne moglam wejsc. Dzis maja naprawic bo to po burzy nadajnik padł.
Buziaczki dla wszystkich maluszkow ktore skonczyly 7 m-cy
Kurde aleu Was wysokie ceny chleba

Stefanka jak to sie stalo ze sterylna i wychuchana Gajunia zlapala katar

Magda dzielna mamusia z Ciebie

Wczoraj widzialam 5 tyg synka mojego brata ciotecznego, kurcze jaki malutki i leciutki

Dobra biore sie za prace, ale nie moglam sobie odpuscic zeby nie poczytac i nie napisac bo wczoraj mi czegos brakowalo jak net nie dzialal.
Ostatnia edycja: